Binnaz Abla

kızlar bu medyumselananın dedıklrı cıkan varmı lan kadınn agzıma sıcmıs bır fal bakmıss olen var, aldatan var arkadaşımdan kazık var oooooo olmusum ben gomenım yokkk =)))

ne oldu ki adama çarpıldı mı acep?

Cezmi'nin durumu çok gizemli.Sembol Tarık'ta geçen yıl öldü mesela(allah mekânını cennet etsin)ama bildiģimiz anlamda öldü yani net ,somut.Cezmi için söylenen herşey rivayetten öte değil,anlamıyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bu medyumselananın dedıklrı cıkan varmı lan kadınn agzıma sıcmıs bır fal bakmıss olen var, aldatan var arkadaşımdan kazık var oooooo olmusum ben gomenım yokkk =)))

Canım ben baktirmadim,hić takılma derim baktirsamda baktirmasamda.Pembe tablo diyoruz ya,artık bunlarda o konuma gelmemek için sınır tanımadan böyle döşüyolarda gerçekçilikte bu değil.Ölümü Allah tan başka kimse bilemez.

tarıkda mı ölmüş ?ben ona baktırmamıştım hiç ama hep tavsiye ederlerdi . duymuştum adını .ben o sokakta pelin,dilek ,remziye,meryem ,alper,meleklerde ismini hatırlayamadığım bir sürü kişi . sonra emra vardı mejestic neriman . damlalar barış . ve adını hatırlamadığım bir sürü falcıya baktırdım . sonra gittim kadıköy mu cafe aslana 1.000 küsür lira baydım . hepsi fosss . kayda değer bir şey bile bilin
medi .paralarım çok gitti kızlar ya valla çok para harcadım bu işlere . artık kendimi tutuyorum . rezzan abla fiyaskosundan sonra bitti fal işi benim için . ilkay gür vardı mesela . oda bilemiyor ama akıl danışmak iyi oluyor ona . yaşam koçu gibi birşey olabilir ama olumsuz konuşuyor sürekli ondan dolayı insanın içi sıkılıyor .birde o kadının makyaj videosunu gördüm geçen nette şokkk oldum

evet aynen . eskiden pembe tablocular vardı artık tutum değiştirdiler . herşeyin en kötüsünü söyleyerek bak ben gerçekçiciyim havalarına giriyorlar . buda bir takdik

inanma sakın .. ben dediğim gibi en iyi falcılara gittim istanbulun . hepside fos çıktı . okadar para döktüm yani . netten 10-15 liraya fal bakanlar mı bilcek . ben tonla para döktüm onlar bile bilemedi . zaten çok iyi falcı olsalar bu paraya bakmazlar inan bana . gerçi yüksek ücretlilerde aynı . geleceği allah bilir anca .

ünlü olmadan önce ve sonra baktirdim 2 fal
ikisindende tutan tek bir kelime bile yok
icin rahat olsun
keske baktirmasaydin cöp bence ...

Sen soylediklerinin tersini dusunebilirsin bence dediklerinin hicbiri cikmadi mevcut durum iyi biliyor desem onun dedigi gibi olsa ooo adam askimdan oluyordu

Hülya Demir'e fal atmak gibi bir hata yapım böyle pembe tablo görmedim Asla tavsiye etmiyorum

Hülya Demir'e fal atmak gibi bir hata yapım böyle pembe tablo görmedim Asla tavsiye etmiyorum

Ah be canım keşke sorsaydın.Berbattır,kötü ötesidir,ne diyim başka....

Sen soylediklerinin tersini dusunebilirsin bence dediklerinin hicbiri cikmadi mevcut durum iyi biliyor desem onun dedigi gibi olsa ooo adam askimdan oluyordu

ayy kızlar ıcıme su serptınız olum gormuss olum kartı vardı ztn ama ben baska bısey ıcın baktırmıstım kartların anlamlarıda kotuydu ben bakmıstım ztn allahım yaa evlı adamla ılıskım olucakmıs bıle yaptı kadın cusss yaa cussss baska ne dıgımm =))

ünlü olmadan önce ve sonra baktirdim 2 fal
ikisindende tutan tek bir kelime bile yok
icin rahat olsun
keske baktirmasaydin cöp bence ...

kuzum bıleydım sorardım valla aman amann off cezzvee dekı 3 lıralık falım daha ıyıdı kendısınden o kızda bacım dıyo durmadan hahah ay kafayı yedık valla =))

kızlar benı durdurun bu gece sapıttımm :S ayısıgın nasıl fal sepetınden baktıran varmı ???

Ölüm kartı yeni başlangıçtır,Selena'ya benden selam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…