Az önce yazdığım olasılıklar sözkonusu, öldüysede net olarak adam şu zamanda öldü diyende yok.Adam İsa gibi göğemi yükseldi acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne oldu ki adama çarpıldı mı acep?
kızlar bu medyumselananın dedıklrı cıkan varmı lan kadınn agzıma sıcmıs bır fal bakmıss olen var, aldatan var arkadaşımdan kazık var oooooo olmusum ben gomenım yokkk =)))
Cezmi'nin durumu çok gizemli.Sembol Tarık'ta geçen yıl öldü mesela(allah mekânını cennet etsin)ama bildiģimiz anlamda öldü yani net ,somut.Cezmi için söylenen herşey rivayetten öte değil,anlamıyorum.
Canım ben baktirmadim,hić takılma derim baktirsamda baktirmasamda.Pembe tablo diyoruz ya,artık bunlarda o konuma gelmemek için sınır tanımadan böyle döşüyolarda gerçekçilikte bu değil.Ölümü Allah tan başka kimse bilemez.
kızlar bu medyumselananın dedıklrı cıkan varmı lan kadınn agzıma sıcmıs bır fal bakmıss olen var, aldatan var arkadaşımdan kazık var oooooo olmusum ben gomenım yokkk =)))
Hülya Demir'e fal atmak gibi bir hata yapım böyle pembe tablo görmedimAsla tavsiye etmiyorum
Sen soylediklerinin tersini dusunebilirsin bence dediklerinin hicbiri cikmadi mevcut durum iyi biliyor desem onun dedigi gibi olsa ooo adam askimdan oluyordu
ünlü olmadan önce ve sonra baktirdim 2 fal
ikisindende tutan tek bir kelime bile yok
icin rahat olsun
keske baktirmasaydin cöp bence ...
Ölüm kartı yeni başlangıçtır,Selena'ya benden selam...ayy kızlar ıcıme su serptınız olum gormuss olum kartı vardı ztn ama ben baska bısey ıcın baktırmıstım kartların anlamlarıda kotuydu ben bakmıstım ztn allahım yaa evlı adamla ılıskım olucakmıs bıle yaptı kadın cusss yaa cussss baska ne dıgımm =))
Ölüm kartı yeni başlangıçtır,Selena'ya benden selam...
kuzum bıleydım sorardım valla aman amann off cezzvee dekı 3 lıralık falım daha ıyıdı kendısınden o kızda bacım dıyo durmadan hahah ay kafayı yedık valla =))
Ah be canım keşke sorsaydın.Berbattır,kötü ötesidir,ne diyim başka....
bu insanlar neden mükemmel harika diye yorum yapıyorlar anlamıyorum
bu insanlar neden mükemmel harika diye yorum yapıyorlar anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?