senı yerımmm ben yermmmmm senın falına kurban olsun bunlar valla =))))
Vallahi o kart öyle canikom ya, ölüm kartı bişeyin bitip başka bişeyin başlamasıdır.İçini ferah tut sen.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sasirtici degil copy paste cümleler
herkesin durumuna göre genellemeler olacagi buydu
simdide 50 tlden bakiyo fallarini
hani milletin ablasiydi bu vatandas neden fiyatlari böyle tavan yapti 50 tl nedir yani hayatin sirlarini mi vericek
ya pemve tablo çizdi zaten baştan . olucak çok iyi olucak dedi . sonradan döndü olmayacak dedi .şok oldum . tutarlı bulmadım ben . birdaha baktırmam ya . bence yalan söylüyorlar . birşey varsa vardır yoksa yoktur yani . önce olur diyor sonra olmaz böyle şey olur mu ya . ne saçma sapan birşey bu .
canım rezzan öyle. ben de baktırdım kaç kere. o da fos benim gözümde artık
ayy kızlar ıcıme su serptınız olum gormuss olum kartı vardı ztn ama ben baska bısey ıcın baktırmıstım kartların anlamlarıda kotuydu ben bakmıstım ztn allahım yaa evlı adamla ılıskım olucakmıs bıle yaptı kadın cusss yaa cussss baska ne dıgımm =))
ben bu tarottan oldu bitti tırsıyom. değişik bir enerjisi var. Bir tanıdığımın gazıyla bir kere aldım tarot kartı..Bir konuyla alakalı hep ölüm kartı çekip çekip durdum. kötü sonuçlanan bir olayın ardından ani değişim yaşadım mı, yaşadım... Sonra bir attım konteynıra atış o atış. Arada bir baktırırım ama hayatta elime alıp bakmam bir daha.
sanada mı önce olumluydu sonra olumsuz ..
ben ilk baktırdığım da böyle hiç tatmin olamamıştım çok genel gelmişti bi sonuç vermemişti yani ne olumlu ne olumsuz bi yorum dahi yoktu. sonradan yine baktırdım söyledikleri alakasızdı ve çıkmamıştı da. e öyle olunca da uzak duruyorum artık
bana düşündüğüm kişiyle önce siz ciddiye dönük bir ilişki yaşayacaksınız ve sonun bu adam dedi . ikincisinde yok bu adam değil başka biri var dedi ya . resmen döndü . şokk oldum . birdaha fal atmam . abla dedim ama böle böle demiştin . bu fal sonuçta üzülme dedi böyle gördüm . ee daha önce başka görmüştün . yani kısacası fosss .
gerçekten patladı yani şaşırmıştım bildiği için ama ı ıh. sallayıp durmuş meğer. ilginç. bu denli nasıl hastası olmuşlar ben de şaşırıyorum herkese çıkıyor da bi bize mi patlıyor anacım?
Canim cümlelerine dikkat et tekrar oku
herkese uyabilecek genel seyler var kisiye özel degil dikkat edince sende farkedebilirsin bide konuya göre yorum yapacaktir diye düsünüyorum
tarot öyle canım, tamamen enerji işi hatta bazen sorduğun soruyla aldığın cevap öyle bir oturuyor ki ben ilk öğrenirken çok şaşırmıştım. öyle duruyorlar arada alıyorum elime vakit buldukça. korkma yani simgeleri biraz korkutmuştu ilk. sonradan alıştım
biz yine barıştıktutturan kişileri yazıyım tarih olarak binnazda bilge,hülya,firuze
telwede herra olmuş bide nesibe
hayırlı olsun bır daha ayrılık olmasın ınsallah =))
inşilllh artıkkk ayrılmayız
sizlerinde tüm istekleri gerçekleşir inşllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?