Binnaz Abla

senı yerımmm ben yermmmmm senın falına kurban olsun bunlar valla =))))

Vallahi o kart öyle canikom ya, ölüm kartı bişeyin bitip başka bişeyin başlamasıdır.İçini ferah tut sen.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Vallahi o kart öyle canikom ya, ölüm kartı bişeyin bitip başka bişeyin başlamasıdır.İçini ferah tut sen.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben bu tarottan oldu bitti tırsıyom. değişik bir enerjisi var. Bir tanıdığımın gazıyla bir kere aldım tarot kartı..Bir konuyla alakalı hep ölüm kartı çekip çekip durdum. kötü sonuçlanan bir olayın ardından ani değişim yaşadım mı, yaşadım... Sonra bir attım konteynıra atış o atış. Arada bir baktırırım ama hayatta elime alıp bakmam bir daha.

Sasirtici degil copy paste cümleler
herkesin durumuna göre genellemeler olacagi buydu
simdide 50 tlden bakiyo fallarini
hani milletin ablasiydi bu vatandas neden fiyatlari böyle tavan yapti 50 tl nedir yani hayatin sirlarini mi vericek

gerçekten patladı yani şaşırmıştım bildiği için ama ı ıh. sallayıp durmuş meğer. ilginç. bu denli nasıl hastası olmuşlar ben de şaşırıyorum herkese çıkıyor da bi bize mi patlıyor anacım?

canım rezzan öyle. ben de baktırdım kaç kere. o da fos benim gözümde artık

her ölüm kartı ölüm demek değildir ki ya hu. ay valla işimi gücümü bırakıp falcı olacam böylelerini gördükçe deli oluyorum. allahtan faldan anlıyorum da kimin ne olduğunu az çok çözebiliyorum artık.

tarot öyle canım, tamamen enerji işi hatta bazen sorduğun soruyla aldığın cevap öyle bir oturuyor ki ben ilk öğrenirken çok şaşırmıştım. öyle duruyorlar arada alıyorum elime vakit buldukça. korkma yani simgeleri biraz korkutmuştu ilk. sonradan alıştım

Kızlar öncelikle ben bu foruma sadece bu topik için üye oldum diyebilirim Resmen bir falkolik oldum.

Benim durumum karşılıksız aşk. Ben umudu kestim artık tüm fallardan

Size baktırdığım falları söyleyeyim. hem bakacak kişilere fikir olsun hemde bana yorum yaparsanız sevinirim.

Rezzan abla: Olumlu, sana dönecek. Nisan sonu dedi. Fazlaca pozitifti. Hani siz şom demiştiniz ya cidden bende buna inandım çünkü hane de bir kadınla kavga olacak dedi 4 gün sonra oda arkadaşımla kavga ettik

Firuze: Ben bu falı çok sevdim. Ses tonu çok rahatlatıcıydı ses tonu. Yanlış zaman dedi sana dönecek ama sen istemeyeceksin, şu an başka bir kadın var dedi, hayatına başka biri girecek dedi. 40 gün dedi, yani o da nisan sonu mayıs başı. Çıkmasa da tekrar baktırırım o derece sevdim.

Elif Işık : Olumluydu. Gelcek dedi, hayatında biri yok korkak dedi (ki bu korku kısmına katılıyorum) Mayısın 2 haftası adım atacak dedi

Nesibe: Ben sevdim güzel tutarlı yorumdu. Küçük bir iletişim olur ama bu kişiyle sen asla olmazsın dedi, başka biri var dedi. Gerçekçi bir yorumdu. Başka biri olacak dedi, hem de ne adam

Lebuda: Burda negatifçi olduğunu görünce baktırdım. Tamamen pozitif yorumdu. Çıkan küçük şeyleri oldu hakkını yiyemem ama

Mert Reiki: Olumsuz ama bir iletişiminiz olacak dedi mayısın 2 haftasına kadar dedi, ama hiçbir şekilde olmaz bu kişiyle başka kişi olacak mayıs ayında dedi

Harun: Kötü ötesi. Tamamen pozitifçii

Haleh: Güzel rahatlatıcı bir faldı. Olumsuzdu. Bu kişiyle değil başka bir kişi olacak. Yine Nesibe gibi süper bir adam olacakmış. Firuzenin dediği gibi gelecek ama bu sefer sen istemeyeceksin dedi.

Bilge: Olumsuz mantıklı bir faldı. O da bu adam değil başka bir adam dedi
Genel olarak haklı çıkıyormuş gibi geliyor bu yeni kişi girecek diyenlerin. İki haftadır yeni bir ortamda biriyle tanıştım. 6 aydır unutamadığım adamı unutmaya başladım ama o sürede ne çektim bana sorun.

Son düzenleme:
sanada mı önce olumluydu sonra olumsuz ..

ben ilk baktırdığım da böyle hiç tatmin olamamıştım çok genel gelmişti bi sonuç vermemişti yani ne olumlu ne olumsuz bi yorum dahi yoktu. sonradan yine baktırdım söyledikleri alakasızdı ve çıkmamıştı da. e öyle olunca da uzak duruyorum artık

bana düşündüğüm kişiyle önce siz ciddiye dönük bir ilişki yaşayacaksınız ve sonun bu adam dedi . ikincisinde yok bu adam değil başka biri var dedi ya . resmen döndü . şokk oldum . birdaha fal atmam . abla dedim ama böle böle demiştin . bu fal sonuçta üzülme dedi böyle gördüm . ee daha önce başka görmüştün . yani kısacası fosss .

evet canım aynen öyle. samimi tutarlı olmadıktan sonra önemi yok benim için.

Canim cümlelerine dikkat et tekrar oku
herkese uyabilecek genel seyler var kisiye özel degil dikkat edince sende farkedebilirsin bide konuya göre yorum yapacaktir diye düsünüyorum

Canim cümlelerine dikkat et tekrar oku
herkese uyabilecek genel seyler var kisiye özel degil dikkat edince sende farkedebilirsin bide konuya göre yorum yapacaktir diye düsünüyorum

hepsı oyleee vede akıl yurutuyorlar cok zekılerr bızım acıklama kısmına yazıklarımızdan ozellıkle bazıları gercekten oylee

bilemiyorum kartlardaki sonucu yaşayınca aman aman bir daha bu kartları hayatıma almam dedim Birde sürekli bir insan ordusu peşinde baksana baksana dediklerin çıktı diye fenalık geliyordu artık birde dersler, sınavlar, hepsi üst üste gelince son noktayı koyup tarotsuz bir sayfa açtım kendime

kızlar eskı fallara baktım sımdı telwee de mına bılmıss olayımı benım aynen soylemıs sımdı okuyuncaa anladım ohaaa =)) vee cıkmayanlar falanıyethakkanıyet,venus bazı seylerı bılmıs ama genel olarak bır sey degıl ,falcısemada ıdare eder ama mılena tamamen sacmalamıss ve en sonda selenaya baktırmıstım oda acayıp sacmaladı yanı mina bılmıs ama zam mı yapmıs bu kadın ://

biz yine barıştık tutturan kişileri yazıyım tarih olarak binnazda bilge,hülya,firuze
telwede herra olmuş bide nesibe

Son düzenleme:
inşilllh artıkkk ayrılmayız
sizlerinde tüm istekleri gerçekleşir inşllah

AMINNNN bıtanem seruvenı bende denıycem dedıgım gıbı mına06 bılmıs bana ama zam yapmıs ve 3 ay oncekı yorumlar yazıyo gırmıyo galıba artık :S:Snesıbeyıde severım arada yollarım ona melek yok off bana cıkan herkes ortada yokkk kafayı yıcemmm az kaldı abuks abuk ınsanları denıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…