Binnaz Abla

melegi bn cok denemk istemiştim ama bi türlü karşılaşamadım onunla valla evet seruveni denemlisin bende suan durumu bu kdr bileni görmedim cünkü

melegi bn cok denemk istemiştim ama bi türlü karşılaşamadım onunla valla evet seruveni denemlisin bende suan durumu bu kdr bileni görmedim cünkü

attım bıtanem beklıyorumm ,melegın benımle olan enerjısı baska ben soyle dıyım sana bıtanem benım hıyar bı boklar yedı sıkıldı ılıskıden buhranlar yasadı bılmem ne o ara melek bana dıyodu ve onun baktıgı tarıhte benımkının yaptıgı aklımdan bıle gecmezdı yaptıgı seyler ortaya cıktı devamnıda soyledı ama nolur ınan bılmıyorum devamı cıkar mı :S seruvene yolladım gelır gelmez yazıcam bu arada falimpirde kredim kaldı kımee baktırsam ?? cok attım bu aralar fal ondanda korkuyorum ust uste baktırdım cok sacma sacma ınlar denedım :S

ben falımpir kadar sacma biryer görmedm valla bi fal atmıştım gecenlerde sadece 3 satırdı
lebudaya atıyım dedim hep aynı şeyleri zırvlmış drmuş o siteden tek birşey anlmdm

ben falımpir kadar sacma biryer görmedm valla bi fal atmıştım gecenlerde sadece 3 satırdı
lebudaya atıyım dedim hep aynı şeyleri zırvlmış drmuş o siteden tek birşey anlmdm

bende attıgıma atacagıma psıman oldum o sıte bıde cezvve begenmedım hıccc ıkısınıde kımse kusura bakmasın =)) femperiye baktırdın mı bıtanem fal sepetinde ??

bende attıgıma atacagıma psıman oldum o sıte bıde cezvve begenmedım hıccc ıkısınıde kımse kusura bakmasın =)) femperiye baktırdın mı bıtanem fal sepetinde ??

yok bitanem baktrmdm ama gecen bi prflni merak edip göz gezdiriyodum ben pek ısınamadım valla baktran varmıymış

Canımm fem'e baktîrmıştım ben,çok sıradan,dene diyemem,o seviyede bi falı tellwede daha düşük fiyata baktırabilirsin,öyle söyliyim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet insanlar merak ediyorlar tabi, tekrar geliyorlar. iyi yapmışsın canım hem enerjini düşürür, seni yorardı kendi işlerine adapte olamazdın :)

evet bıtanem oyle gercekten kısa bır yorum ve kısılık analızlerı var sadece o kadar

Merhaba kızlar :) Binnaz abladaki firuzeye baktırıp verdiği tarihler arasında gelişme yasayan oldumu :)

Merhaba kızlar :) Binnaz abladaki firuzeye baktırıp verdiği tarihler arasında gelişme yasayan oldumu :)

Firuze cok toz pembe
bir arkadasim 2 defa baktirdi bende 1 defa baktirdim
hic begenmedim gerceküstü seyler bence söyledikleri
ama burda birisine tarih tutturdu sanirsam kim oldugunu hatirlamiyorum

Son düzenleme:
Firuze cok toz pembe
bir arkadasim 2 defa baktirdim bende baktirdim

katılıyorum.. çok fazla toz pembe.. olumsuz konuştuğu biri var mı çok merak ediyorum.

valla banada cok tozpembe ama bende bikaç yerde okumuştum verdiği tarih aralığında gelişme yasayanları inşallah olur ne diim :)

Bana öyle sallamasyon bi hikaye yazdi ki ... kesinlikle olmasini düsündügüm bisey degildi pozitif oldugu halde !
hic begenmedim

Son düzenleme:
Firuze cok toz pembe
bir arkadasim 2 defa baktirdi bende 1 defa baktirdim

Yorumu tarihleriyle birilkte ben de tutmuştur, ve gelişmeler dediği şekilde devam ediyor

bide yüzde yüz almış yani cok iyi gibi görünüyor...orda önerebileceğim biri olursa kesinlikle cagandır cünkü dediğini yasamıstım o gerçekten başarılı bir yorumcu kendisine katına baktırmıştım ve benim bilmediğim ihtimal vermediğim ve 3 gün sonra gerçekten böle bişi olduğunu duymuştum sok olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…