Binnaz Abla

Bana öyle sallamasyon bi hikaye yazdi ki ... kesinlikle olmasini düsündügüm bisey degildi pozitif oldugu halde !
hic begenmedim

valla bende baktirdigimda soylediklerinin olmasi kirmizi kar yagmasi kadar imkansiz.demistim.ve hakli ciktim benim anlamadigim.insanlara niye bu kadar pembe tablo cizilir karsindakide aptal degil.sonucta

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bakmasini bilmiyorlarsa fal bakmasinlar biz hikaye dinlemek icin mi fal yolluyoruz..?
Aynen canim benim acimdanda öyleydi kirmizi kar yagmasi gibi bisey söyledigi seyler sacma ötesiydi

kızlar an itibariyle ilk defa elle tutulur bir yorum getirebileceğim son 2-3 aydır baktırdığım fallarla ilgili olarak. çünkü benimki bugün aradı ve beni çok özlediğini, özür dilediğini vs vs söyledi.. yarın için sözleştik buluşuyoruz.. bu durumda uzun uzun falcıları analiz edebileceğim..

öncelikle Augur, bana beni asla ve kat'a artık aramayacagını ben arasam bile oralı olmayacağını filan demişti. patladı.
falımpir harun, o da asla aramayacağını ve hatta araya zaman girince de beni unutacağını söylemişti.
lebuda, aramayacak bitmesi hayırlı olmuş demişti.
uzun uzadıya yazmayayım falımpir deki herkes negatifti genel olarak..uzak dur, aramayacak, büyü var vs vs..

gelelim zamanıyla bilenlere: fatima, melek, nesibe, venusamber, kiraze ilk aklıma gelenlerden.. zaman olunca ayrıntılı da yazarım.. bakalım yarın ne diyecek, konuşmaları da bilecekler mi ?

Hadi bakalım hayırlısı inşallah her şey istediğini gibi gelişir.

3 gündür üstüste istihare yapıyorum 2 gün bişey görmedim...dün istihare konusunu değiştirdim yine yaptım( bu defa eski için)...çok fazla rüya gördüm ama bişey hatırlamıyorum net hatırladığım tek bişey var
beraberken onu sembolize eden bir dövme yaptırmıştım koluma..
rüyamda bu dövmeyi görüyorum silinmiş dövme sadece çok az bi kısmı kalmış
telaş yapıyorum hemen bu dövmeyi yeniletmeliyim nasıl silinmiş diye üzülüyorum
bu kadarcık şekerim...aslında ben kendi kendime yorum yaptım..
sanırım ikimizde bu ilişkiyi tamamen maziye gömdük ve bunun sinyalini aldım sanırım
senin yorumların çok mantıklı olduğu için birde sana sormak istedim

OO gözünaydin

hayirli olsun insallah devami daha guzel olur canim

Hımmm,Özge'cim benimde bu ruyadan aldığım mesaj senin yorumladığın gibi hemen hemen.Ben bu ruyadan şunu çıkardım:Gerçek hayatta yaptırdığın dövmenin çok az bi kısmı kalmış yani sen bu insandan bence tamamen ümidini kesmek üzeresin,yada içinde onu tamamen bitirmiş gibisin.Telaş yapmanda, belki bu bitirişi gönülden isteyerek değilde,tamamen şartlar ve gidişat gereği yapmak durumunda kaldığını gösteriyor.Bide tekrar yaptırmayı istemen aslında imkân olsa tekrar baştan başlayabilecek kadar kalbinde kırıntıda olsa sevgi olduğunu anlatıyor. .Eğer gidip devamını yaptırmış olsaydın ruyanda baştan başlanabilirdi sanırım.
Yinede ruya ile amel olmaz derler,ruyan hayrolsun canım,inşallah senin için en iyi şekilde gerçekleşsin.

Sevindim urminaa'cım,umarım en datlu,en hayırlı biçimde şekillenir:)

Sevindim urminaa'cım,umarım en datlu,en hayırlı biçimde şekillenir:)

saol alcanzarım benim, allah güzel gönlüne versin senin de ama samimi olmam gerekirse içimde garip bir durum var...sanki nasılsa yine bitecek gibi.. insan aylarca bekler- bekletir mi ya ? benim içim gitti- bitti bu süre zarfında, ne gururmuş ne kibirmiş !! insan sevinemiyor bile..nasıl tanımlarım bilmiyorum bu hissi..

Amin canım,hepimize dileğini versin Allah'ım.
Haklısın çünkü uzun zaman geçince aşkından bitiyoda olsan araya soğukluk girer illaki..Tuhaf bi histir muhakkak.Bi gòrüş konuş bakalım canım,bence esas onu tekrar görünce ne hissedip,ne düşüneceğin dahada önemli.

evet bakalım ? bence bu hissi burdaki herkes de yaşayacak yeter ki o kişiler arasın dönsün..arafta kalınmışlık.. garip

kızlar melege mesaj attım ama cevap vermedı hala haber alan burdan yazsın please

senin adına sevindim hayırlısı olsun. Falimpirde herapunzele baktırdın mı canm? o da mı olumsuz konuşmuştu seninle?

kızlar melege mesaj attım ama cevap vermedı hala haber alan burdan yazsın please

siteye mesaj attık ama verdikleri cevap en kısa zamanda dönecek

Üzülmeyin kızlar,bizim perican benim tabirimle nam-ı diğer Ajan Salt Peri mutlaka bulur Melek'i,uçanı kaçanı yakalar o ,Salt Peri bi ses versinde....

Üzülmeyin kızlar,bizim perican benim tabirimle nam-ı diğer Ajan Salt Peri mutlaka bulur Melek'i,uçanı kaçanı yakalar o ,Salt Peri bi ses versinde....

ya canım sen güzel rüya yorumluyormuşsun. Benimde rüyamı bi yorumlayı verirmisin rica etsem Ama benim ki öyle istihareli falan değil. Normal gördüğüm bir rüya.

ya canım sen güzel rüya yorumluyormuşsun. Benimde rüyamı bi yorumlayı verirmisin rica etsem Ama benim ki öyle istihareli falan değil. Normal gördüğüm bir rüya.

Yaz canım ya buraya yada özele,anladığım kadarıyla bişeyler çıkarmaya çalışırım ruyandan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…