- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
Hımmm,Özge'cim benimde bu ruyadan aldığım mesaj senin yorumladığın gibi hemen hemen.Ben bu ruyadan şunu çıkardım:Gerçek hayatta yaptırdığın dövmenin çok az bi kısmı kalmış yani sen bu insandan bence tamamen ümidini kesmek üzeresin,yada içinde onu tamamen bitirmiş gibisin.Telaş yapmanda, belki bu bitirişi gönülden isteyerek değilde,tamamen şartlar ve gidişat gereği yapmak durumunda kaldığını gösteriyor.Bide tekrar yaptırmayı istemen aslında imkân olsa tekrar baştan başlayabilecek kadar kalbinde kırıntıda olsa sevgi olduğunu anlatıyor. .Eğer gidip devamını yaptırmış olsaydın ruyanda baştan başlanabilirdi sanırım.
Yinede ruya ile amel olmaz derler,ruyan hayrolsun canım,inşallah senin için en iyi şekilde gerçekleşsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne demek be canım lafımı olur,hayırlı ruyalar gerçek olsun,kötüler yansın.Yap Özge'cim,günleri artirdikça daha net,kolay yorumlanir hale gelir ruyalarin.Hesap nosu ,,alemsin canım benim :)ayyy sağol melek alcanzarcım...bende aynen senin yorumun gibi olduğunu düşündüm...bugün yine yapacağım..daha net görürüm inşallah....:)
alcanzarcım harika yorumluyor hemen bi hesap numarası yaz şekerim bizim yorumcumuz sen ol:)
Melek'e geçmiş olsun,umarım hemencik şifa bulur.Melek sağlık sorunları yaşıyor oyüzden aramızda degil ozelini yazmak istemezdim ama umarım bana kızma z . Tez zamanda döner inşallah
Üzülmeyin kızlar,bizim perican benim tabirimle nam-ı diğer Ajan Salt Peri mutlaka bulur Melek'i,uçanı kaçanı yakalar o ,Salt Peri bi ses versinde....
Yettim gayri kim kaçmış kim uçmuş hemen ensesinden tutup getirelimŞimdi diyeceksiniz ki bu işte bu kadar iyisin madem git kaçan sevgilinin ensesinden tutup getir haklısınız valla Meleğin namını ben de duydum beklenenler listemde kendisine hiç fal baktırmadığımdan hatuna atar yapamıyom yaaani gel kız buraya bunnca insan keyfini mi beklicek demek istiyom ama köprüyü geçene kadar okşamalıyım hatunu
Sen bu hızla sevgilinide tutuverirsin ensesinden,herşeyin zaman var elbet.Ajan Salt diğer tarfta bu fal illetinden kurtulmak için sevgilim gelsin istiyorum demişsinya,inşallah gelir tabi dileğin olur ama seni temin ederim gelsede fallardan kurtulamayacaksın,öyle zannediyo insan "şu dileğim olsada falı bıraksam"diye düşünülüyo ama hayat sürekli yeni bi isteğin doğmasından ibaret,velhasıl bu yüzden her istek yeni bir fal silsilesini getiriyor,tecrübeyle sabittir.
muhakkak öyle kuzum da önceden bu denli abartmamıştım inan ayda yılda bir baktırırdım
Tabi haklısın,özellikle tek bişeyi ve bi an önce olsun istediğin için artmış olması doğal aslında.İnşallah olsunda herkesin isteği varsın fallar dibe vursun.
Melek sağlık sorunları yaşıyor oyüzden aramızda degil ozelini yazmak istemezdim ama umarım bana kızma z . Tez zamanda döner inşallah
kızlar an itibariyle ilk defa elle tutulur bir yorum getirebileceğim son 2-3 aydır baktırdığım fallarla ilgili olarak. çünkü benimki bugün aradı ve beni çok özlediğini, özür dilediğini vs vs söyledi.. yarın için sözleştik buluşuyoruz.. bu durumda uzun uzun falcıları analiz edebileceğim..
öncelikle Augur, bana beni asla ve kat'a artık aramayacagını ben arasam bile oralı olmayacağını filan demişti. patladı.
falımpir harun, o da asla aramayacağını ve hatta araya zaman girince de beni unutacağını söylemişti.
lebuda, aramayacak bitmesi hayırlı olmuş demişti.
uzun uzadıya yazmayayım falımpir deki herkes negatifti genel olarak..uzak dur, aramayacak, büyü var vs vs..
gelelim zamanıyla bilenlere: fatima, melek, nesibe, venusamber, kiraze ilk aklıma gelenlerden.. zaman olunca ayrıntılı da yazarım.. bakalım yarın ne diyecek, konuşmaları da bilecekler mi ?
internette binnaz abla diye bi site gördüm bikaç yorumcu fal bakanlar var online olan yorumculardan istediğini seçip kahve fincanının 4-5 fotografını çekip yolluyorsun 10 tl karşılığında falına baktırıyormuşsun.ama güvenebilirmiyim bilmiyorumbu site hakkında bi bilgisi olan varmı aranızda ? ya da bu sitede fal baktırmış olan ? lütfen yardımmmmm
Reklamlardan sonra sizlerleyim kizlar...
slmmm falımpirde ki haruna baktıran var mı kızlar?
Yaz canım ya buraya yada özele,anladığım kadarıyla bişeyler çıkarmaya çalışırım ruyandan.
slmmm falımpirde ki haruna baktıran var mı kızlar?
canımm benım ınsallah devamıda guzel olur ah bu erkeklerın gıt gel akılları ama hersey ayaklarının altında acayıp sınır oluyorum gel hadı duzeldım barısalım hadı ben kafayı yedım ayrılalım oldu canımm cok sınırlı bır ınsan oldum valla =)) fatımayı begenende var begenmeyende copy paste dıyende melek benım bıtanemdır,nesibede bılır dıgerlerıne bısey dıyemıycem ınsallahh hersey hayırlısıylan yolunu bulur bıtanemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?