Binnaz Abla

ayyy sağol melek alcanzarcım...bende aynen senin yorumun gibi olduğunu düşündüm...bugün yine yapacağım..daha net görürüm inşallah....:)
alcanzarcım harika yorumluyor hemen bi hesap numarası yaz şekerim bizim yorumcumuz sen ol:)

Melek sağlık sorunları yaşıyor oyüzden aramızda degil ozelini yazmak istemezdim ama umarım bana kızma z . Tez zamanda döner inşallah

Ne demek be canım lafımı olur,hayırlı ruyalar gerçek olsun,kötüler yansın.Yap Özge'cim,günleri artirdikça daha net,kolay yorumlanir hale gelir ruyalarin.Hesap nosu ,,alemsin canım benim :)
Melek sağlık sorunları yaşıyor oyüzden aramızda degil ozelini yazmak istemezdim ama umarım bana kızma z . Tez zamanda döner inşallah
Melek'e geçmiş olsun,umarım hemencik şifa bulur.

Son düzenleme:
Üzülmeyin kızlar,bizim perican benim tabirimle nam-ı diğer Ajan Salt Peri mutlaka bulur Melek'i,uçanı kaçanı yakalar o ,Salt Peri bi ses versinde....

Yettim gayri kim kaçmış kim uçmuş hemen ensesinden tutup getirelim Şimdi diyeceksiniz ki bu işte bu kadar iyisin madem git kaçan sevgilinin ensesinden tutup getir haklısınız valla Meleğin namını ben de duydum beklenenler listemde kendisine hiç fal baktırmadığımdan hatuna atar yapamıyom yaaani gel kız buraya bunnca insan keyfini mi beklicek demek istiyom ama köprüyü geçene kadar okşamalıyım hatunu

Sen bu hızla sevgilinide tutuverirsin ensesinden,herşeyin zaman var elbet.Ajan Salt diğer tarfta bu fal illetinden kurtulmak için sevgilim gelsin istiyorum demişsinya,inşallah gelir tabi dileğin olur ama seni temin ederim gelsede fallardan kurtulamayacaksın,öyle zannediyo insan "şu dileğim olsada falı bıraksam"diye düşünülüyo ama hayat sürekli yeni bi isteğin doğmasından ibaret,velhasıl bu yüzden her istek yeni bir fal silsilesini getiriyor,tecrübeyle sabittir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

muhakkak öyle kuzum da önceden bu denli abartmamıştım inan ayda yılda bir baktırırdım

muhakkak öyle kuzum da önceden bu denli abartmamıştım inan ayda yılda bir baktırırdım

Tabi haklısın,özellikle tek bişeyi ve bi an önce olsun istediğin için artmış olması doğal aslında.İnşallah olsunda herkesin isteği varsın fallar dibe vursun.

çok haklısın gülüm valahi ya urminanın durumu darısı başımıza

ınsallah en kısa zamanda sıfaya kavusur,ınsallah onemlı bıseyı yokturr uzuldum :/ valla gozlerım yolalrda onu beklıyorum hıc bırsey saglıktan onemlı degıl benım ıcın cok ozeldır kendısı dualarım onunla gercekten

canımm benım ınsallah devamıda guzel olur ah bu erkeklerın gıt gel akılları ama hersey ayaklarının altında acayıp sınır oluyorum gel hadı duzeldım barısalım hadı ben kafayı yedım ayrılalım oldu canımm cok sınırlı bır ınsan oldum valla =)) fatımayı begenende var begenmeyende copy paste dıyende melek benım bıtanemdır,nesibede bılır dıgerlerıne bısey dıyemıycem ınsallahh hersey hayırlısıylan yolunu bulur bıtanemmmm

Merhaba,
Ben baktırdım ama sanırım param boşa gitti, daha sonra bir arkadaşımdan resimli ya da fotoğraflı kahve falı bakan siteler olduğunu öğrendim, hem de ücretsizmiş. Ben Falcı Hacer Abla'yı denedim. Falı tutuyor ama nedense çok kısa yazıyor. Siteye mesaj attım, onlarda yoğunluktan ücretsiz olarak anca bu kadar bakabildiklerini, bu işi para kazanma amaçlı yapmadıklarından tüm gelen fallara da yorum yazmak adına böyle bişi yaptıklarını söylediler.

Yakında yeterli fal bakan arkadaş toplabilirse canlı fal da bakacaklarmış ama sanırım canlı fal dediği kameradan birebir olacağı için ücretli olacakmış. Şuanki halini bir denemeni öneririm. Adresini aşağıya yazıyorum.

www.falburada.com

Hoşçakal...

Yaz canım ya buraya yada özele,anladığım kadarıyla bişeyler çıkarmaya çalışırım ruyandan.

cidden güzel rüya yorumluyorsun. yoruma sağlık canım

sağol bitanemm, Allah senin de gönlüne göre versin...beni en iyi anlayacak olanlar yine burda tanıdığım insanlardı. o yüzden etrafımda kimselere demeden gelip ilk burada paylaştım heyecanımı..

kızlar, dünden sonra aklımda fallar, cümleler yankılanıyo.. ama aralarında bir tanesinin tüm cümleleri çıkmış ama o kadar çok fal baktırmıştım ki hangisi söyledi bilmiyordum. .. bu falcı, bu çocuk uzun bir yolculuğa çıkacak, şu an cesareti yok ama o yolculuk ve uzaklık bunun cesaret toplamasını sağlayacak ve dönüşünde sana msj atacak..msjlaşmalardan sonra görüşeceksiniz. sen tereddütlü olacaksın. hep içinde belirsizlik hissi olacak. ama kendini rahat bırak seni şaşırtacak şeyler olabilecek demişti. benimki uzak bir yere seyahat etmiş ve 1aydır oralardaymış. döner dönmez de msj atmış. dün msjlaşarak konuştuk bunları..

bu aşamada venusambere geçmek istiyorum. venus bizim ilişkinin ve durumların detayına hakimdi. karakter analizi çok iyidir cidden ve şimdi daha iyi anlıyorum aylardır tanıdığımı düşündüğüm adamı benden iyi analiz etmiş. ona demiştim ki senin dediğn gibi görüşürsek, sen benim yerimde olsan ne yaparsın? nasıl davranırsın..o da demişti ki, onu ne kadar özlediğimi, hep aramasını beklediğimi, aslında o kadar güçlü duramadığımı ama gururumun önüne geçemediğimden asla aramadığımı söylerdim dedi. ve bunları yüz yüze söylerdim dedi. bunları söyle o zaman sana aylardır anlatmaya çalıştığım adamı göreceksin dedi.. tabii bu tavsiyeler aylar önceydi ve ben asla yapmamıştım. dün yüz yüze değildik ama içimde kalmasın diye yazayım dedim. bunca zamandır asla dilimden dökülmeyen laflar.. akşamın bir vakti yazışırken yazdım bunları.. venusun dediği gibi ilk defa duygularına dair bir şeyler yazdı, bir de ben senin hiç böyle şeyler hissedebileceğini, beklediğini düşünmemiştim dedi. hiç bilmezdim bunları dedi..

bunun dışında yiğit ve bathseba, çevresinde fiziksel olarak da tarif ettikleri bir kızın varlığından bahsetmişlerdi. yiğit kız buna senden hoşlanıyorum demiş Urmina demişti hatta.. dün yazışırken bizimki yazdı, Urmina işyerinde bir kız var benden hoşlandığını filan söyledi ama inan bişy yok sadece bil istiyorum sen başkasından duyarsın yine ortalığı yakıp yıkıp gidersin, korkuyorum artık senden dedi.. yani 2 si de bilmiş cidden..

melek zamanı vs hep bilmiş..nesibe zaten hep onun hislerine dair inanılmaz pozitif şeyler söylerdi..sadece en son ben son derece umutsuz, son derece gururlu bitti gitti devamı yok, başka şeyler konuşalım diyince, bence bu işin devamı var demişti sadece..

fatima zamanıyla bilmiş yine.. hatta bana kesinlikle ve kesinlikle nisan sonu gibi en geç demişti.. ve asla arama bu defa sert zemine çarptırmışsın, silkelenmiş adeta ama arama, tükürdüğünü yalayacak demişti..

yine beni şaşırtan bir falcı, barış.. barış kavgamızla ilgili bir detayı resmen bilmiş.. bizim kavgada arada 3. bir şahıs vardı.. o durumla ilgili urmina bilmediklerin var, hayır bu durum öyle değil demişti.. bilmiş..

bu falcıların ortak bir sonuçları yok..hepsi ilerisi için farklı kehanetlerde..kimileri evleneceksiniz derken fatima gibi kimileri de sen gideceksin diyor..genel çoğunluk benim bırakacağım yönünde.. biri kader sizi ayıracak demişti.. öyle bir durum da var gerçekten.. yollarımız ayrılacak yine sanırım.. ama kalbimi buz parçası gibi hissediyorum. o kadar çok üzülmüşüm ki ne hissetmem gerek bilemiyorum, kafam karmakarışık ve sanırım bir yanımı çoktan korumaya almışım.. bir falcının dediği gibi o tamamen kendini sana adamak için döndüğünde Urmina'nın kalbinin yerinde boşluk bulup çok pişman olacak diye. dün biz yazışırken de içimden sık sık urmina bu senin aşık olduğun adam, bu anlar rüya da değil, neden durgunsun diyip durdum.. ilerleyen günlerde falların devamıyla ilgili yorumlar yapma şansım artacaktır

ilk falcının adını yazmayı unutmuşum falimpirden hiszade idi bilen.. diğer falımpirciler zaten fos çıktılar.. asla aramayacak diyenden geçilmiyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…