Binnaz Abla

cidden güzel rüya yorumluyorsun. yoruma sağlık canım

inşallah iyi ruya yorumları ve güzel fallar çıksın,kötüler cayır cayır yansın.Rica ederim Selinax'çığım...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tanıtım göndermiştim zaten tatlım olumsuz konuşunca acaba çıkanlar oldu mu dedim

Ben haruna iskambil,durugörü ve tarot baktırmıştım,kurduğu bir iki cümle özellikle iskambilde beni şok etmişti ama gelecek için hiçbir yorum yapamam vakti zamanı gelmediği için.

ilk falcının adını yazmayı unutmuşum falimpirden hiszade idi bilen.. diğer falımpirciler zaten fos çıktılar.. asla aramayacak diyenden geçilmiyordu..

Haydi şimdi hiszade"ye hücuuuuummmm....
Epeyce bilen olmuş ,umarım aynı başarıyla devamını getirirler onlinegiller...

bir de biz kadınları eleştirirler. erkek milletinin dengesiz tiplerinde ne klinik vakalar gördüm ben. adam kendinde değil, 1 günde değişiyor falan. bize anormal geldiği için eleştiriyoruz ama kendilerinin farkında değiller, olsalardı tutarlı davranırlardı zaten.

inşallah iyi ruya yorumları ve güzel fallar çıksın,kötüler cayır cayır yansın.Rica ederim Selinax'çığım...

alzancarım bence falcı sitelerinde seni de görmeliyiz artık

alzancarım bence falcı sitelerinde seni de görmeliyiz artık

Aman bacım yoookkkk ,ben baktırma hastasıyım,bakma değil:)
O işler benden uzak Allah'a yakın.
Sağlam bir falcı bulabiliyim en sonunda yeter bana.Baktırarak cehennemi garantiledik zaten(tövbe tòvbe),bakmamızda kusur kalsın.

onu doğru dedin, hani bizim bari sağlam güvendiğimiz bi falcı olurdu, bak kredim var koca telwede fal atacak birini bulamıyom

Kirmiziyla taranan kismi kim bilmis canim bulamaz misin :2:

Gecmisle alakali durumlari bilmeleri pek sasirtmiyor ama nasil barisacaginizi bilmis olmasi ilginc gercekten

Kirmiziyla taranan kismi kim bilmis canim bulamaz misin :2:

Gecmisle alakali durumlari bilmeleri pek sasirtmiyor ama nasil barisacaginizi bilmis olmasi ilginc gercekten

Canım bi sonraki mesajda yazmış urminaa,falimpir hiszade..

ilk falcının adını yazmayı unutmuşum falimpirden hiszade idi bilen.. diğer falımpirciler zaten fos çıktılar.. asla aramayacak diyenden geçilmiyordu..

canım çok sevindim inşallah güzel şeyler olur..takipteyim mutlu haberlerini bekliyorum...
hiszadeye benim arkadaslarımda baktırmış...kızlara söyledikleri çıkmış ...ama içimde gram istek yok....birde gecenlerde ofise gelen bi bayan durduk yere sen çok fal baktırıyorsun baktırma dedi.. anacım bi tuhaf oldum iyice çekildim.:)))

kızlar ben bu istihare olayını iyice aştım:))) kendimi geçtim sizleri bile görmeye başladım:) şaka bi yana dün gece istihare yapmadım ama rüyamda lalecimi gördüm...

kızlar ben bu istihare olayını iyice aştım:))) kendimi geçtim sizleri bile görmeye başladım:) şaka bi yana dün gece istihare yapmadım ama rüyamda lalecimi gördüm...
Hahhhaaaa vallahi üçüncüde değil,yedinci gözün açılmış belli ki Özge'cim.Bende baktım falimpir e hiszade için ama göremedim onu,bilemedim belki de benim gözümden kaçtı.Neyse ya olmasada olmasın nasıl olsa yüksek olasılıkla bana buda çıkmayacaktı.

:) baktırma alcanzarcım sakınnnnn...eski ben olsa hemen hücum ederdim ben baktırmıyorsam sende baktırmayacaksın...:)
aynen şekerim yakında parayla istihareye yatacağım tövbe:)

Senın adına cok sevindim. Baharla bırlıkte bütün yorumlarımız hepımızın çıkar umarım; ilişkinin nasıl şekillenecegı senın elınde bence, yorumcuların yaptıgı uyarıları dınle ozellıkle tarot bıraz ne yapılması yada yapılmaması gerekenı soyluyo tabi doğru bakan bır yorumcuda:)sen istedığın yere götürebılırsın gıbı gelıyo. Ama yınede hakkında hayırlısı.. Hakkımızda hayırlısı

:) baktırma alcanzarcım sakınnnnn...eski ben olsa hemen hücum ederdim ben baktırmıyorsam sende baktırmayacaksın...:)
aynen şekerim yakında parayla istihareye yatacağım tövbe:)

Yok canım benim baktırmıyorum ta ki bambaşka bir yorumcu bulana kadar ve böyle bi falcıda sanırım online kısmısı değil reelde olur.

hımm dikkate alınabilir diyorsun yani anladım...

Çok ilginç merak ettin bayan fal baktırdığını biliyomuydu öyle dedi yoksa durup dururkenmi?

canim ne habersin bende yapiyorum ama daha bisey goremedim yalniz aksam cok guzel.bir ruya gordum hayirlisi istihare yapmamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…