Binnaz Abla

canim ne habersin bende yapiyorum ama daha bisey goremedim yalniz aksam cok guzel.bir ruya gordum hayirlisi istihare yapmamistim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy canım benım güzel rüyaların güzel güzel çıksın bitanem sen de diğer arkadaslarım gibi en güzeline layıksın...

ayy canım benım güzel rüyaların güzel güzel çıksın bitanem sen de diğer arkadaslarım gibi en güzeline layıksın...

Siz cansiniz iyiki varsiniz 3 ay oncesini hatirliyorumda ne cok destek olmustunuz bana hic unutamam hepimizinguzel ruyalari ciksin insallah fal demiyorum artik dikkat edersen hehepimiz en guzeline layigiz zamani var sadece

Siz cansiniz iyiki varsiniz 3 ay oncesini hatirliyorumda ne cok destek olmustunuz bana hic unutamam hepimizinguzel ruyalari ciksin insallah fal demiyorum artik dikkat edersen hehepimiz en guzeline layigiz zamani var sadece

Guzel lalecim sende iyiki varsin...kalbinin güzelliği hissediliyor bu yuzden inaniyorum ki herseyin en güzeline kavusacaksin...ne demisler birtanem herkes kendi kalbinin ekmegini yer.
Valla gecenlerde alcanzarcima ruyami anlattim.o kadar isabetli bi ruyaydi ki 1000 tane fal baktirsam bu istihare kadar tatmin edici cevap alamazdim...istihareye devam edelim bitanem

Onlinede kimse kalmadiki zaten sekerim hepsini öğüttük... reelde bi defalik bende baktiracagim...izmirde pasakli birseni bulursam..

evet katılıyorum sana tatlım...tarot o anki durumla ilgili ne yapılabilir ne yapılmamalı gibi bilgiler veriyor sanki..uzmanı değilim ama hep anlık durumun iyi bilinmesinden dolayı artık böyle düşünür oldum...

kızlarrr hıszade ye baktıran vee cıkan varmı ??? kısa mı yorumu dıger falcılar gıbı falımpirde kredım var ve fal krızım tutttuu gece gecee

kızlarrr hıszade ye baktıran vee cıkan varmı ??? kısa mı yorumu dıger falcılar gıbı falımpirde kredım var ve fal krızım tutttuu gece gecee

ben tanıtım yolladım ona gayet iyi bakmış normalde 2 satır yazıp bırakıyorlar tanıtım olunca soruma cvp vermiş umarım dediği olur :)

ben tanıtım yolladım ona gayet iyi bakmış normalde 2 satır yazıp bırakıyorlar tanıtım olunca soruma cvp vermiş umarım dediği olur :)

bende ona yollamıstım ama telden yanlıs mı bastım ne herarapunzel bakmıs hemen yaa kadın agzımaa sıcmıss resmen anlamadım ben hıszadeyı beklıyordum nasl oldu anlamadım valla sımdı ona yolladım yıne onu denedın mı pekı baya olumsuz konusmus :S

kızlar sorumu degıstırıyorum herarapunzele baktıran varmı falımpirde valla o sıtede bır daha hayatta baktırmam yanlışlıkla falım yollanmıs yorum ztn mukemmell

kızlar sorumu degıstırıyorum herarapunzele baktıran varmı falımpirde valla o sıtede bır daha hayatta baktırmam yanlışlıkla falım yollanmıs yorum ztn mukemmell

Canım ben baktırmıştım. Ben memnun kalmıştım. Geçmiş ve anda iyiydi. Gelecek için bir zaman vermişti. Onu bekleyip göreceğim.

kızlar ben faldan anlamam ama bu nedır sızdee sıralama
su ariman-gamhat-kale-alyans-zara-baykus-agaç-kalp-selena-yatagan
ben bu kartlardan katının yaptıgı yorumu ıstersenız yollarım ama sasırdım yanlışlıkla gıtmıs ztn falım ona ama soktayım ztn promasyon yollanmıs yanlışlıkla bakmadı bıle duzgun ama dedıklerı sokk allahım

valla çok ilginç onlar benm soruma harun olumsuz herapunzel ve hiszade olumlu konuşmuş hangisine inanırsan yani :)

valla çok ilginç onlar benm soruma harun olumsuz herapunzel ve hiszade olumlu konuşmuş hangisine inanırsan yani :)

yaa soylee dıyım sana bende salaklık bısey demıs kı alakası yok kac senelık ılıskım yenı gıbı konusmus bıde aıle durumumuz var o tam tersı onu soylemıs ama soktayımm =)) dedıgı seylerden dolayı anlamadım valla hıszadeye baktırmak ıstıyordum ztn bende ayrca sıtede fıyasko o kadar parya kısacık fal fal alem-fal sepeti falan kızıyoruz bazen ama haklarınıda yemıyelım kredım var dıye baktırdım bı dahada aman tovbeeee

haklısın ben yeni yeni keşfediyorum hepsini ama fırsatın olursa hiszadeye baktır derim yaklaşımı çok güzel dediğim gbi ben promosyon baktırdığım halde özenliydi ayrıca sorularıma da cvp verdi normalde daha dtaylı fal için bekleriz deyip hiç takmıyorlar

aynen bu kadında oyle yapmıs ve ben hıszadeye baktırmak ıstıyordum :/ ay sınırım bozuldu gece gece =))) bu arada harun herkese olumsuz konuusyor bır arkadas yazmıstı o yuzden takılma bırtanem

aynen bu kadında oyle yapmıs ve ben hıszadeye baktırmak ıstıyordum :/ ay sınırım bozuldu gece gece =))) bu arada harun herkese olumsuz konuusyor bır arkadas yazmıstı o yuzden takılma bırtanem

öylemi ayy içimi ferahlattın şimdi, neyse sende takma tekrar gönderirsin..bu arada reikiye baktırdınmı hiç

(((((((((((kızlar moralim çok bozuk...sizde bi gelişme var mı

Selam kızlar.. thefal.com da baktırdığım falda 2 şey çıktı.. çok büyük değişimler değil ama dedikleri oldu..

kızlar ılkay gur un dedıklerı cıkan var mı benım okuzu gordukceee o kadının olumsuz laflarını haklı oldugunu dusunuyorum umıtlenmek ıstemıyorum artık o kadar yoruldum kı bıktımm resmen bugn anladım tam anlamıyla bıktımm hayatımdan herseyden benı anlamamsından durmadan suclayıp hıc bısey yapmamasından o kadar cok agladım kı artık dayanamıyorum umutta etmıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…