- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
canim ne habersin bende yapiyorum ama daha bisey goremedim yalniz aksam cok guzel.bir ruya gordum hayirlisi istihare yapmamistim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy canım benım güzel rüyaların güzel güzel çıksın bitanem sen de diğer arkadaslarım gibi en güzeline layıksın...
Siz cansiniz iyiki varsiniz 3 ay oncesini hatirliyorumda ne cok destek olmustunuz bana hic unutamam hepimizinguzel ruyalari ciksin insallah fal demiyorum artik dikkat edersen hehepimiz en guzeline layigiz zamani var sadece
Çok ilginç merak ettin bayan fal baktırdığını biliyomuydu öyle dedi yoksa durup dururkenmi?
Yok canım benim baktırmıyorum ta ki bambaşka bir yorumcu bulana kadar ve böyle bi falcıda sanırım online kısmısı değil reelde olur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Senın adına cok sevindim. Baharla bırlıkte bütün yorumlarımız hepımızın çıkar umarım; ilişkinin nasıl şekillenecegı senın elınde bence, yorumcuların yaptıgı uyarıları dınle ozellıkle tarot bıraz ne yapılması yada yapılmaması gerekenı soyluyo tabi doğru bakan bır yorumcuda:)sen istedığın yere götürebılırsın gıbı gelıyo. Ama yınede hakkında hayırlısı.. Hakkımızda hayırlısı
kızlarrr hıszade ye baktıran vee cıkan varmı ??? kısa mı yorumu dıger falcılar gıbı falımpirde kredım var ve fal krızım tutttuu gece gecee
ben tanıtım yolladım ona gayet iyi bakmış normalde 2 satır yazıp bırakıyorlar tanıtım olunca soruma cvp vermiş umarım dediği olur :)
kızlar sorumu degıstırıyorum herarapunzele baktıran varmı falımpirde valla o sıtede bır daha hayatta baktırmam yanlışlıkla falım yollanmıs yorum ztn mukemmell
bende ona yollamıstım ama telden yanlıs mı bastım ne herarapunzel bakmıs hemen yaa kadın agzımaa sıcmıss resmen anlamadım ben hıszadeyı beklıyordum nasl oldu anlamadım valla sımdı ona yolladım yıne onu denedın mı pekı baya olumsuz konusmus :S
valla çok ilginç onlar benm soruma harun olumsuz herapunzel ve hiszade olumlu konuşmuş hangisine inanırsan yani :)
yaa soylee dıyım sana bende salaklık bısey demıs kı alakası yok kac senelık ılıskım yenı gıbı konusmus bıde aıle durumumuz var o tam tersı onu soylemıs ama soktayımm =)) dedıgı seylerden dolayı anlamadım valla hıszadeye baktırmak ıstıyordum ztn bende ayrca sıtede fıyasko o kadar parya kısacık fal fal alem-fal sepeti falan kızıyoruz bazen ama haklarınıda yemıyelım kredım var dıye baktırdım bı dahada aman tovbeeee
haklısın ben yeni yeni keşfediyorum hepsini ama fırsatın olursa hiszadeye baktır derim yaklaşımı çok güzel dediğim gbi ben promosyon baktırdığım halde özenliydi ayrıca sorularıma da cvp verdi normalde daha dtaylı fal için bekleriz deyip hiç takmıyorlar
aynen bu kadında oyle yapmıs ve ben hıszadeye baktırmak ıstıyordum :/ ay sınırım bozuldu gece gece =))) bu arada harun herkese olumsuz konuusyor bır arkadas yazmıstı o yuzden takılma bırtanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?