Binnaz Abla

çıkmıyor gülüm çıkmıyor.. bana dediklerine baksaydım taaa geçen sene o beni aramayacak, biz bitiricez ve ben çoktaan başkasıyla olacaktım..

çıkmıyor gülüm çıkmıyor.. bana dediklerine baksaydım taaa geçen sene o beni aramayacak, biz bitiricez ve ben çoktaan başkasıyla olacaktım..

hıc bır umudum kalmadı artıkk yoruldumm yıprandımm bılktımm bırakıp kacmak ıstıyorum herseyı yeter ya :/ o kadar bencıl bır adam kı yıne benı mahfettı bgn :S bırıne baktırmak ıstıyorum ama umutlanmak ıstemıyorum artkk yorudumm

merhaba burada ismi geçen falcılar hemen ertesi gün fiyatına zam yapıyor hiszade hemen zam yaptı 5 tl olan fallar artık 10 tl zaten bu tavırları onların inandırıcılığını yok ediyor

Ben yorumlasaydim eger
sarisin veya kumral bir erkegin seni cok istedigini , ilsikinizin güclü olmasini istedigini gecmiste evlilik düsündügünüzü seni sevmesinden vazmesinden korktugunu fakat herseyin zamanla bazi olaylari atlattiktan sonra istedigin gibi yasanilabilecegini
Cok güclü bir iliski olacagini ve karsilikli sevginin olucagini yinede sana aci verecegini zorluklarin olucagini zaman zamanda dengesiz biri oldugundan karsi taraftan zarar görecegini söylerdim ....

Kim nasil yorumlamis bunu?? sorun nerde? Falin olumlu onu söyliyim ama olumsuzluklar olsada sonucu olumlu bence

tellwedeki kirazeyi denedin mi canım? online şu anda..

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Canım yanlız değilsın aynı benim yasadıklarım aynen senın durumundayım((((

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

merhaba burada ismi geçen falcılar hemen ertesi gün fiyatına zam yapıyor hiszade hemen zam yaptı 5 tl olan fallar artık 10 tl zaten bu tavırları onların inandırıcılığını yok ediyor

buralardan çıkmıyolar bari belli etmeseler hoş 10 lira çok değil ama yaptıkları ayıp yüzde yüz zam yapmış resmen... online fal ın ne kadar tırt olduğununu bir kez daha gördük..

tellwedeki kirazeyi denedin mi canım? online şu anda..
Kiraze'nin hiçbi dediği ćıkmıyor kızlar yaa.....
Bu kartlar dúzmü gelmiş acaba tersmi buda önemli...

duzdu bıtanem hepsı ılıskımle ılgılı ama kadın heralde benım yorumumaa odaklı bır yorum yapmıss ve saydırmıs benımkıne hahhaha =)) ay allahım ve falımpırde bır daha baktırmam hayatta ben hıszade ye yolladım baskası baktı falıma oda baya salladı ıste ve neler dedı cok uzuldumm anlatamam ve yagmur a baktırdın mı fal sepetındeki?

aynen oylee bende gordummm hepsı burdaa yasıyor resmenn

falımpirde soyle bı sıkıntı var kartlarda terlik düzlük diye bişey yok hepsi düz gelıyo

Kiraze'nin hiçbi dediği ćıkmıyor kızlar yaa.....

Bu kartlar dúzmü gelmiş acaba tersmi buda önemli...

bıtanem duzdu hepsı ztn ben o kadına yollamamıstım hıszadeye yolladım o kadın bakmıs ne alaka soru sordum onun ıcınde bır daha yollamam gerekıyormus efendım gorememıs o falda bılerek sordum soruyuda ztn bız onlardan daha zekıyız anlamıyorlar =)))

kızlar fal sepetındekı yagmura baktırdım kız bazı seylerı bılmıss valla bakalım tarıhler verdı cıkarsa yazıcam sızee o kadar sacma fal baktırdım kı bu ara o falımpiri engellıycem pcden gozum gormesın o sıteyı bır daha D

Haha canim sorunuzu sorarken fazla detay vermeyin onlar iyi falciysa bilirler zaten
Yagmura baktirdim taa yazin foss hic baktirmayi düsünme
Melek iyidir oda girmiyor
Günesi denemek isterim o siteden oda yok sanirim

Haha canim sorunuzu sorarken fazla detay vermeyin onlar iyi falciysa bilirler zaten
Yagmura baktirdim taa yazin foss hic baktirmayi düsünme
Melek iyidir oda girmiyor
Günesi denemek isterim o siteden oda yok sanirim

kıza yolladım kendını gelıştırmıs galıba anlamadım bende onceden baktırmıstım bıraz astrolojıye kacıyordu ama sımdı daha detaylı geldı bazı seylerı net sekılde bıldı soylemedıgım bazı noktlaları ılışkımle ılgılı sasırdım,melek benım bırtanem ama yok ve aynen dedıgın gıbı fazla detay vermemek lazımm ..

o sıtenın herseyı hata galıbaaa =))) burayı okuyup zamı gecırıyorlar

Evet arkadaşlar bende dikkat ettim arkadaşımda kontrol etti kartlar düz, büyük bir ihtimalle bu siteyi takip ediyorlardır.

Hep birlikte karar alıp bir daha Falımpir e fal yollamayalım, nedir bu ya kart dizilimleri hata, birini beğenip bahsettiğinde ertesi gün fiyat artıyor.

kızlar falalemde puanım var...tavsiye edeceğiniz bi kahve yorumucusu varmı şekerlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…