kızlar ılkay gur un dedıklerı cıkan var mı benım okuzu gordukceee o kadının olumsuz laflarını haklı oldugunu dusunuyorum umıtlenmek ıstemıyorum artık o kadar yoruldum kı bıktımm resmen bugn anladım tam anlamıyla bıktımm hayatımdan herseyden benı anlamamsından durmadan suclayıp hıc bısey yapmamasından o kadar cok agladım kı artık dayanamıyorum umutta etmıyorumm
çıkmıyor gülüm çıkmıyor.. bana dediklerine baksaydım taaa geçen sene o beni aramayacak, biz bitiricez ve ben çoktaan başkasıyla olacaktım..
kızlar ben faldan anlamam ama bu nedır sızdee sıralama
su ariman-gamhat-kale-alyans-zara-baykus-agaç-kalp-selena-yatagan
ben bu kartlardan katının yaptıgı yorumu ıstersenız yollarım ama sasırdım yanlışlıkla gıtmıs ztn falım ona ama soktayım ztn promasyon yollanmıs yanlışlıkla bakmadı bıle duzgun ama dedıklerı sokk allahım
hıc bır umudum kalmadı artıkk yoruldumm yıprandımm bılktımm bırakıp kacmak ıstıyorum herseyı yeter ya :/ o kadar bencıl bır adam kı yıne benı mahfettı bgn :S bırıne baktırmak ıstıyorum ama umutlanmak ıstemıyorum artkk yorudumm
kızlar ılkay gur un dedıklerı cıkan var mı benım okuzu gordukceee o kadının olumsuz laflarını haklı oldugunu dusunuyorum umıtlenmek ıstemıyorum artık o kadar yoruldum kı bıktımm resmen bugn anladım tam anlamıyla bıktımm hayatımdan herseyden benı anlamamsından durmadan suclayıp hıc bısey yapmamasından o kadar cok agladım kı artık dayanamıyorum umutta etmıyorumm
merhaba burada ismi geçen falcılar hemen ertesi gün fiyatına zam yapıyor hiszade hemen zam yaptı 5 tl olan fallar artık 10 tl zaten bu tavırları onların inandırıcılığını yok ediyor
Kiraze'nin hiçbi dediği ćıkmıyor kızlar yaa.....tellwedeki kirazeyi denedin mi canım? online şu anda..
Bu kartlar dúzmü gelmiş acaba tersmi buda önemli...Ben yorumlasaydim eger
sarisin veya kumral bir erkegin seni cok istedigini , ilsikinizin güclü olmasini istedigini gecmiste evlilik düsündügünüzü seni sevmesinden vazmesinden korktugunu fakat herseyin zamanla bazi olaylari atlattiktan sonra istedigin gibi yasanilabilecegini
Cok güclü bir iliski olacagini ve karsilikli sevginin olucagini yinede sana aci verecegini zorluklarin olucagini zaman zamanda dengesiz biri oldugundan karsi taraftan zarar görecegini söylerdim ....
Kim nasil yorumlamis bunu?? sorun nerde? Falin olumlu onu söyliyim ama olumsuzluklar olsada sonucu olumlu bence
Ben yorumlasaydim eger
sarisin veya kumral bir erkegin seni cok istedigini , ilsikinizin güclü olmasini istedigini gecmiste evlilik düsündügünüzü seni sevmesinden vazmesinden korktugunu fakat herseyin zamanla bazi olaylari atlattiktan sonra istedigin gibi yasanilabilecegini
Cok güclü bir iliski olacagini ve karsilikli sevginin olucagini yinede sana aci verecegini zorluklarin olucagini zaman zamanda dengesiz biri oldugundan karsi taraftan zarar görecegini söylerdim ....
Kim nasil yorumlamis bunu?? sorun nerde? Falin olumlu onu söyliyim ama olumsuzluklar olsada sonucu olumlu bence
merhaba burada ismi geçen falcılar hemen ertesi gün fiyatına zam yapıyor hiszade hemen zam yaptı 5 tl olan fallar artık 10 tl zaten bu tavırları onların inandırıcılığını yok ediyor
duzdu bıtanem hepsı ılıskımle ılgılı ama kadın heralde benım yorumumaa odaklı bır yorum yapmıss ve saydırmıs benımkıne hahhaha =)) ay allahım ve falımpırde bır daha baktırmam hayatta ben hıszade ye yolladım baskası baktı falıma oda baya salladı ıste ve neler dedı cok uzuldumm anlatamam ve yagmur a baktırdın mı fal sepetındeki?
Kiraze'nin hiçbi dediği ćıkmıyor kızlar yaa.....
Bu kartlar dúzmü gelmiş acaba tersmi buda önemli...
Kiraze'nin hiçbi dediği ćıkmıyor kızlar yaa.....
Bu kartlar dúzmü gelmiş acaba tersmi buda önemli...
duzdu bıtanem hepsı ılıskımle ılgılı ama kadın heralde benım yorumumaa odaklı bır yorum yapmıss ve saydırmıs benımkıne hahhaha =)) ay allahım ve falımpırde bır daha baktırmam hayatta ben hıszade ye yolladım baskası baktı falıma oda baya salladı ıste ve neler dedı cok uzuldumm anlatamam ve yagmur a baktırdın mı fal sepetındeki?
Haha canim sorunuzu sorarken fazla detay vermeyin onlar iyi falciysa bilirler zaten
Yagmura baktirdim taa yazin foss hic baktirmayi düsünme
Melek iyidir oda girmiyor
Günesi denemek isterim o siteden oda yok sanirim
falımpirde soyle bı sıkıntı var kartlarda terlik düzlük diye bişey yok hepsi düz gelıyo
o sıtenın herseyı hata galıbaaa =))) burayı okuyup zamı gecırıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?