kızlar falalemde puanım var...tavsiye edeceğiniz bi kahve yorumucusu varmı şekerlerim
canim tavsiye edecek yorumcumu kaldiki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay öyle şekerim...ama 15tlcim varmış boşa gitmesin...:)
Kizlar..:))) iyi fal bakan teyze buldumbana bir fal bakti ayyy walla online fal baksa falcilarin hepsi isi birakir...kadin herseyi sak sak söyledi. Ay bayildim zaman vermedi ama yaz icin biseyler soyledi. Hic soru falan sormuyorsun ne guzel fincani aciyor dökülüyor...
1 hafta sonra yine bakacagim dedi.. bu defa eski kisye ozel acilim yapacagim dedi. Cok heyecanlandim:))) iste eski ozledigimiz para icin yapmayan falcı Tadi bi baska
Nursah diye bir hatun var, yorumlari guzel. Bir de Aylin Sayin i merak ediyorum ben, herhalde ben olsam onlari denerdim
bacıııı nerde bu falcı
Kiz bu falci degil...magazada tanistim. Cok tatli bi kadin hersabah ariyorum ruyami yorumlatiyordum. Kac gundurde fal fal diye basinin etini yedim sonunda bugun bakti:) keyf icin bakti..para icin yapmaz varlikli birisi... ama helal olsun herseyi bildi
kızlar telwee dekı bathsheba ya baktıran varmı ?? ben yolladım kadın valla benım butun kotu huylarımı soylemıs yorum yapmıs nasıl oldu dıye bakalım gelıcek ıcın ınsallah cıkar sasırdımm begenen varmı ???
ayy biz de şey etsek ya olmaz mı :18::18:
kızlar fal alemde nursah baktıran var mı ??? cıkan yada
Nursah diye bir hatun var, yorumlari guzel. Bir de Aylin Sayin i merak ediyorum ben, herhalde ben olsam onlari denerdim
canım sen nursaha baktırdın mı dedıklerı oldumu ???
Sagol sekerim..nursaha gondereyim
Canim gonderirsem yaz burayada biz dun ece yolladik ben neysede arkadasima baya bi sacmalamais hic kapsama alani disinda :)) saka bir yana gercekten yeni falci denemiycem daha yeter agzimiz yandi cepimize yazik valla
neden şekerim pembe tablocu mu??? pembe tablocuysa uzak durayım...şu çiçek böcek hikayelerine tahamülüm kalmadı
nagetifciyse severim..pek severim pek...online olsun gönderecem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?