Binnaz Abla

Kizlar..:))) iyi fal bakan teyze buldum bana bir fal bakti ayyy walla online fal baksa falcilarin hepsi isi birakir...kadin herseyi sak sak söyledi. Ay bayildim zaman vermedi ama yaz icin biseyler soyledi. Hic soru falan sormuyorsun ne guzel fincani aciyor dökülüyor...
1 hafta sonra yine bakacagim dedi.. bu defa eski kisye ozel acilim yapacagim dedi. Cok heyecanlandim:))) iste eski ozledigimiz para icin yapmayan falcı Tadi bi baska

bacıııı nerde bu falcı

bacıııı nerde bu falcı

Kiz bu falci degil...magazada tanistim. Cok tatli bi kadin hersabah ariyorum ruyami yorumlatiyordum. Kac gundurde fal fal diye basinin etini yedim sonunda bugun bakti:) keyf icin bakti..para icin yapmaz varlikli birisi... ama helal olsun herseyi bildi

ayy biz de şey etsek ya olmaz mı :18::18:

kızlar telwee dekı bathsheba ya baktıran varmı ?? ben yolladım kadın valla benım butun kotu huylarımı soylemıs yorum yapmıs nasıl oldu dıye bakalım gelıcek ıcın ınsallah cıkar sasırdımm begenen varmı ???

bende söylediği bir kaç şey çıkmıştı. Ama birde şu sorulara cevap verse. Sorulara cevap vermez o yüzden baktırmayı bıraktım.

Son düzenleme:
kızlarr su kızaa baktıran var mı ?? o yorumları olumlu yazan kımler lennn =)) kısacık 5 dkda gelen bır fal vede agzıma sıctıı

kızlar cokkk acıl nursaha baktıran var mı bende yolladım kendımınkını hıc begenmedım ama arkdaşıma bısey soylemıs kız baya kafaya taktı ınsallah bu zamana kadar kımseye cıkmayan kotu bır falcıdır ben artık ogrendım takılmamayı ama cok kotu oldu kız :S bıde olayı yanlıs anlamıs benımkını kadın kosucaksın pesınden daha bu cocgun demıs pardon pesınden kosmak !!!

Canim gonderirsem yaz burayada biz dun ece yolladik ben neysede arkadasima baya bi sacmalamais hic kapsama alani disinda :)) saka bir yana gercekten yeni falci denemiycem daha yeter agzimiz yandi cepimize yazik valla

neden şekerim pembe tablocu mu??? pembe tablocuysa uzak durayım...şu çiçek böcek hikayelerine tahamülüm kalmadı
nagetifciyse severim..pek severim pek...online olsun gönderecem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…