Binnaz Abla

Rezzanı zaten iyiki bulmuşum bu zamana kadar beni gerçekten en çok şaşırtan falcı o oldu

Ama ben bu fal alemde kredi kartı ile ödeme yapamıyorum sayfa tam açılmıyor o yüzdende çok istediğim halde Rezzan a baktıramadım bir türlü en son mayıs ayında baktırmıştım. O zaman verdiği tarihte dediği şey olmuştu

benim favorilerim kesinlikle melek-nesibe ve rezzan... bana bu zamana kadar dedikleri gerçekten çıkmıştır 3nünde en son sevgilimle aramda bir suskuunluk dönemi olacagını bilen Rezzan ablaydı 3 ay içinde düzelecek herşey dedi hatta sonrası evet ayrılık geldi bakalım daha zaman var ama ben 1 yıl sonra 4 ay sonra yana yakıla dönen erkekler gördüm umut vermek demiyorum ama gidenin gidiş sebebi ve o anki tavırları size bu hissi veriyor erkek arkadaşım giderken ağladı saçımdan tel istedi mesela ben barışacağımıza inanıyorum çünkü böyle bitmesi anlamsız geliyor tabi hayatı yaşamak gerek akışına bırakmak gerek 10 yıllık ilişkim bittiğinde dunya durmuş sanmıştım ama 1-2 gun inanın fazla değil sağlıklı dusunerek aslında en güzeli olmuş bu takıntıymış dedim ve çok değil 1 ay sonrası karşıma hayalimdeki adam çıktı şimdi eskisine o kadar nötrüm ki sanki hiç yaşanmamış gibi o yuzden akışına bırakmak en güzeli beter acılardan korusun Allah... Ve ayrıca tarotun değiştirebilir geleceği gördüğüne inanıyorum tavsiyelere de uymak gerek bence daha önce uymadım suan onun sıkıntısını çekiyorum ama kadermiş diyorum ne yapayım...

Soylediklerine katiliyorum gecmez dedigim o kadar aci gectiki o yuzden icimde herzaman her kotu olaydan sonra umut besliyorum su an kalbime yumru gibi oturmus bir aci var bazen carpintilarim oluyo ama hala diyorumki "gececek" bu benim sihirli kelimem umudum

Biraz anlatabilir misin ani mi biliyo yoksa gelecekle ilgili dedikleri de cikti mi

Şöyle söyliyim.. Sırlarımı güvenip paylaştığımı daha sonra çok sırtımdan vurulduğumu,çevrem tarafından sevilen ve güzel görülen biri olduğumu söyledi.. Sevdiğim adamı tıpatıp anlattı,ben ondan mesaj bekliyorum..Eylülde görüşmeleriniz var ve bu adamla izdivaç yolun var dedi. Eylülde o bana mesaj atarsa yazıcam tekrar buraya :18: Ve fala inanmıyorsun sen,belki olur diye atmışsın falan dedi,şaşırdım...
Kesinlikle ona baktırmalısın..

bir de Nesibe'nin söylediği zamanda çıkmayan falı oldu mu aranızda?

Son düzenleme:
çok kahve falı baktırasım vardı ve ester kira adlı yeni falcıya fal gönderdim falalemde.bakalım nasılmış yorumu :)

Anladim tesekkur ederim deniycem kahve mi yolladin tarot mu su an tarotta acikta

Canım güzel yazmışsın. Peki Rezzan abla bu ayrılığı yaşayacağınızı mı bildi önceden? Nesibe'nin gelecekle ilgili bildiği şeyler oldu mu? Ve son olarak uymadığın tavsiyeler ve sıkıntısı nedir? Yaşamış biri olarak anlatırsan çok sevinirim tatlım.

İyi akşamlar bende uzun süredir yorumlarınızı takip ediyorum burdaki yorumlara göre Rezzan ablayı denedim çokkkkkk memnun kaldım ilk falında geçmiş ve şu an için söylediğinin %100 doğruydu gelecek iiçin sonbahar ve 2014 için çok güzel şeyler söyledi bakalım olursa mutlaka söylerim. Ayrıca Binnaz abladan Açelyayı kendi sayfasındaki yorumlara dayanarak denedim ama memnun kalmadım Hülyayı denedfim oda saçmaladı en son Bennaya kahve gönderdim şok oldum yazdığı hiçbirşey benimle alakalı değildi sanki başka birinin falı gibiydi ama benimdi tabiki toplam 5 fal baktırdım en kötüsüydü tabi benim için fal enerji işidir diyorlarya doğruymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…