Ay ilahi özge cok güldüm
Falalemdeki tatyana ya baktiran var mi onu merak ettim bende :))
kızlar, dünden sonra aklımda fallar, cümleler yankılanıyo.. ama aralarında bir tanesinin tüm cümleleri çıkmış ama o kadar çok fal baktırmıştım ki hangisi söyledi bilmiyordum... bu falcı, bu çocuk uzun bir yolculuğa çıkacak, şu an cesareti yok ama o yolculuk ve uzaklık bunun cesaret toplamasını sağlayacak ve dönüşünde sana msj atacak..msjlaşmalardan sonra görüşeceksiniz. sen tereddütlü olacaksın. hep içinde belirsizlik hissi olacak. ama kendini rahat bırak seni şaşırtacak şeyler olabilecek demişti. benimki uzak bir yere seyahat etmiş ve 1aydır oralardaymış. döner dönmez de msj atmış. dün msjlaşarak konuştuk bunları..
bu aşamada venusambere geçmek istiyorum. venus bizim ilişkinin ve durumların detayına hakimdi. karakter analizi çok iyidir cidden ve şimdi daha iyi anlıyorum aylardır tanıdığımı düşündüğüm adamı benden iyi analiz etmiş. ona demiştim ki senin dediğn gibi görüşürsek, sen benim yerimde olsan ne yaparsın? nasıl davranırsın..o da demişti ki, onu ne kadar özlediğimi, hep aramasını beklediğimi, aslında o kadar güçlü duramadığımı ama gururumun önüne geçemediğimden asla aramadığımı söylerdim dedi. ve bunları yüz yüze söylerdim dedi. bunları söyle o zaman sana aylardır anlatmaya çalıştığım adamı göreceksin dedi.. tabii bu tavsiyeler aylar önceydi ve ben asla yapmamıştım. dün yüz yüze değildik ama içimde kalmasın diye yazayım dedim. bunca zamandır asla dilimden dökülmeyen laflar.. akşamın bir vakti yazışırken yazdım bunları.. venusun dediği gibi ilk defa duygularına dair bir şeyler yazdı, bir de ben senin hiç böyle şeyler hissedebileceğini, beklediğini düşünmemiştim dedi. hiç bilmezdim bunları dedi..
bunun dışında yiğit ve bathseba, çevresinde fiziksel olarak da tarif ettikleri bir kızın varlığından bahsetmişlerdi. yiğit kız buna senden hoşlanıyorum demiş Urmina demişti hatta.. dün yazışırken bizimki yazdı, Urmina işyerinde bir kız var benden hoşlandığını filan söyledi ama inan bişy yok sadece bil istiyorum sen başkasından duyarsın yine ortalığı yakıp yıkıp gidersin, korkuyorum artık senden dedi.. yani 2 si de bilmiş cidden..
melek zamanı vs hep bilmiş..nesibe zaten hep onun hislerine dair inanılmaz pozitif şeyler söylerdi..sadece en son ben son derece umutsuz, son derece gururlu bitti gitti devamı yok, başka şeyler konuşalım diyince, bence bu işin devamı var demişti sadece..
fatima zamanıyla bilmiş yine.. hatta bana kesinlikle ve kesinlikle nisan sonu gibi en geç demişti.. ve asla arama bu defa sert zemine çarptırmışsın, silkelenmiş adeta ama arama, tükürdüğünü yalayacak demişti..
yine beni şaşırtan bir falcı, barış.. barış kavgamızla ilgili bir detayı resmen bilmiş.. bizim kavgada arada 3. bir şahıs vardı.. o durumla ilgili urmina bilmediklerin var, hayır bu durum öyle değil demişti.. bilmiş..
bu falcıların ortak bir sonuçları yok..hepsi ilerisi için farklı kehanetlerde..kimileri evleneceksiniz derken fatima gibi kimileri de sen gideceksin diyor..genel çoğunluk benim bırakacağım yönünde.. biri kader sizi ayıracak demişti.. öyle bir durum da var gerçekten.. yollarımız ayrılacak yine sanırım.. ama kalbimi buz parçası gibi hissediyorum. o kadar çok üzülmüşüm ki ne hissetmem gerek bilemiyorum, kafam karmakarışık ve sanırım bir yanımı çoktan korumaya almışım.. bir falcının dediği gibi o tamamen kendini sana adamak için döndüğünde Urmina'nın kalbinin yerinde boşluk bulup çok pişman olacak diye. dün biz yazışırken de içimden sık sık urmina bu senin aşık olduğun adam, bu anlar rüya da değil, neden durgunsun diyip durdum.. ilerleyen günlerde falların devamıyla ilgili yorumlar yapma şansım artacaktır
neden şekerim pembe tablocu mu??? pembe tablocuysa uzak durayım...şu çiçek böcek hikayelerine tahamülüm kalmadı
nagetifciyse severim..pek severim pek...online olsun gönderecem..
şu hiszadeyi bende merak ediyorum. online hiç denk gelmedim
oyle super dıyemem ama genel durumu bıldı umıt vermedı en azından bıtanem denene bılır ama fıyatı artanlardan :S
öylemii ne bileyim herkes ondan çok memnun muş gibi geldi. :44: sevilla var onu denedin mi hiç? ya da ceyditella bunlarda baya yıldız alanlardan..
yok bıtanem denemedım hıc onlar nerde? falımpir sıtesını sevmedım ama hıcc :S ısım soyleme valla baktırırım hahahha =)) saka bır yana bıtanem bendede bıldı ama oyle cok detaylı dıyemem genel durumu soyledı yanı bakalım gerısı allah kerımm
kuzum bgn bı dedıgı cıktı ama sonucu daha bellı degıl su anlık oyle ılerlıyor tam anlatamadım =)) senın dedıklerın hangı sıtedesende genel durumu bildi yani, bende sanıyorum ki dediği çıktı. heee belki sonra baktırırm acelesi yoğ
kuzum bgn bı dedıgı cıktı ama sonucu daha bellı degıl su anlık oyle ılerlıyor tam anlatamadım =)) senın dedıklerın hangı sıtede
kızlar su anda cıkan nesıbe-hıszade-seruven ve bethsheba bunlar ama olayın gıdısatı nolur bılınmezz su anda gelısen bır olay ve hemen yazdım ama sonucu zamanlar farklı hepsınde nursaha bosunda baktırmayın dun dedı bgn patladı ohh cokk sınırlenmıstım =))
:)) hiszade de bi anda parladı gitti diğer topiklerede bakıyorum bayağı cıkan olmus..memmun olmayan kimse yok...ama baktırmam
ayyy nursaha baktırmayım sekerim şu puanı bi kullansaydım:))
kızlar su anda cıkan nesıbe-hıszade-seruven ve bethsheba bunlar ama olayın gıdısatı nolur bılınmezz su anda gelısen bır olay ve hemen yazdım ama sonucu zamanlar farklı hepsınde nursaha bosunda baktırmayın dun dedı bgn patladı ohh cokk sınırlenmıstım =))
Ya tövbemi bozucam yine.Seruvene baktırmıştım herkesle aynı şeyleri söylemişti olumlu konuşmuştu. Ama diğerlerine baktırmadım. Sen ne baktırdım bunlara.
tarot-katina canım sen bıldıklerınden sasma bende yenı denemeye karsıyım artık o yuzden onerıde vermek ıstemem acıkcası herkesın enerjısı farklı ınandıgım bu
Doğru canım. Birinin beğendiğini öteki beğenmeyebiliyor. Enerji meselesi. Ama benim bütçemde kocaman bir kara delik oluştu. O yüzden bir hevesle tam siteye girmiştim ki uymadım şeytana çıktım. Birkaç siteden baktırdığım neredeyse 20'e yakın falcı hemen hemen aynı şeyleri söylediler verdikleri tarihler bile hemen hemen aynı. Aynı şeyleri duymak için okadar para vermeye gerek yok. Yaza kadar biraz bekleyip o kara deliği kapatmaya çalışayım.
bencede bıtanem bendede var o kara delıkk =/// bıraz butceyı sarstık gercektennnn
Artık adamlar dönünce o kara deliğin acısını çıkartırızBen sevgilimin profilinde bile ha girdi ha girecek diye sürekli beklemedim falcıların profillerinde onlıne olmalarını beklediğim kadar.
hhahahahha =)) aman bıtanem bız mı cok onemsıyoruz ben anlamadım kı valla zaman herseyın ılacı artık kendıme kızıyorum hayırlısıysa olucak ztn :S ama ben yen falcı denememe kararı aldım her kafadan bır ses cıkıyor bıldıklerınden memnun olduklarından sasmamak lazımmıs onu anladıım :S senın oyle cıktı dıyebılcegın kımse var mı su anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?