Binnaz Abla

neden şekerim pembe tablocu mu??? pembe tablocuysa uzak durayım...şu çiçek böcek hikayelerine tahamülüm kalmadı
nagetifciyse severim..pek severim pek...online olsun gönderecem..

hahhahahha beklıyorum yorumlarını bana olumsuz arkdasa acayıp olumluydu kendı derdınıde anlatmıs arada =))

kızlar su anda cıkan nesıbe-hıszade-seruven ve bethsheba bunlar ama olayın gıdısatı nolur bılınmezz su anda gelısen bır olay ve hemen yazdım ama sonucu zamanlar farklı hepsınde nursaha bosunda baktırmayın dun dedı bgn patladı ohh cokk sınırlenmıstım =))

oyle super dıyemem ama genel durumu bıldı umıt vermedı en azından bıtanem denene bılır ama fıyatı artanlardan :S

öylemii ne bileyim herkes ondan çok memnun muş gibi geldi. :44: sevilla var onu denedin mi hiç? ya da ceyditella bunlarda baya yıldız alanlardan..

öylemii ne bileyim herkes ondan çok memnun muş gibi geldi. :44: sevilla var onu denedin mi hiç? ya da ceyditella bunlarda baya yıldız alanlardan..

yok bıtanem denemedım hıc onlar nerde? falımpir sıtesını sevmedım ama hıcc :S ısım soyleme valla baktırırım hahahha =)) saka bır yana bıtanem bendede bıldı ama oyle cok detaylı dıyemem genel durumu soyledı yanı bakalım gerısı allah kerımm

sende genel durumu bildi yani, bende sanıyorum ki dediği çıktı. heee belki sonra baktırırm acelesi yoğ

sende genel durumu bildi yani, bende sanıyorum ki dediği çıktı. heee belki sonra baktırırm acelesi yoğ
kuzum bgn bı dedıgı cıktı ama sonucu daha bellı degıl su anlık oyle ılerlıyor tam anlatamadım =)) senın dedıklerın hangı sıtede

:)) hiszade de bi anda parladı gitti diğer topiklerede bakıyorum bayağı cıkan olmus..memmun olmayan kimse yok...ama baktırmam
ayyy nursaha baktırmayım sekerim şu puanı bi kullansaydım:))

:)) hiszade de bi anda parladı gitti diğer topiklerede bakıyorum bayağı cıkan olmus..memmun olmayan kimse yok...ama baktırmam
ayyy nursaha baktırmayım sekerim şu puanı bi kullansaydım:))

bılmem kuzum dene valla bana cıkmayan sana cıkar bellı olmaz bu ısler bısey dıyemem :S

Ya tövbemi bozucam yine. Seruvene baktırmıştım herkesle aynı şeyleri söylemişti olumlu konuşmuştu. Ama diğerlerine baktırmadım. Sen ne baktırdım bunlara.

Ya tövbemi bozucam yine. Seruvene baktırmıştım herkesle aynı şeyleri söylemişti olumlu konuşmuştu. Ama diğerlerine baktırmadım. Sen ne baktırdım bunlara.

tarot-katina canım sen bıldıklerınden sasma bende yenı denemeye karsıyım artık o yuzden onerıde vermek ıstemem acıkcası herkesın enerjısı farklı ınandıgım bu

tarot-katina canım sen bıldıklerınden sasma bende yenı denemeye karsıyım artık o yuzden onerıde vermek ıstemem acıkcası herkesın enerjısı farklı ınandıgım bu

Doğru canım. Birinin beğendiğini öteki beğenmeyebiliyor. Enerji meselesi. Ama benim bütçemde kocaman bir kara delik oluştu. O yüzden bir hevesle tam siteye girmiştim ki uymadım şeytana çıktım. Birkaç siteden baktırdığım neredeyse 20'e yakın falcı hemen hemen aynı şeyleri söylediler verdikleri tarihler bile hemen hemen aynı. Aynı şeyleri duymak için okadar para vermeye gerek yok. Yaza kadar biraz bekleyip o kara deliği kapatmaya çalışayım.

bencede bıtanem bendede var o kara delıkk =/// bıraz butceyı sarstık gercektennnn

bencede bıtanem bendede var o kara delıkk =/// bıraz butceyı sarstık gercektennnn

Artık adamlar dönünce o kara deliğin acısını çıkartırız Ben sevgilimin profilinde bile ha girdi ha girecek diye sürekli beklemedim falcıların profillerinde onlıne olmalarını beklediğim kadar.

Artık adamlar dönünce o kara deliğin acısını çıkartırız Ben sevgilimin profilinde bile ha girdi ha girecek diye sürekli beklemedim falcıların profillerinde onlıne olmalarını beklediğim kadar.

hhahahahha =)) aman bıtanem bız mı cok onemsıyoruz ben anlamadım kı valla zaman herseyın ılacı artık kendıme kızıyorum hayırlısıysa olucak ztn :S ama ben yen falcı denememe kararı aldım her kafadan bır ses cıkıyor bıldıklerınden memnun olduklarından sasmamak lazımmıs onu anladıım :S senın oyle cıktı dıyebılcegın kımse var mı su anda

Valla canım başka bir topicte yazmıştım. Ben Mimaroba'da neredeyse 6 sene önce bir kadına evinde kahve baktırmıştım. Çok meşhur ve kalabalıktı. O kadının o zaman söyledikleri çıkmıştı. Arkadaşım olan bir çocuk için siz sevgili olucaksınız deyip baya detay vermişti O zamanlar ben ve çevrem yok artık! dedik ama dediği oldu. Meraktan ikinciye gittim tamamen saçmaladı. Sonra Avcılar Düş Cafe'de Nesibe diye bir kadın vardı. Tarot bakmıştı. Bu sevgilim peşimi bırakmıyordu çok rahatsızlık veriyordu. Kadının söylediği zamanda arayıp son kez konuşmak istedi. Birde kadın hayarına biri giricek ve o zaman peşini bırakacak demişti tarih vererek. Ozamanda yok artık canıma susamadım henüz o çocuğu gebertir dedim hatta. Ama aynen dediği tarihlerde aynı şeyleri yaşadım. Yine hemen koşup 2.ye gittim. Oda saçmaladı. Çok çok alakasız şeyler söyledi. Bir dahada öyle tutan olmadı. Ama nette çok fazla kişiye baktırdım. Hepside Nisan sonu ve Mayıs ayı dediler. Aynı şeyleri hemen hemen söylediler. Bakalım Mayısı bekliyorum. Ya birde korkuyorum. Yani olacağı varsa bile bukadar fal baktırınca sanki olmazmış gibime geliyor. Hem korkuyorum hem engel olamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…