Valla canım başka bir topicte yazmıştım. Ben Mimaroba'da neredeyse 6 sene önce bir kadına evinde kahve baktırmıştım. Çok meşhur ve kalabalıktı. O kadının o zaman söyledikleri çıkmıştı. Arkadaşım olan bir çocuk için siz sevgili olucaksınız deyip baya detay vermişti O zamanlar ben ve çevrem yok artık! dedik ama dediği oldu. Meraktan ikinciye gittim tamamen saçmaladı. Sonra Avcılar Düş Cafe'de Nesibe diye bir kadın vardı. Tarot bakmıştı. Bu sevgilim peşimi bırakmıyordu çok rahatsızlık veriyordu. Kadının söylediği zamanda arayıp son kez konuşmak istedi. Birde kadın hayarına biri giricek ve o zaman peşini bırakacak demişti tarih vererek. Ozamanda yok artık canıma susamadım henüz o çocuğu gebertir dedim hatta. Ama aynen dediği tarihlerde aynı şeyleri yaşadım. Yine hemen koşup 2.ye gittim. Oda saçmaladı. Çok çok alakasız şeyler söyledi. Bir dahada öyle tutan olmadı. Ama nette çok fazla kişiye baktırdım. Hepside Nisan sonu ve Mayıs ayı dediler. Aynı şeyleri hemen hemen söylediler. Bakalım Mayısı bekliyorum. Ya birde korkuyorum. Yani olacağı varsa bile bukadar fal baktırınca sanki olmazmış gibime geliyor. Hem korkuyorum hem engel olamıyorum.
aynen dua etmek ara vermek en ıyısı galıbaa oylee valla banada cıkan bır kısı oldu ama devamından emın degılım cok yoruldumm =// ve durumlar sarpa sarınca yenı arayıslara gırıyoruz ve bı suru kısıye baktırıp enerjımız dusuyor baska bısey degıl yanı :S
Nursahi begendim kizlar... mantikli yorum yapmis:) olabilecek seyler..pembe tablo cizmemis
hadı yaa bılmıs mı canım durumu falann
ne falı baktırdın özgecim?
kızlar su anda cıkan nesıbe-hıszade-seruven ve bethsheba bunlar ama olayın gıdısatı nolur bılınmezz su anda gelısen bır olay ve hemen yazdım ama sonucu zamanlar farklı hepsınde nursaha bosunda baktırmayın dun dedı bgn patladı ohh cokk sınırlenmıstım =))
hiszadeden memnun kaldın mı canm ya tarot mu baktırmıştın katina mı?
merhaba esincenin aralık ayında baktığı falda dediği gibi bir durum oldu foruma yazmak istedim bu arada binnazabladaki herkes bilemedi bendeisimleri söylüyorum hepsinin tarihler geçti isimler;Umut Işık,Firuze,Haleh Çetiner birde bu sitede Diyar Demir e baktırmıştım o tarih olarak mayısı verdi bakalım oda çıkmazsa yazarım.Falalem de hepsi patladı isimler;Reiki Mert bana göre tamamen hikaye ilk falı ile ikinci falı çok zıttı ,Rezzan abla çok ortada konuştu oda olmadı maalesef,Beren Güneş anlık tespitleri iyi olsada bilemedi,Ecren Kaila olmadı ,Ester kira oda bilemedi.Fal sepeti Taha olumsuz konuştu ama sanırım haklıymış olmadı bildi ,Samira zaman vermedi ama yakın zamanda diil daha sonra olaylar olacak dedi valla bilemedim ortada kaldı ama şimdilik olmadı dediği,İlkay Gür ilkay konusunda kararsızım bildikleride oldu bilmedikleride ama çok baktırınca olmuyo ama geçmiş fallarından bana tutan şeyler oldu hakkını yiyemem.Şimdilik bu kadar telwedede bir kaç isim var çıktıkça yazarım.
falimpir deki Gullu Ana online kizlar, meraklilarina duyrulur
falimpir deki Gullu Ana online kizlar, meraklilarina duyrulur
Esincenin söyledigi ve gerceklesen olay olumlu mu olumsuz birsey mi canim?
Ilkay Gür icin sanirim arada kaldin tutan seyler oldu demissin tutanlar olumlu olumsuz ?? hangileri acaba
soyle soyliyim esince yeni tanisacagim bir insandan bahsetmisti burc ve yas soyledi aynen o tarifte biriyle tanistim ama iletisimimiz yurumeyecek gibi duruyo bakalim kismet ,ilkay gur un gecmiste zamanla ilgili bildikleri oldu kasim sonu konusma var dedi bildi,isle ilgili ufak tefek dedikleri oldu ,an olarakta kisilik analizinde iyidir bildi bana ilkay ama cok ust uste baktirinca maalesef bilemedigide seyler olmussu an benim durumlar belirsiz zaman gectikce daha net bilgi verebilirim mayis sonu gibi zaten hersey netlesirbilen ve bilmeyen kisiler icin ama sunu soliim falalem ve binnazabla sitelerindekilerin hepsi bilemedi ufacik birsey bile ani biliyolar ok ama onu bende biliyorum, onemli olan ileriye ongorude basari onuda maalesef hic tutturan olmadi ..
Esince'ye iki tarot baktirdim aylaaar oldu ,iki falıda çıkmadı.Ancak yinede şunu tamamen emin olarak diyebilirim ki;tellwe sitesinde eğer gerçekten hislerinin kuvveti doğrultusunda bakım yapan on kişi varsa bir tanesi kesinlikle Esince'dir.Üstelik her detayı soru sormadan irdeleyen ,cân-ı gönülden falın hakkınî veren yorumcudur.Bana gelecekte tutturamamasına rağmen işine saygısını takdir ettiğim,pozitif elektrik aldığım nadir yorumculardandır.İlkay fallarında sadece an yorumunda iyiydi bende.Binnaz ve falalem ile ilgili yüzde yüz seninle aynı gòrüşteyim.An da evet gelecekte hayır.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
soyle soyliyim esince yeni tanisacagim bir insandan bahsetmisti burc ve yas soyledi aynen o tarifte biriyle tanistim ama iletisimimiz yurumeyecek gibi duruyo bakalim kismet ,ilkay gur un gecmiste zamanla ilgili bildikleri oldu kasim sonu konusma var dedi bildi,isle ilgili ufak tefek dedikleri oldu ,an olarakta kisilik analizinde iyidir bildi bana ilkay ama cok ust uste baktirinca maalesef bilemedigide seyler olmussu an benim durumlar belirsiz zaman gectikce daha net bilgi verebilirim mayis sonu gibi zaten hersey netlesirbilen ve bilmeyen kisiler icin ama sunu soliim falalem ve binnazabla sitelerindekilerin hepsi bilemedi ufacik birsey bile ani biliyolar ok ama onu bende biliyorum, onemli olan ileriye ongorude basari onuda maalesef hic tutturan olmadi ..
Esince'ye iki tarot baktirdim aylaaar oldu ,iki falıda çıkmadı.Ancak yinede şunu tamamen emin olarak diyebilirim ki;tellwe sitesinde eğer gerçekten hislerinin kuvveti doğrultusunda bakım yapan on kişi varsa bir tanesi kesinlikle Esince'dir.Üstelik her detayı soru sormadan irdeleyen ,cân-ı gönülden falın hakkınî veren yorumcudur.Bana gelecekte tutturamamasına rağmen işine saygısını takdir ettiğim,pozitif elektrik aldığım nadir yorumculardandır.İlkay fallarında sadece an yorumunda iyiydi bende.Binnaz ve falalem ile ilgili yüzde yüz seninle aynı gòrüşteyim.An da evet gelecekte hayır.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?