Binnaz Abla

aynen dua etmek ara vermek en ıyısı galıbaa oylee valla banada cıkan bır kısı oldu ama devamından emın degılım cok yoruldumm =// ve durumlar sarpa sarınca yenı arayıslara gırıyoruz ve bı suru kısıye baktırıp enerjımız dusuyor baska bısey degıl yanı :S

Aynen öyle. Dua edip Allah'a bırakmak en iyisi. Çünkü en hayırlısını o bilir. Allah herkesin gönlündekini hayırlı edip versin.

Ay nursaha fal gönderdim..bekliyorum:) sonunda kullandim puanimi

binnazda hira soydan diye biri gelmiş yorumlr güzeldi valla bende atıverdim

Nursahi begendim kizlar... mantikli yorum yapmis:) olabilecek seyler..pembe tablo cizmemis

hiszadeden memnun kaldın mı canm ya tarot mu baktırmıştın katina mı?

hiszadeden memnun kaldın mı canm ya tarot mu baktırmıştın katina mı?

katına canım gelecek ıcın bısey dıyemem ama su anda evet bıldı ben bgn ıcın bı olay ıcın baktırdım kendımle ılgılı bıldı gercekten durumu gelecektekı olay esas ama o ne olur bılınmez

merhaba esincenin aralık ayında baktığı falda dediği gibi bir durum oldu foruma yazmak istedim bu arada binnazabladaki herkes bilemedi bendeisimleri söylüyorum hepsinin tarihler geçti isimler;Umut Işık,Firuze,Haleh Çetiner birde bu sitede Diyar Demir e baktırmıştım o tarih olarak mayısı verdi bakalım oda çıkmazsa yazarım.Falalem de hepsi patladı isimler;Reiki Mert bana göre tamamen hikaye ilk falı ile ikinci falı çok zıttı ,Rezzan abla çok ortada konuştu oda olmadı maalesef,Beren Güneş anlık tespitleri iyi olsada bilemedi,Ecren Kaila olmadı ,Ester kira oda bilemedi.Fal sepeti Taha olumsuz konuştu ama sanırım haklıymış olmadı bildi ,Samira zaman vermedi ama yakın zamanda diil daha sonra olaylar olacak dedi valla bilemedim ortada kaldı ama şimdilik olmadı dediği,İlkay Gür ilkay konusunda kararsızım bildikleride oldu bilmedikleride ama çok baktırınca olmuyo ama geçmiş fallarından bana tutan şeyler oldu hakkını yiyemem.Şimdilik bu kadar telwedede bir kaç isim var çıktıkça yazarım.

Esincenin söyledigi ve gerceklesen olay olumlu mu olumsuz birsey mi canim?
Ilkay Gür icin sanirim arada kaldin tutan seyler oldu demissin tutanlar olumlu olumsuz ?? hangileri acaba

Esincenin söyledigi ve gerceklesen olay olumlu mu olumsuz birsey mi canim?
Ilkay Gür icin sanirim arada kaldin tutan seyler oldu demissin tutanlar olumlu olumsuz ?? hangileri acaba

soyle soyliyim esince yeni tanisacagim bir insandan bahsetmisti burc ve yas soyledi aynen o tarifte biriyle tanistim ama iletisimimiz yurumeyecek gibi duruyo bakalim kismet ,ilkay gur un gecmiste zamanla ilgili bildikleri oldu kasim sonu konusma var dedi bildi,isle ilgili ufak tefek dedikleri oldu ,an olarakta kisilik analizinde iyidir bildi bana ilkay ama cok ust uste baktirinca maalesef bilemedigide seyler olmus su an benim durumlar belirsiz zaman gectikce daha net bilgi verebilirim mayis sonu gibi zaten hersey netlesirbilen ve bilmeyen kisiler icin ama sunu soliim falalem ve binnazabla sitelerindekilerin hepsi bilemedi ufacik birsey bile ani biliyolar ok ama onu bende biliyorum, onemli olan ileriye ongorude basari onuda maalesef hic tutturan olmadi ..

Esince'ye iki tarot baktirdim aylaaar oldu ,iki falıda çıkmadı.Ancak yinede şunu tamamen emin olarak diyebilirim ki;tellwe sitesinde eğer gerçekten hislerinin kuvveti doğrultusunda bakım yapan on kişi varsa bir tanesi kesinlikle Esince'dir.Üstelik her detayı soru sormadan irdeleyen ,cân-ı gönülden falın hakkınî veren yorumcudur.Bana gelecekte tutturamamasına rağmen işine saygısını takdir ettiğim,pozitif elektrik aldığım nadir yorumculardandır.İlkay fallarında sadece an yorumunda iyiydi bende.Binnaz ve falalem ile ilgili yüzde yüz seninle aynı gòrüşteyim.An da evet gelecekte hayır.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bende sız dıgınce baktım esınceye baktırmısım ama benımkı ıcın bos gezenın bos kalfası ısı gucu yok falan dmeıs ama tam tersıdır benımkı acayıp ıs kolıktır bana tutmamıs yanı ıstee hep dıyorum enerjı olayı bu olay herkese tutmuyor.ılkayda anlık ıyı benım kısılıgımı ve genel tutumumu bılmıstır ama gelecek cıkmadı bende .SS

aynen canım benım bendede cıkmamıs gelecek yoksa su anda baska bırıyle olmam lazımdı o duruma gore benımkınınde ıssız gucsuz bır tıp olması lazımdı ama emege laf soylemek bıze yakısmaz -benım falcım bellı ztn hhahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…