Binnaz Abla

Aylardır fal baktırıyorum yüzlerce baktırdım, serüvenin kitap falı zirvem oldu. Hayretler içindeyim..o ne öyle be, korktum :s

dün öğlen 14:00 de hiszade ye burdan ck övuldu dıye tarot yolladım akşams kadar yok, akşam falda yazıyıdu bıde 1. Sıradasınız dıyo ılk atttıgımdan berı, gene yok bugun gene yok anlamadım:)) telwe hesabı beklıyomuyuz boyle:) neyse rezzan ablada aklımı corba ettı boyle kaldım:))

şu falımpirin sistemı kadar sacma bi sistem gormedım promosyan fal gonderıyım dedım bır saattır uğrasıyorum sınır oldum

şu falımpirin sistemı kadar sacma bi sistem gormedım promosyan fal gonderıyım dedım bır saattır uğrasıyorum sınır oldum

bakmıyolar dimi ben kime attıysam iade ediyorlardı.. çıkmam gerek, enerjim düştü, bugün çok yoğundum, başka sefere cnm..akşama kadar promosyon fal iade edilip durmuştu. kimse bakmayınca normal fal baktıramıyom yani. en sonunda derviş hiç itirazsız bakmıştı. sağolsun

evet ya bakmıyolar begenmıyolar 1 krediyi derviş nasıldı ıyımıydı?

baktığı falda bana söylediklerinde doğruluk payı var, henüz diğerleri için zaman var. çıktı ya da çıkmadı gibi bir şey diyemiyeceğim. Bu arada herapunzel de promosyon gönderirsen bakıyor. herapunzeli de beğenen çok.

yaaa dur bıde onu deneyım o zaman

Vallahi falın yarisinda bana "kizim"dediği için yorumu öyle aldım bende.Herhalde Derviş'in kızıyım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Vallahi falın yarisinda bana "kizim"dediği için yorumu öyle aldım bende.Herhalde Derviş'in kızıyım.

Bu derviş kaç yaşında çoook merak ettim. Aynen banada sürekli kızım diye yazmış. Bendeki yorumu tavsiye ve Esma zikirlerine yönelik bir yorumdu. Allahım onu bana hayırlı nasip eyle diye dua et demişti.

buda ıyıymıs herapunzele attım ben bakarsa yazarım burdan

Bu derviş kaç yaşında çoook merak ettim. Aynen banada sürekli kızım diye yazmış. Bendeki yorumu tavsiye ve Esma zikirlerine yönelik bir yorumdu. Allahım onu bana hayırlı nasip eyle diye dua et demişti.

Ya simdi bunun kullanıcı adı Derviş olunca 20 yaşında da olsa kendini o moda sokuyor.Kızım diyişi ,duaları ,Osho bizim Derviş'in serçe parmağı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…