Aylardır fal baktırıyorum yüzlerce baktırdım, serüvenin kitap falı zirvem oldu. Hayretler içindeyim..o ne öyle be, korktum :s
mesela neleri bilmiş ozel degılse yazarmısın?:44:
Aylardır fal baktırıyorum yüzlerce baktırdım, serüvenin kitap falı zirvem oldu. Hayretler içindeyim..o ne öyle be, korktum :s
ÖzelÖzelden yazıyorum tolincim
koca sitede serüvenzede bi tek ben miyim niden ben ama nidennnn
Palamuuut neler bildi :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Vallahi kahve baktirdim, bence sallamasyondu.
Yildiznamesi sok ediciydi, cikarsa yazarim.
şu falımpirin sistemı kadar sacma bi sistem gormedım promosyan fal gonderıyım dedım bır saattır uğrasıyorum sınır oldum
Son 7 ayımı olay olay bilerek özetledi canım
bakmıyolar dimiben kime attıysam iade ediyorlardı.. çıkmam gerek, enerjim düştü, bugün çok yoğundum, başka sefere cnm..akşama kadar promosyon fal iade edilip durmuştu. kimse bakmayınca normal fal baktıramıyom yani. en sonunda derviş hiç itirazsız bakmıştı. sağolsun
evet ya bakmıyolar begenmıyolar 1 krediyiderviş nasıldı ıyımıydı?
baktığı falda bana söylediklerinde doğruluk payı var, henüz diğerleri için zaman var. çıktı ya da çıkmadı gibi bir şey diyemiyeceğim. Bu arada herapunzel de promosyon gönderirsen bakıyor. herapunzeli de beğenen çok.
evet ya bakmıyolar begenmıyolar 1 krediyiderviş nasıldı ıyımıydı?
Vallahi falın yarisinda bana "kizim"dediği için yorumu öyle aldım bende.Herhalde Derviş'in kızıyım.
Vallahi falın yarisinda bana "kizim"dediği için yorumu öyle aldım bende.Herhalde Derviş'in kızıyım.
Bu derviş kaç yaşında çoook merak ettim. Aynen banada sürekli kızım diye yazmış. Bendeki yorumu tavsiye ve Esma zikirlerine yönelik bir yorumdu. Allahım onu bana hayırlı nasip eyle diye dua et demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?