Binnaz Abla

herapunzelde iade etmiş falımpir benım için bitmiştir

Kaderci,Semiha???? İdare ederler nasıl olsa pro,bakmıyorlarmı?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla herapunzel bana promosyon bakmıştı. 1 ay olmadı. Direk tarih veren bir yorum yapmıştı. Bende hemen katina attım. Memnun kalmıştım. Eğer kredin varsa deneyebilirsin.
hevesım kactı ıstemıyorum
aa oda mı bakmadı. kimse bakmıyorsa 1tl lik fala, kaldırsın yönetim o zaman, bu promosyon falını. saçmalık
bencede kaldırsınlar sistemleride kotu zaten
Kaderci,Semiha???? İdare ederler nasıl olsa pro,bakmıyorlarmı?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

denemedım alcanzarcım ya hevesımde kactı zaten

hevesım kactı ıstemıyorum

bencede kaldırsınlar sistemleride kotu zaten

denemedım alcanzarcım ya hevesımde kactı zaten

ben herapunzele yolladim ama bilemedim yaa pek dogrumu yanlismi soyledikleri
firuze yok tirtti
semiha sanki guzel bakti hatta 10 gun icinde diye tarih verdi bakalim
birde birine daha baktirdim resmen sallasmayondan oldu birde simdi sunun bildirisini aldim gibi laflar edip durdu
falimpir cok tirt bence

Kızlar hiszade adlı yorumcuya baktıran varmı kaç gun bekletıyo???

bence telvede falımpirde oyle zaten telvedekılerın cogu hemen burda hesap acmıslar kımı kandırıyolarsa artık

Palamut müsayit olunca özelden yazarmisin canim gelecek icin neler söyledi merak ettim

hiszadeye baktırmak gafletinde bende bulundum asla tavsiye etmiyorum

gercekten mı :S bana anlık dedıklerı tutarlı gıbıydı ama hatta bır olay oldu yada bunlar sallıyor tutana tutturduklarına =)) o sıteden hıc memnun degılım ama foss tamamen

Palamut müsayit olunca özelden yazarmisin canim gelecek icin neler söyledi merak ettim

bıtanemm sana ne dedı bende kahve yada tarot baktırdım pek hatırlamıyorum oyle normaldı ama bu kıtap falı ıyımıs ınsallah gelecek ıle ılgılı tahmınlerıde tutarlıdır

bıtanemm sana ne dedı bende kahve yada tarot baktırdım pek hatırlamıyorum oyle normaldı ama bu kıtap falı ıyımıs ınsallah gelecek ıle ılgılı tahmınlerıde tutarlıdır

Gecmisten 5 ay öncesini bildi
Bazi baska meseleleri bildi (ask degil)
3. kitap acisi tamamen gelecek ve pozitifti falci semanin söylediklerini söyledi insallah cikar canim ya tutarliydi bence ama gelecek iste bilmiyorum genede

hiszadeye baktırmak gafletinde bende bulundum asla tavsiye etmiyorum

hiszade ikide bir duvarına sistemde hata var, online değilim diye yazıp duruyor. acabaa

bu arada baktırmadım şu yazıları sürekli görünce itici geldi.

Son düzenleme:
Gecmisten 5 ay öncesini bildi
Bazi baska meseleleri bildi (ask degil)
3. kitap acisi tamamen gelecek ve pozitifti falci semanin söylediklerini söyledi insallah cikar canim ya tutarliydi bence ama gelecek iste bilmiyorum genede

anladım canımm benımm ınsallahh ınsallahhhh cıkar dedıklerı bende denıycem su maddı durumu bır toparlladıktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…