herapunzelde iade etmiş falımpir benım için bitmiştir
hevesım kactı ıstemıyorumValla herapunzel bana promosyon bakmıştı. 1 ay olmadı. Direk tarih veren bir yorum yapmıştı. Bende hemen katina attım. Memnun kalmıştım. Eğer kredin varsa deneyebilirsin.
bencede kaldırsınlar sistemleride kotu zatenaa oda mı bakmadı. kimse bakmıyorsa 1tl lik fala, kaldırsın yönetim o zaman, bu promosyon falını. saçmalık
Kaderci,Semiha???? İdare ederler nasıl olsa pro,bakmıyorlarmı?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hevesım kactı ıstemıyorum
bencede kaldırsınlar sistemleride kotu zaten
denemedım alcanzarcım ya hevesımde kactı zaten
ben herapunzele yolladim ama bilemedim yaa pek dogrumu yanlismi soyledikleri
firuze yok tirtti
semiha sanki guzel bakti hatta 10 gun icinde diye tarih verdi bakalim
birde birine daha baktirdim resmen sallasmayondan oldu birde simdi sunun bildirisini aldim gibi laflar edip durdu
falimpir cok tirt bence
bence telvede falımpirde oyle zaten telvedekılerın cogu hemen burda hesap acmıslar kımı kandırıyolarsa artık
Son 7 ayımı olay olay bilerek özetledi canım
Bendede öyle geride biraktigim 5 ay öncesini anlatti bana hemde neler yasandigina kadar
seruven canim
senle enerjisi tutmamisti
iyiyim alcanzarcım bayadır iyiydim bu ara depreşti sıkıntılar yine sen nasılsın?
baktırma nedenim bitti gitti benimo yüzden 2 aydır neredeyse baktırmadım ama gelecekte de biri olacak mı merak etmiyor değilim senin tavsiyense mutlaka denemem lazım. nerededir bu günnur
hiszadeye baktırmak gafletinde bende bulundum asla tavsiye etmiyorum
Palamut müsayit olunca özelden yazarmisin canim gelecek icin neler söyledi merak ettim
bıtanemm sana ne dedı bende kahve yada tarot baktırdım pek hatırlamıyorum oyle normaldı ama bu kıtap falı ıyımısınsallah gelecek ıle ılgılı tahmınlerıde tutarlıdır
hiszadeye baktırmak gafletinde bende bulundum asla tavsiye etmiyorum
Gecmisten 5 ay öncesini bildi
Bazi baska meseleleri bildi (ask degil)
3. kitap acisi tamamen gelecek ve pozitifti falci semanin söylediklerini söyledi insallah cikar canim ya tutarliydi bence ama gelecek iste bilmiyorum genede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?