bence telvede falımpirde oyle zaten telvedekılerın cogu hemen burda hesap acmıslar kımı kandırıyolarsa artık
bak gelecekçi promosyon fal bakıyormuş öyle yazmış, ordan bir şansını dene istersen. Ama ben gelecekçiye baktırmadım hiç bilmiyorum. isimde bir garip neyse.
bak gelecekçi promosyon fal bakıyormuş öyle yazmış, ordan bir şansını dene istersen. Ama ben gelecekçiye baktırmadım hiç bilmiyorum. isimde bir garip neyse.
Alcanzarcim nerdesin nerde:)
Canııımmm buralardayım,burda bulamazsan ist topikte görebilirsin aklında olsun canım.Şu aralar Cezmi'nin danışmanlığını yapıyorumda:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cezmi kim ?
sanaldan realee gecmeee zamanı =)) valla cezmının adını duymustum memnunmusun sen ???
Kızlarr hıszade yı 3 gundur beklıyorum 1. Sıradayım sıkınldım gerı cekıcem sızce kıme atıyımm
Bacılar Seruvene kitabı actirdim.Özellikle thalix'imin ve palamutumun önerisiyle gıcırtılı sandıktan kitabı çıkarttım.
Üç kez açti Seruven kitabi.Birincide gecmiş,ikincide geçmiş ve durum,üçüncüde gelecek analizi aldım.
Geçmiş ve durum analizinde ıskaladiği tek bir nokta yok.Gerçekten thalix in dedigi gibi kesinlikle basari bu noktada gercek olmuş.
Yalnız beni muallakta bırakan gelecek yorumu oldu.Benim kendisine attığım Katina nin hem zaman hemde olay itibariyle tamamen disinda kalan bambaska bir yorum getirmiş, iki falda da yönelttiğim aynı soruya.
Bu durumda seruven başarilimi?Gecmiste ve anda haletiruhiyemden mâzime kadar cuk oturttuğu icin evet.
Gelecekte ise;tabiki en dogrusunu zaman gösterecek ama iki ayri bakim turunde aynı mevzuya iki farklı son yazdığı için soru işareti noktasında geleceği kaldı kafamda,bilemedim...
Ancak benim tecrübe ettiğim dogrultuda an ve geçmişte "oha"diye şaşırdığım fallarım gelecekte başarısızlık hanesinde yerini aldı.Durumda vasat bulduklarım gelecekte azda olsa bişeyleri çıkardî ortaya.
Falcîlar kendimizi ispatlayacağiz diye çok fazla enerjiyi geçmişe odaklamamalilar sanirim.
Seruveni de yasayalim görelim bakalim...
Bacılar Seruvene kitabı actirdim.Özellikle thalix'imin ve palamutumun önerisiyle gıcırtılı sandıktan kitabı çıkarttım.
Üç kez açti Seruven kitabi.Birincide gecmiş,ikincide geçmiş ve durum,üçüncüde gelecek analizi aldım.
Geçmiş ve durum analizinde ıskaladiği tek bir nokta yok.Gerçekten thalix in dedigi gibi kesinlikle basari bu noktada gercek olmuş.
Yalnız beni muallakta bırakan gelecek yorumu oldu.Benim kendisine attığım Katina nin hem zaman hemde olay itibariyle tamamen disinda kalan bambaska bir yorum getirmiş, iki falda da yönelttiğim aynı soruya.
Bu durumda seruven başarilimi?Gecmiste ve anda haletiruhiyemden mâzime kadar cuk oturttuğu icin evet.
Gelecekte ise;tabiki en dogrusunu zaman gösterecek ama iki ayri bakim turunde aynı mevzuya iki farklı son yazdığı için soru işareti noktasında geleceği kaldı kafamda,bilemedim...
Ancak benim tecrübe ettiğim dogrultuda an ve geçmişte "oha"diye şaşırdığım fallarım gelecekte başarısızlık hanesinde yerini aldı.Durumda vasat bulduklarım gelecekte azda olsa bişeyleri çıkardî ortaya.
Falcîlar kendimizi ispatlayacağiz diye çok fazla enerjiyi geçmişe odaklamamalilar sanirim.
merak edip servüenin profiline girdim, ve paylaştığı kitabın görselini google'da baktım. Irk Bitig: Uygurların Fal Kitabı imiş meğerse ismi.. Ayrıntılı bilgi şurda: http://hasanrua.wordpress.com/2009/09/10/irk-bitig-uygurlarin-fal-kitabi/
Yani bir kere paylaştığı görsel kendi kitabının görseli değil, upload edilmiş çünkü. ve kendi kitabı olsa google görsel aramada çıkmazdı ikincisi bu kitap GÖKTÜRK alfabesiyle yazılmış. Serüven bu alfabeyi bilecek kadar yetkin bir falcı mı? bu kadar yetkin bir falcıysa sanalda ortalama bir fiyata fal bakması da ayrı bir tuhaf. sorular sorular..
Alcazarcim gercekten enteresan bir deneyimdi bence.Gelecek yorumu benide düsündürüyor falci sema ile paraleldi bendeki. Ama artik ne kdr fal baktirirsam baktirayim bende o inanc kalmadi olacak diye cünkü bunun acisini olacak diye bekledigim seylerden gecen sonbaharda yasadim . Ama biz merakli melahatler olaraktan fal bagimlisi olduk ciktik aslinda ben artik birinin bile bisi görecegine inanmiyorum ama baktirmaya deger mi dersen bence bicok vasat falcidan iyiydi ve detaylica gecmisi bilmesi tabiki soke ediyor insani sanki yanindaymis gibi ...
Ben göktürklerin veya uygurlarin alfabesini bilicegini sanmiyorum ztn resim internetten alinmis sembolik bi resim .Kitabin gercek resmini cekse netten cikmazdi kitabin icerigi nasil bisi acaba ...
Evet canım sembolik bir görüntü belli zaten.Demek göktürk alfabesiymiş.Ya diyorum ben Harry Potter sırlar odası esintisi var seruvenin bu aciliminda.Tabiki gerçekten öyle bir kitaptanmı yorum yapıyor, yoksa ciddi bir tarot acilimi ile bizimi yiyor ,buda Seruven in vicdanına kalmîş artık.merak edip servüenin profiline girdim, ve paylaştığı kitabın görselini google'da baktım. Irk Bitig: Uygurların Fal Kitabı imiş meğerse ismi.. Ayrıntılı bilgi şurda: http://hasanrua.wordpress.com/2009/09/10/irk-bitig-uygurlarin-fal-kitabi/
Yani bir kere paylaştığı görsel kendi kitabının görseli değil, upload edilmiş çünkü. ve kendi kitabı olsa google görsel aramada çıkmazdı ikincisi bu kitap GÖKTÜRK alfabesiyle yazılmış. Serüven bu alfabeyi bilecek kadar yetkin bir falcı mı? bu kadar yetkin bir falcıysa sanalda ortalama bir fiyata fal bakması da ayrı bir tuhaf. sorular sorular..
Alcazarcim gercekten enteresan bir deneyimdi bence.Gelecek yorumu benide düsündürüyor falci sema ile paraleldi bendeki. Ama artik ne kdr fal baktirirsam baktirayim bende o inanc kalmadi olacak diye cünkü bunun acisini olacak diye bekledigim seylerden gecen sonbaharda yasadim . Ama biz merakli melahatler olaraktan fal bagimlisi olduk ciktik aslinda ben artik birinin bile bisi görecegine inanmiyorum ama baktirmaya deger mi dersen bence bicok vasat falcidan iyiydi ve detaylica gecmisi bilmesi tabiki soke ediyor insani sanki yanindaymis gibi ...
Aynen thalix'cim an ve geçmişte on numara bakmîş dediğim gibi hakkını yiyemem ama gelecek aynen senin aklindan geçen gibi benide düşündürdü.
Acaba öyle bi kitap varmî be thalix?ilk kez seruvende duydum.Yildizname olsa ok ama bu kitap ?
B.
Lalecim reel ve online bir ayın diyeti bitti ,bi gazdır gidiyorum.Evet farklı cevaplar düşündürücü canım.Fal diyetini bozdun zannedersem canim seruveni merak ettim simdi ama elim gitmiyor nedense bu arada ayni konuda farkli yorumda hakikaten soru isareti
Evet canım sembolik bir görüntü belli zaten.Demek göktürk alfabesiymiş.Ya diyorum ben Harry Potter sırlar odası esintisi var seruvenin bu aciliminda.Tabiki gerçekten öyle bir kitaptanmı yorum yapıyor, yoksa ciddi bir tarot acilimi ile bizimi yiyor ,buda Seruven in vicdanına kalmîş artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?