Binnaz Abla

Canım doğru benimde katinaya göre geçmiştede bu çok çok daha başarılı.Yalnız şöyle bişi yapabilir,kitap değilde çok daha ciddi bi tarot acilimi uygular ve daha basarili olur.Sonuç olarak biz Seruven in yalancisiyiz kitap konusunda,onun vicdanına kalmış doğruluğu,günahî boynuna.Hepimize güzel yorumlar (kitap,tarot,kahve) gerçek olsun inşallah...

Sekerim bende cezmiyi soracaktim

Eğer dininiz islamsa bilmeniz gereken en önemli dini bilginin başlarında

Gaybı yalnız Allah bilir.

Eğer buna tam anlamıyla iman etmeseniz şirktesiniz demektir ve tövbe gerekir

Son düzenleme:

Teşekkürler, büyük bir aydınlanma yaşadım sayenizde.

Teşekkürler, büyük bir aydınlanma yaşadım sayenizde.

Oooohoooohoooooooooooo......
Yemin ederim 1793 sayfa içinde favori yorumum oldun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Baciiimmn fal sitesinde yorum yaptigina gore sende gunaha girmeyi seviyorsun anlasilan...

Kimler var kizlar cikan fallardan? Uzundur ilgilenemedim, cok baktirasim var su siralar kime baktirsam bilemiyorum ya hu. Sacma sapan yorumlardan gina geldi artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle uzak dur derim sadece negatif ve cıkmadı bıde ıddaa edıyor evet oyle dıye sakın morelın bıter ve de yanlış yere bıter hıç bulaşma bence

Kesinlikle uzak dur derim sadece negatif ve cıkmadı bıde ıddaa edıyor evet oyle dıye sakın morelın bıter ve de yanlış yere bıter hıç bulaşma bence

canım bana olumlu konusmus ama bısey oldu bana falı dınlerken agladım resmen hanı olumlu konusup sonunda olumsuza baglamıs analamadım vallahı :S pekı sana cıkmadı mı dedıklerı bıtanemm nasıldı sence

canım ben baktırdım eskıdende baktırmıstım ama kendını gelıstırmıs gıbı geldı valla guzeldı son falı bakalımm sende baktırsan haberlerını beklıyorumm

ya bende baktırdım ama çok fazla olumlu konuşmuş hani ben çocuğu 6-7 aydır görmüyorum bana işte elele bi yere gidiyosunuz falan demiş bilemedim inansammı inanmasammı :))) umarım çıkar diyelim ozamannnn :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…