kızlar rezzanın tarotuna katinasına baktırdınız mı hiç?
Baciiimmn fal sitesinde yorum yaptigina gore sende gunaha girmeyi seviyorsun anlasilan...
Merhaba kızlar bende Firuze'ye baktırdığım fal çıktı. Çıkan çıkmayan varsa yazabilir mi?
Merhaba kızlar bende Firuze'ye baktırdığım fal çıktı. Çıkan çıkmayan varsa yazabilir mi?
bana çıktı firzenin falı
çıktı derken ? ecük bahsedebilir misin özel değilse ?
Benimki karşılıksız durumdu ve bir yığın olaylar bu kişi yüzünden panik atak hastası oldum nefes alamaz oldum yani öyle hemen unutamam diyordum. Martın 12 sinde katina attım cidden ölüp dirildiğim zamanlardı. Firuze hanım bana nisan ayı ile unutacaksın ve hayatına yeni biri girecek dedi, bir arkadaş ortamında tanışacaksınız çok sosyal ve hoş biri demişti ben hiiiççç inanmadım imkansız gibiydi. 13 nisanda aynen dediği gibi biriyle tanıştım şu an konuşuyoruz huzurluyum önceki kişi aklımda bile yok hatta kendime inanamıyorum nasıl unuttum diye
Çıkmayan çok fal var ama en azından biri bildi o yüzden sizinle paylaşıyım dedim. Lebuda çok övüldü burda mesela bende fos çıktı
hatunlar kimdir bu firuze ve ne baktırdınız ? :44:
vay canınaaaaa çok iyimiş bu yaaa nirde bu firuzebuarada hayırlı uğurlu olsun inşallah çok güzel gider arkadaşlığınıız
katina bakıyo zanımca sadece bana tarih olarak cıkmıştı barışma tarihimizi söylmişti durum analizi flnda iyi ama işte enerji işi
binnaz abla sitesinde
bu firuze hanim falimpir deki firuze ile ayni kisiler mi acaba?
ve barışma tarihi çıktı mı ? çok iyi abi yaa
ben en iyisi çıkanları yazıyım oradaki hülyayı kimse begenmez ama kadın bna nisanın 2.haftası dedi direk ve biz gercketen barıştık herra var telwede oda nisan dedi klothoyagmur var bide hiç bgnmemiştim ilk ama bilge var binnazda o ttaaaaa ocakta nisan demişti bana cidden nisandan barıstık aklıma geldkce yazıyımm
Enerjisi çok iyi ama banada çıkmadı.Katina bakan hatun mu? Bana cikmadi, tarihi geceli 1 ay oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?