Binnaz Abla

biraz önce Firuze girdi ve girdiği gibi doldu sanırım gönderenlerin hepsi bizden ben sadece söyledim aman çıkmazsa benden bilmeyin de sonra

Firuzeye gecen ay baktirdum tamamen atmasyon bir hikaye yazmisti pismanim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok ben binnazabladakini demiştim falımpir de kimse tutmadı zaten o sitedeki herkes korkunç

Binnazdakiydi zaten canim

firuzeye baktırmadım ama net hatırladığım lalecimin falıydı....Firuzenin dedikleri çıkması gökten kırmızı kar yağması gibi bişey demişti..çıkmamıştı tabi...sanırım pembeci hiç masal dinleyemem

özgecim banada anlattiklari aynen o sekilde bi masaldi ve masal dinlemeyide hic sevmem

Aynen öyle tamamen pozitif, olumsuz konuştuğu tek bir kişi yok Firuze'nin ,şahsımda dahil....

hemde ne pembeydi bebem ya hala aklima geldikce guluyorum

özgecim banada anlattiklari aynen o sekilde bi masaldi ve masal dinlemeyide hic sevmem

Aynen öyle tamamen pozitif, olumsuz konuştuğu tek bir kişi yok Firuze'nin ,şahsımda dahil....

hemde ne pembeydi bebem ya hala aklima geldikce guluyorum

Iste bu yuzden canlarim fali herkesede ciksa icimde gram istek olmuyor...

Iste bu yuzden canlarim fali herkesede ciksa icimde gram istek olmuyor...

Bende firuzeye baktırmıştım hatta iade etmişlerdi bana alice harikalar diyarında gibi bi masal anlattıydı bana sinir olmuştum zaten binnazdakilerin hemen hepsi pembe tablocu bi tek bilge olumsuz konusmuştu oda hep olumsuz konuşuyomuş herkese

:) aynen şekerim sanırım bilge herşeye olumsuz yorum yaparak diğerlerinden farklı oldğunu falan düşünüyor

:) aynen şekerim sanırım bilge herşeye olumsuz yorum yaparak diğerlerinden farklı oldğunu falan düşünüyor

:) bencede doğru düzgün bi fal bakan bulamadık bi cezmi diye birinden söz edildi alcanzar baktırmış beğenmişde ama oda telefonlara çıkmıyor

bilgenin ilk falı olumsuzdu ve çıkmıştı ikinciye attım yine olumsuz ben hiç gülemeyeceğm

bilgenin ilk falı olumsuzdu ve çıkmıştı ikinciye attım yine olumsuz ben hiç gülemeyeceğm

Bilge bir halt bilmiyor bence, bana gonderdigi fal da olumsuzdu ama tek kelimesi cikmadi. Herkese olumsuz konusuyor, bence Bilge gayet uyanik. Durumumuz olumlu olsa zaten falciya dusmezdik di mi sekerim, o da bunu bildigi icin istatistik kurallarina gore olumsuz konusuyor ve cogunluga tutuyor iste

Bana dedigi hicbir sey cikmadi. Yaptigi yildizname zirvdan ibaretti, tek cumle fal vardi gerisi cekim yasasi bilmem neydi. O tek cumle de zirvaydi zaten, realiteyle alakasi yoktu.

Takilma yani, gec.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…