- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
Canım binnaz abla firuze aydın ise o kıza ben 3 kez baktırdım tarihleriyle birlikte çıkmıştır
biraz önce Firuze girdi ve girdiği gibi doldu sanırım gönderenlerin hepsi bizdenben sadece söyledim aman çıkmazsa benden bilmeyin de sonra
baktıranlardan yorum alalım hemen
bu firuze hanim falimpir deki firuze ile ayni kisiler mi acaba?
Firuzeye gecen ay baktirdum tamamen atmasyon bir hikaye yazmisti pismanim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok ben binnazabladakini demiştim falımpir de kimse tutmadı zaten o sitedeki herkes korkunç
Binnazdakiydi zaten canim
firuzeye baktırmadım ama net hatırladığım lalecimin falıydı....Firuzenin dedikleri çıkması gökten kırmızı kar yağması gibi bişey demişti..çıkmamıştı tabi...sanırım pembeci hiç masal dinleyemem
firuzeye baktırmadım ama net hatırladığım lalecimin falıydı....Firuzenin dedikleri çıkması gökten kırmızı kar yağması gibi bişey demişti..çıkmamıştı tabi...sanırım pembeci hiç masal dinleyemem
özgecim banada anlattiklari aynen o sekilde bi masaldi ve masal dinlemeyide hic sevmem
Aynen öyle tamamen pozitif, olumsuz konuştuğu tek bir kişi yok Firuze'nin ,şahsımda dahil....
hemde ne pembeydi bebem ya hala aklima geldikce guluyorum
Iste bu yuzden canlarim fali herkesede ciksa icimde gram istek olmuyor...
Bende firuzeye baktırmıştım hatta iade etmişlerdi bana alice harikalar diyarında gibi bi masal anlattıydı bana sinir olmuştum zaten binnazdakilerin hemen hepsi pembe tablocu bi tek bilge olumsuz konusmuştu oda hep olumsuz konuşuyomuş herkese
:) aynen şekerim sanırım bilge herşeye olumsuz yorum yaparak diğerlerinden farklı oldğunu falan düşünüyor
bilgenin ilk falı olumsuzdu ve çıkmıştı ikinciye attım yine olumsuz ben hiç gülemeyeceğm
bilgenin ilk falı olumsuzdu ve çıkmıştı ikinciye attım yine olumsuz ben hiç gülemeyeceğm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?