Binnaz Abla

umarım öyle olur teşekkürler
kime inansam bilemedim Haleh ve Firuze bu kişiye şans ver dedi Bilge ve İlkay bu kişi değil başka biri dedi? Hepsine ikinciye attım birinci durumu bildikleri için

Son düzenleme:
umarım öyle olur teşekkürler
kime inansam bilemedim Haleh ve Firuze bu kişiye şans ver dedi Bilge ve İlkay bu kişi değil başka biri dedi? Hepsine ikinciye attım birinci durumu bildikleri için

Yazdığın isimler düşünerek üzülünecek ,kaile alınacak falcılar değil.Bi zaman bi şekilde bu kadar insandan elbet birilerine tutturmuşlardır ancak geneli değerlendirdiğinde başarı yüzdesi çok dúşük falcîlar bunlar.Şahsen bana bu kişilerden birinin tek bir harfi dahi çıkmadı.O yüzden önerilerinide nacizane fikrim dikkate alma derim.Bi kez tutturmaları her defasında bilecekleri anlamına gelmez.Çekirge bi sıçrar,iki sıçrar,üçüncüde....
Doğru olanı yaşamanı dilerim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

önediğin birileri var mı?

önediğin birileri var mı?

Keşke olsaydı can-ı gönülden önereceğim biri.Abur cubur şeyler ve durum analizi dışında hiçbir denilen çıkmamîşken kimi önerebilirimki?
Malesef canım, belki arkadaşlardan öneri gelir ama ben isim verirsem yalan söylemiş olurum.Benden yana onlinede yok öyle biri.

canim nasilsin aynen ya al bendende o kadar

canim nasilsin aynen ya al bendende o kadar

İyiyim lalecim sağol,ya sen??
Görünen o ki sanal âlem kehanetçiler uymuyor bize..

İyiyim lalecim sağol,ya sen??
Görünen o ki sanal âlem kehanetçiler uymuyor bize..

bende iyiyim canim fali biraktim birakali daha bir huzurluyum sanki en azindan beklenti yok gercektekilerde uymadiki bebem ya

bende iyiyim canim fali biraktim birakali daha bir huzurluyum sanki en azindan beklenti yok gercektekilerde uymadiki bebem ya

Ne güzel canım benim,Allah huzurunu daim etsin.Haklısın yorumlar gerçek dışı,başka boyutun falları gibi.
Sanal isi zirva bence

Aynende öyle,ne varsa yine reel falda,eski sistemde var.

Son düzenleme:
ben mertin dediklerini adım adım yaşıyorum..asıl konuya zaman var ama bakalım umarım oda çıkar..

Evet kardesler, en sonunda kahvede gonul rahatligiyla onerecegim biri cikti : Falalem Nursah. Cidden fincani okumus, sekillere bakiyor, atip tutmuyor, zaman uzak veya yakin demis. Kahve fali da boyle bakilir zaten bence.

Bir de bir arkadasim Gozde Ersoy a tarot baktirmis ve cok begenmis, inanilmaz bildi demis. Bilemedim, ben onun yalancisiyim, falim gelirse deneyebilirim.

Sahtekar falcılardan, patlayan fallardan sonra insan öneride bulunmaya korkar oldu dimi şekerim :18: Kahve falını araştırmıştım bir dönem olayların gelişme süreleri fincada bulunduğu konuma göredir aslında ve bunun da merkezi fincanın sapıdır aslında. Sapa yakın şekiller yakın tarih uzak şekiller de uzak tarihtir. Bir de fincanın dibine yakın şeyler de yakın tarihi simgelermiş :44:

ya gördüm sinirlendim bu ne sömürüdür kardeşim ya! insanlar umutsuz diye bu kadar tacirlik mi yapılır be! lebuda mıdır nedir kişiye özel dua bilmem ne diye resmen inanç ve çaresizlik sömürüyor. kişiye özel dua diye birşey olur mu ya? bu ne saçmalk

Dogru yazmissin sanki elinde bir dünya var gibi düsünüp cevirerek bakicaksin rezzan abla sag taraf gelecek diyordu ben kendimde bakan biriyim ama ondaki görme sekli bizde olamaz elbette ben halen onun hissiyeti oldugunu düsünüyorum her ne kadar olaylari anlik olarak bilsede gecmisse dair bildigide oldu ama hangi falci iddiiali bi sekilde konusabilir ki gelecek konusunda ztn cogu foss ..

şekercimm benimde son falım nurşahtı..bence hissiyatı var..kahve falını güzel yorumladı..

Evet canım internette de mevcut bu bilgiler fincanı hayali dört çizgiye ayırıp yorumluyorsun falan fişman ..

bana dedıgı cıkmadı canım nursahın ama dıger dedıgın nerde bakıyor ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…