- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
Bilge bir halt bilmiyor bence, bana gonderdigi fal da olumsuzdu ama tek kelimesi cikmadi. Herkese olumsuz konusuyor, bence Bilge gayet uyanik. Durumumuz olumlu olsa zaten falciya dusmezdik di mi sekerim, o da bunu bildigi icin istatistik kurallarina gore olumsuz konusuyor ve cogunluga tutuyor iste
Bana dedigi hicbir sey cikmadi. Yaptigi yildizname zirvdan ibaretti, tek cumle fal vardi gerisi cekim yasasi bilmem neydi. O tek cumle de zirvaydi zaten, realiteyle alakasi yoktu.
Takilma yani, gec.
umarım öyle olur teşekkürler
kime inansam bilemedim Haleh ve Firuze bu kişiye şans ver dedi Bilge ve İlkay bu kişi değil başka biri dedi? Hepsine ikinciye attım birinci durumu bildikleri için
Yazdığın isimler düşünerek üzülünecek ,kaile alınacak falcılar değil.Bi zaman bi şekilde bu kadar insandan elbet birilerine tutturmuşlardır ancak geneli değerlendirdiğinde başarı yüzdesi çok dúşük falcîlar bunlar.Şahsen bana bu kişilerden birinin tek bir harfi dahi çıkmadı.O yüzden önerilerinide nacizane fikrim dikkate alma derim.Bi kez tutturmaları her defasında bilecekleri anlamına gelmez.Çekirge bi sıçrar,iki sıçrar,üçüncüde....
Doğru olanı yaşamanı dilerim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
önediğin birileri var mı?
Keşke olsaydı can-ı gönülden önereceğim biri.Abur cubur şeyler ve durum analizi dışında hiçbir denilen çıkmamîşken kimi önerebilirimki?
Malesef canım, belki arkadaşlardan öneri gelir ama ben isim verirsem yalan söylemiş olurum.Benden yana onlinede yok öyle biri.
canim nasilsin aynen ya al bendende o kadar
İyiyim lalecim sağol,ya sen??
Görünen o ki sanal âlem kehanetçiler uymuyor bize..
İyiyim lalecim sağol,ya sen??
Görünen o ki sanal âlem kehanetçiler uymuyor bize..
Ne güzel canım benim,Allah huzurunu daim etsin.Haklısın yorumlar gerçek dışı,başka boyutun falları gibi.bende iyiyim canim fali biraktim birakali daha bir huzurluyum sanki en azindan beklenti yok gercektekilerde uymadiki bebem ya
Sanal isi zirva bence
Evet kardesler, en sonunda kahvede gonul rahatligiyla onerecegim biri cikti : Falalem Nursah. Cidden fincani okumus, sekillere bakiyor, atip tutmuyor, zaman uzak veya yakin demis. Kahve fali da boyle bakilir zaten bence.
Bir de bir arkadasim Gozde Ersoy a tarot baktirmis ve cok begenmis, inanilmaz bildi demis. Bilemedim, ben onun yalancisiyim, falim gelirse deneyebilirim.
Sahtekar falcılardan, patlayan fallardan sonra insan öneride bulunmaya korkar oldu dimi şekerim :18: Kahve falını araştırmıştım bir dönem olayların gelişme süreleri fincada bulunduğu konuma göredir aslında ve bunun da merkezi fincanın sapıdır aslında. Sapa yakın şekiller yakın tarih uzak şekiller de uzak tarihtir. Bir de fincanın dibine yakın şeyler de yakın tarihi simgelermiş :44:
Evet kardesler, en sonunda kahvede gonul rahatligiyla onerecegim biri cikti : Falalem Nursah. Cidden fincani okumus, sekillere bakiyor, atip tutmuyor, zaman uzak veya yakin demis. Kahve fali da boyle bakilir zaten bence.
Bir de bir arkadasim Gozde Ersoy a tarot baktirmis ve cok begenmis, inanilmaz bildi demis. Bilemedim, ben onun yalancisiyim, falim gelirse deneyebilirim.
Dogru yazmissin sanki elinde bir dünya var gibi düsünüp cevirerek bakicaksin rezzan abla sag taraf gelecek diyordu ben kendimde bakan biriyim ama ondaki görme sekli bizde olamaz elbette ben halen onun hissiyeti oldugunu düsünüyorum her ne kadar olaylari anlik olarak bilsede gecmisse dair bildigide oldu ama hangi falci iddiiali bi sekilde konusabilir ki gelecek konusunda ztn cogu foss ..
bana dedıgı cıkmadı canım nursahın ama dıger dedıgın nerde bakıyor ??
aynı sitede,falalemde.......nurşah da mı zırvalıyor, üzüldüm şimdi.
Bitanemm oda olumsuz konusup olucak diyen biri galiba bana hic olmiycak seyler soyledi tam tersi oldu ztn ama herkeste ayni sey cikicak diye bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?