Binnaz Abla

Sekerler, artik kimse yazmadigina gore herkes akillandi sanirsam Yine de yazayim patlayanlari, patladiklarindan artik kesinlikle eminim.

Galen

Falsepeti Didem Ozturk

Chloe

Ugga

Sekerler, artik kimse yazmadigina gore herkes akillandi sanirsam Yine de yazayim patlayanlari, patladiklarindan artik kesinlikle eminim.

Galen

Falsepeti Didem Ozturk

Chloe

Ugga

Galen patladi mi :/
bende galen ile binnazdaki acelyanin fali ayniydi

ve baharcilarin hepsi patladi ecren kaila basta epey isim var serüvende var bahar aylarini isaret ettigi icin tabiki

Galen patladi mi :/
bende galen ile binnazdaki acelyanin fali ayniydi

ve baharcilarin hepsi patladi ecren kaila basta epey isim var serüvende var bahar aylarini isaret ettigi icin tabiki

Kahve, tarot ve yildizname de ayri ayri seyler soylemisti ama hepsi ayri ayri patladi

Diyar'a 4 kere baktırdım her baktırdığımda 2 hafta sonraki tarihleri veriyor.. Hiç biride tutmadı tavsiye etmem

Kahvede Alev Tansel , tarotta İsis Günok'u tercih edin derim katinada da Bilge Özdoğru iyi gibi ama Alev Tansel'i mutlaka denemelisiniz onunkiler çıkıyor

Kahvede Alev Tansel , tarotta İsis Günok'u tercih edin derim katinada da Bilge Özdoğru iyi gibi ama Alev Tansel'i mutlaka denemelisiniz onunkiler çıkıyor
Kişiye göre değişiyor falcının performansı.Alev Tansel'in tek bir dediğini yaşamadım.

Kişiye göre değişiyor falcının performansı.Alev Tansel'in tek bir dediğini yaşamadım.

Olabilir elektriğe bağlı değişiyor performans ben sabah baktırmıştım yorgun olmasın diye , bilmiyorum sitede birçok kişiye fal baktırdım hiçbiri tatmin etmedi beni Alev Tanselde şoklar yaşadım unuttuklarımı bile hatırlattı bana belkide iyi gününe denk geldim yaşadım hep söylediklerini

Ezgi sezene ne diyorsunuz kizlar?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Birkaç gün itibariyle çıkan fallarım;

perican ın tavsiyesi ile hisler enerjiye baktırmıştım bu tarihlerde beraberliğinde bir sıkıntı olacak ve kısa bir süre kopuş var demişti oldu

aynı şekilde Mert Reiki de de demişti çıktı şu an bir kopukluk var ama eğer falları çıkarsa bu kopuş kısa sürecek :18: yada elveda aşkımıza

hislerenerjiye ben de baktirdim bana tasinma var demisti hhehehe cidden ay sonu tasiniyorum insallah bir soyledigi sey de cikar da ben de cokcok mutlu olurum bana fal bakip da birsey tutturan o oldu sanirsam :)

hislerenerjiye ben de baktirdim bana tasinma var demisti hhehehe cidden ay sonu tasiniyorum insallah bir soyledigi sey de cikar da ben de cokcok mutlu olurum bana fal bakip da birsey tutturan o oldu sanirsam :)

Bende de 2 kişi yola gideceksiniz dedi annemle yollardan gelemedik

O kopuş kısa süreli olacak bebişim

ins en kisa zamanda barisirsiniz canim

kucuk seylerden mutlu olmak bu olsa gerek, ztn calisamiyorum labda laptopa cakili kaldim facebook dan gazeterlerden soma'yi takip etmekten bu gun is yok bana pfff

Bu Soma faciası aslında nasıl desem insanların vicdanını sorgulaması, haline bin şükretmesi, dert edindiği şeyleri nimetten sayması için ibretlik bir olay. Dünden beri kendimden utanıyorum açıkçası Allah bana bu kadar veli nimet vermişken en başta ailem salığım, sevdiklerimin can sağlığı gibi ben tutmuş hayatıma isyan ediyorum .. Gerçekten çok büyük bir acı tüm yaşananlar ve gerçek bir acı ..

is ile ilgili cikan fal haberi arkadaslar kasimda istifa etmistim.rezzan abla ve mert her falimda bana mayis ayini soylemis ve istedigim gibi bir is olacagini soylemisti.her ne kadar her falim.iliski ile ilgili olunca pekte umursamamistim ama bugun tam onlarin dedigi gibi bir is teklifi aldim Allah kismet ederse sali basliycam her ne kadar duygusal anlamda fallari patpadiysada bu konuda haklarini yemek istemem.

aynen oyle birde bugun sunu farkettimki birseyin uzerine dusmedigin ve Allaha havale ettigin zaman gercekten sabrin mukafatini aliyorsun

aynen oyle birde bugun sunu farkettimki birseyin uzerine dusmedigin ve Allaha havale ettigin zaman gercekten sabrin mukafatini aliyorsun

Çok doğru laleciğim hatta bu durum nasıl desem yanlış tabir olmasın bu enerji çalışmaları mı desem ritüel çalışması mı desem , yani şöyle ki olayları ve zihnini serbest bırakırsan olayların gelişim hızı daha süratli olur, murphy kanunu olarak ele alırsak birşeyden vazgeçmen ile vazgeçtiğin şeyin olması doğru orantılıdır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…