- 23 Ağustos 2012
- 51.920
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.903
- 898
Sekerler, artik kimse yazmadigina gore herkes akillandi sanirsamYine de yazayim patlayanlari, patladiklarindan artik kesinlikle eminim.
Galen
Falsepeti Didem Ozturk
Chloe
Ugga
Galen patladi mi :/
bende galen ile binnazdaki acelyanin fali ayniydi
ve baharcilarin hepsi patladi ecren kaila basta epey isim var serüvende var bahar aylarini isaret ettigi icin tabiki
Ben baktırmıstım guvenilir bir site evet, ama herkese baktırmayın bazıları cok sallıyor. tavsiyem tarotta julide ve efsun. kahve falında Diyar'a baktırdım ama memnun kalmadım arkadasım merale baktırmıstı o memnun kalmıstı =)
Kişiye göre değişiyor falcının performansı.Alev Tansel'in tek bir dediğini yaşamadım.Kahvede Alev Tansel , tarotta İsis Günok'u tercih edin derim katinada da Bilge Özdoğru iyi gibi ama Alev Tansel'i mutlaka denemelisiniz onunkiler çıkıyor
Kişiye göre değişiyor falcının performansı.Alev Tansel'in tek bir dediğini yaşamadım.
Ezgi sezene ne diyorsunuz kizlar?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Birkaç gün itibariyle çıkan fallarım;
perican ın tavsiyesi ile hisler enerjiye baktırmıştım bu tarihlerde beraberliğinde bir sıkıntı olacak ve kısa bir süre kopuş var demişti oldu
aynı şekilde Mert Reiki de de demişti çıktı şu an bir kopukluk var ama eğer falları çıkarsa bu kopuş kısa sürecek :18: yada elveda aşkımıza
hislerenerjiye ben de baktirdim bana tasinma var demisti hhehehe cidden ay sonu tasiniyorum insallah bir soyledigi sey de cikar da ben de cokcok mutlu olurum bana fal bakip da birsey tutturan o oldu sanirsam :)
perican ın tavsiyesi ile hisler enerjiye baktırmıştım bu tarihlerde beraberliğinde bir sıkıntı olacak ve kısa bir süre kopuş var demişti oldu
aynı şekilde Mert Reiki de de demişti çıktı şu an bir kopukluk var ama eğer falları çıkarsa bu kopuş kısa sürecek :18: yada elveda aşkımıza
Bende de 2 kişi yola gideceksiniz dedi annemle yollardan gelemedik
hahaha en azindan birseyler tutuo :)
Aynen gülüm patlayan onca fallardan sonra çıkan ufak tefeklere sevinir olduk
kucuk seylerden mutlu olmak bu olsa gerek, ztn calisamiyorum labda laptopa cakili kaldim facebook dan gazeterlerden soma'yi takip etmekten bu gun is yok bana pfff
Bu Soma faciası aslında nasıl desem insanların vicdanını sorgulaması, haline bin şükretmesi, dert edindiği şeyleri nimetten sayması için ibretlik bir olay. Dünden beri kendimden utanıyorum açıkçası Allah bana bu kadar veli nimet vermişken en başta ailem salığım, sevdiklerimin can sağlığı gibi ben tutmuş hayatıma isyan ediyorum .. Gerçekten çok büyük bir acı tüm yaşananlar ve gerçek bir acı ..
aynen oyle birde bugun sunu farkettimki birseyin uzerine dusmedigin ve Allaha havale ettigin zaman gercekten sabrin mukafatini aliyorsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?