Nesibe bana sevgilimin çapkın biri olmadığını söylemişti 2 ay sonra çılgınlar gibi aldatıldığımı öğrendim
1 ay da değilmiş pardon şimdi baktımÜzüldüm adına: ( Hiç mi bir şeyi bilmemişti tatlım Nesibe? Özellikle geleceğe dair ve ne zaman bakmıştı?
1 ay da değilmiş pardon şimdi baktım
16 martta baktırmışım
eski sevgilinden mayısta telefon alcaksın dedi güzel şeyler söylücek dedi
çocuk beni aradı evet telefonu aldım ama facete fake hesapla mesaj atan sen misin sevgilimle aram bozuluyo dedi
temmuzda da aldatıldığımı öğrendim
mayısta 3. senemiz olcaktı acaba hatırlıcakmı diye sormuştum ondan bildi galibaGerçekten üzüldüm canım ama görüyorum ki iyi gibisin? Gerçi elbette anlayamam ama seni görmeden, tanımadan ama kurtulmuşsun aslında diyelim. Mayısta seni arayacak demesi ve bilmesi de enteresan her ne kadar içerik tutmasa da..
Cok tesekkur ederim
Ben kahvede Şevval Erdal ile Sevgi Yıldız ı tavsiye ederim artı Arnisa Bahadır da iyi
çok kahve falı baktırasım vardı ve ester kira adlı yeni falcıya fal gönderdim falalemde.bakalım nasılmış yorumu :)
Sevgiye yollarken teknik ariza oldu yollayamadim canim sevval sevginin gelecekle ilgili dedikleri cikti mi acaba
Sevgiye yollarken teknik ariza oldu yollayamadim canim sevval sevginin gelecekle ilgili dedikleri cikti mi acaba
Yorumun gelince paylasir misin canim :)
Kizlarrr sevvln dedklrnde cikan varmi??
Heeeyyy Canssuuu diyoruum.... Yoklama diyoruummmm :))) bu ikinci mesajim sana diyoruumm :))
Takipteyimmm ahahahahhahyok canim ben m.ettm cikmis olan varmi fln yoksaaa bliyosun artikk durdurduk artik
Evet ikisinin dediği de çıktı benim öküzle küsken baktırmıştım sevgi mayısta iletişime geçeceksiniz dedi oldu diğer söylediği ise biraz uzun zaman var daha ama mesela kişilik tarifi çok doğru aynı zamanda dış görünüşte çok doğru bende şimdi ona tekrar gönderdim dediğim gibi en iyi kahveyi Rezzan dan sonra sevgi ve şevval baktı bana
paylaşayım hemen :) vasat...nokta atışı yok hatta şunu bildi dediğim birşeyde yok. gelecek ise güzel şeyler söylese de mevcut durumla ilgili bir şey bilemediği için fazla bel bağlamıyorum açıkçası :) ha birde sonbaharda kötü alışkanlıklarımı bırakacağımı söylemişte ne sigaram var ne alkolüm bildiğin Yeşilaycıyım
Canım güzel yazmışsın. Peki Rezzan abla bu ayrılığı yaşayacağınızı mı bildi önceden? Nesibe'nin gelecekle ilgili bildiği şeyler oldu mu? Ve son olarak uymadığın tavsiyeler ve sıkıntısı nedir? Yaşamış biri olarak anlatırsan çok sevinirim tatlım.
Ayrılmadan bir hafta falan önce rezzan abla buluşma var seni yanına çağıracak bir anda demişti aynen öyle oldu 1 gunde görüşmeye karar verdik ve ben gittim, bir suskunluk döneminiz olacak sabret bekle atlatacaksınız demişti birebir ayrılık dememişti zaten bizim ayrılığımız acayip bir şekildeydi kimse ayrılık olarak değerlendiremiyor, hala aynı şeyi söylüyor rezzan abla sabret duzelecek diyor bakalım kısmet, nesibeye daha önce bir kavga durumunda baktırmıştım barışacaksınız çok yakında bu bir ayrılık bile değil bence demişti aynen öyle 1 hafta ayrıydık ama 10-15 kere msjlaşmısızdır bu süreçte ve dediği gibi 3-4 gune barışmıştık ayrıca hiç detay vermememe rağmen muhteşem bir kişilik analizi yapmıştı onla ilgili, hatırlamadıgım detaylarda var yani çıkan,,yüzyüze görüşme ağustos da demişti gerçekleşti ve bana fevrilik yapma dedi onu dinledim bu sefer bakalım ne olacak ama ayrılık sonrası baktırmadım merak ediyorum ne dicek ama denk gelemdik bir türlü...dinlemediğim tavsiye ise tarot falıdır 1,5 yıl öncesine dayanır bana bekle biraz daha sabret demişlerdi beklemedim kestirip attım hayatımın en büyük hatasını yaptım ve şuan ilişkimde o işin gölgesi var(ihanet vs değil yanlış anlama olmasın)bekleseydim her şey çok güzel olacaktıo anlamda dedim tabi olacak işe hiç bir durum engel olamıyor ama sıkıntıları fazla olabiliyor ne yapın ne edin sabredin ve fevri olmayın ben gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?