Binnaz Abla

is inan aklimda yoktu hayirlisi diyordum ama bi cabam da olmadi acikcasi birde su mehmet cobanoglu sitesine cok takiliyorum tum dusuncelerim degisti inan olumlamalar konusunu tavsiye edebilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O siteye bugün ben de baktım biraz ama bilgiden çok insanların soruları çıktı karşıma :) olumlamalar konusuna da bir göz gezdireyim bakalım güzel bir site gerçekten sadece kullanımına alışamadım henüz :)

senin ilgilenebilecegini dusundugum esma ile bir uygulama var istersen ozelden atabilirim

senin ilgilenebilecegini dusundugum esma ile bir uygulama var istersen ozelden atabilirim

İstemem mi hiç elbette isterim düşündüğün için çok teşekkür ederim canım benim

bir tanesini gonderdim canim digerini de gondericem senin paylasimlarinda bu konu oldugu icin aklimda dualarin kabul olsun insallah

bir tanesini gonderdim canim digerini de gondericem senin paylasimlarinda bu konu oldugu icin aklimda dualarin kabul olsun insallah

Canım çok teşekkür ederim Allah cümlemizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah

sitenin linki tam nasıl

Son düzenleme:
İş olayına çok sevindim Lale'ciğim ,hayırlı olur inşallah.

kontejyan .com yazınca çıkıyor,maji ve spiritüalizm...

canim benim cok sagol.aslinda bu yazi gecireyim uzun bir tatil.planim vardi ama istedigim gibi bir is olunca tamam dedim hayirlisi artik

canim benim cok sagol.aslinda bu yazi gecireyim uzun bir tatil.planim vardi ama istedigim gibi bir is olunca tamam dedim hayirlisi artik

Olsun Allah gönlüne göre vermişken en doğrusu değerlendirmen tabi,daim olur canım umarım.
teşekkür ederim
Rica ederiiiiimmmmmm.

binnaz abladaki maya demir e baktırdınız mı ben beğendim yakın tarih vermiş çıkan-çıkmayan varsa yazabilir mi?

Binnaz abladakı kesira hanıma ruya tabırı yolladım içim karardı ya gecen tarot atmıştım şaka gıbı onda tam zıttını soyledı bı yorum yapın

Evet dogru dıyosun bıde demiş bana içinde bulundugun durum cokdaha kotu dıye ne alaka ben anlatmışım zaten ruya yorumundan once sıkıntıyı onun uzerınden ruyayı bıtırmış neyse ders oldu elif ışık nesıbe rezzan abla devammm. Bıde firuzeyı eklıyım gerı kalan hakıkaten sıkıntı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…