Çok doğru laleciğim hatta bu durum nasıl desem yanlış tabir olmasın bu enerji çalışmaları mı desem ritüel çalışması mı desem , yani şöyle ki olayları ve zihnini serbest bırakırsan olayların gelişim hızı daha süratli olur, murphy kanunu olarak ele alırsak birşeyden vazgeçmen ile vazgeçtiğin şeyin olması doğru orantılıdır :)
is inan aklimda yoktu hayirlisi diyordum ama bi cabam da olmadi acikcasi birde su mehmet cobanoglu sitesine cok takiliyorum tum dusuncelerim degisti inan olumlamalar konusunu tavsiye edebilirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O siteye bugün ben de baktım biraz ama bilgiden çok insanların soruları çıktı karşıma :) olumlamalar konusuna da bir göz gezdireyim bakalım güzel bir site gerçekten sadece kullanımına alışamadım henüz :)
senin ilgilenebilecegini dusundugum esma ile bir uygulama var istersen ozelden atabilirim
bir tanesini gonderdim canim digerini de gondericem senin paylasimlarinda bu konu oldugu icin aklimda dualarin kabul olsun insallah
Canım çok teşekkür ederim Allah cümlemizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah
O kopuş kısa süreli olacak bebişim
O siteye bugün ben de baktım biraz ama bilgiden çok insanların soruları çıktı karşıma :) olumlamalar konusuna da bir göz gezdireyim bakalım güzel bir site gerçekten sadece kullanımına alışamadım henüz :)
İş olayına çok sevindim Lale'ciğim ,hayırlı olur inşallah.senin ilgilenebilecegini dusundugum esma ile bir uygulama var istersen ozelden atabilirim
sitenin linki tam nasıl
İş olayına çok sevindim Lale'ciğim ,hayırlı olur inşallah.
kontejyan .com yazınca çıkıyor,maji ve spiritüalizm...
İş olayına çok sevindim Lale'ciğim ,hayırlı olur inşallah.
kontejyan .com yazınca çıkıyor,maji ve spiritüalizm...
Olsun Allah gönlüne göre vermişken en doğrusu değerlendirmen tabi,daim olur canım umarım.canim benim cok sagol.aslinda bu yazi gecireyim uzun bir tatil.planim vardi ama istedigim gibi bir is olunca tamam dedim hayirlisi artik
Rica ederiiiiimmmmmm.teşekkür ederim
canim benim cok sagol.aslinda bu yazi gecireyim uzun bir tatil.planim vardi ama istedigim gibi bir is olunca tamam dedim hayirlisi artik
Lalecim hayirli olsun
binnaz abladaki maya demir e baktırdınız mı ben beğendim yakın tarih vermiş çıkan-çıkmayan varsa yazabilir mi?
Binnaz abladakı kesira hanıma ruya tabırı yolladım içim karardı ya gecen tarot atmıştım şaka gıbı onda tam zıttını soyledı bı yorum yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?