Binnaz Abla

maya saat kac gibi giriyor :)

Genelde öğleden sonra ama orda haber ver diye bir yer var mail adresine ç.içi olduğunda mail geliyor falı sesli hem soruya uzun ve açıklayıcı bilgi veriyor yani yuvarlak sözler söyleyip havada bırakmıyor.

ben Rezzan a da Firuze ye baktırdım ikisinde e çok memnun kaldım, özellikle Firuze benim için bambaşka ancak bazı arkadaşlarımızın falı çıkmamış Firuze nin çok pembe tablocu diyorlar, benim açıkçası tarihleriyle birlikte çıkmıştır

MAya`yi begendim cok güzel bakti hatta etrafimda olan birinin ismindeki harfleri bile bildi
Gelecek konusunda tutar insallah yorumlari güzeldi

iyiym canım sen nasılsın,? geleceği tutarlı mıdır acaba.. bıktım bugünü söyleyenlerden

Bende iyiyim canim valla yeni biri nisanda gelmis dediklerinin zamani var hep bisi diyemiyorum kimler patlamadi ki , genede ben genel olarak begendim bisileri gördugunu hissettiriyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şu cezmi var benim merak ettiğim de bir türlü ulaşamadım dediğin gibi herkes patladı

Son düzenleme:
şu cezmi var benim merak ettiğim de bir türlü ulaşamadım dediğin gibi herkes patladı

Bana da herkesin begendigi Esince, Chloe, Ugga, Venusamber vs vs niceleri patladi. Hicbirinin tek kelimesi cikmadi.

Istanbulda, Erenkoyde Sebnem diye bir hatun varmis, ona gidip kapanisi yapicam.

Cezmi de patlarsa hayattan sogurum herhalde.

Son düzenleme:
Bana da herkesin begendigi Esince, Chloe, Ugga, Venusamber vs vs niceleri patladi. Hicbirinin tek kelimesi cikmadi.

Esince haric saydigin isimler bendede patladi cok buyuk kayip degil yani ztn cok az isim var bence ama herkeste ayni olmuyor...

Esince haric saydigin isimler bendede patladi cok buyuk kayip degil yani ztn cok az isim var bence ama herkeste ayni olmuyor...

Bana Crimson, Fatima, Yiğit aynı tarihi verdi. Hepsi topluca patlamasın

Cnm bu sebnem dedigin kisi hangi cafede bakıyor iyimiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…