Bende baktırdım verdiği tarihe henüz var ama cidden iyiydi bayağı beğeneni de var.
maya saat kac gibi giriyor :)
Evet dogru dıyosun bıde demiş bana içinde bulundugun durum cokdaha kotu dıye ne alaka ben anlatmışım zaten ruya yorumundan once sıkıntıyı onun uzerınden ruyayı bıtırmış neyse ders oldu elif ışık nesıbe rezzan abla devammm. Bıde firuzeyı eklıyım gerı kalan hakıkaten sıkıntı..
ben Rezzan a da Firuze ye baktırdım ikisinde e çok memnun kaldım, özellikle Firuze benim için bambaşka ancak bazı arkadaşlarımızın falı çıkmamış Firuze nin çok pembe tablocu diyorlar, benim açıkçası tarihleriyle birlikte çıkmıştır
MAya`yi begendim cok güzel bakti hatta etrafimda olan birinin ismindeki harfleri bile bildi
Gelecek konusunda tutar insallah yorumlari güzeldi
İnsallah tutar bende cok begendim onu yani kahve falının hakkını vermişti
MAya`yi begendim cok güzel bakti hatta etrafimda olan birinin ismindeki harfleri bile bildi
Gelecek konusunda tutar insallah yorumlari güzeldi
thalixcim senden de alıntı yapayım:) kim bu maya:)
Haha palamutum nasilsin ¿ maya demir diye biri binnazda kahve bakiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyiym canım sen nasılsın,? geleceği tutarlı mıdır acaba.. bıktım bugünü söyleyenlerden
Bende iyiyim canim valla yeni biri nisanda gelmis dediklerinin zamani var hep bisi diyemiyorum kimler patlamadi ki , genede ben genel olarak begendim bisileri gördugunu hissettiriyor
şu cezmi var benim merak ettiğim de bir türlü ulaşamadımdediğin gibi herkes patladı
Bana da herkesin begendigi Esince, Chloe, Ugga, Venusamber vs vs niceleri patladi. Hicbirinin tek kelimesi cikmadi.
Istanbulda, Erenkoyde Sebnem diye bir hatun varmis, ona gidip kapanisi yapicam.
Cezmi de patlarsa hayattan sogurum herhalde.
Esince haric saydigin isimler bendede patladi cok buyuk kayip degil yani ztn cok az isim var bence ama herkeste ayni olmuyor...
Bana da herkesin begendigi Esince, Chloe, Ugga, Venusamber vs vs niceleri patladi. Hicbirinin tek kelimesi cikmadi.
Bana Crimson, Fatima, Yiğit aynı tarihi verdi. Hepsi topluca patlamasın
cezmiye baktırabildin mi canım,ıulaşılamıyor çünkü
Cnm bu sebnem dedigin kisi hangi cafede bakıyor iyimiymis
canım ssen de baktırdın mı cezmiye nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?