Binnaz Abla

Rezzan ablaya uzun zamandir fal gondermiyirdum 2 gün once dayanamadim gönderdim. Soru sormadim. Anacim gercekten bu kadin anda cok cok iyi isimle alakali inanilmaz seyler soyledi. Hani ilkkez baktirmiyorum belki 30. Falimdir ama son fali sok etti...siradan rezzan abla yorumlarindan cok cok farkliydi

Rezzan Ablayi cok seviyorum ya .. biliyor elinden geldigince gördüklerini aktariyor gercek bir abla gibi

Rezzan abla kendini mi geliştirdi acep :44: ne falı baktırdın?

Rezzan Abla'yı ben de çok seviyorum.Bazen lafı çok dolandırıyor gibi gelse de iyi niyetli olduğunu düşünüyorum.Tellwe de klothoyagmur ve augura baktırdım en son. Klotho daha iyi gibiydi ama auguru inanılamaz özensiz buldum.Fatima önemli bir konuda patlamak üzere, Seruven'in söylediği bir detayı ise yaşamak üzereyim.

Fatimanın bana dediği 3. şey de an itibari ile patladı

Rezzan Ablayi cok seviyorum ya .. biliyor elinden geldigince gördüklerini aktariyor gercek bir abla gibi

Rezzan abla kendini mi geliştirdi acep :44: ne falı baktırdın?

Rezzan abla nin bana dedigi hicbir sey cikmadi

Kahve canim
Topikten eski arkadaslarim bilir ben bir dönemin rezzancisiydim.. gelecekte bazi seyler ciksada onemli olan cikmamisti. Birkac gun araliklarla rezzan ablaya fal gonderen biriydim. is konusunda cok onemli bir noktaya deginmis. Ustelik faldan birgün sonra sözleşme yaptik.. belki onceden sık baktirdigim icin turmuyordu..
yarin yine netlesecek durumlar var olursa yazarim.

Son düzenleme:
Rezzan abla nin bana dedigi hicbir sey cikmadi

hadi ya hiç mi tutmadı, genelde bir kaç dediği olur.

ya bu nesibenin dedikleri çıktı bana, ona da üşeniyorum tekrar baktırmaya, onu denk getirmek, hayranlarından fırsatı bulup yakalamak çok zor. Karın ağrısı gibi yani.

Son düzenleme:

oyle cok baktırmak hıc ıyı degıl bende onu anladımm o yuzden aralıklarla baktırmakta fayda var bızım butceyede zararsızz bır ara bende oyleydım ve doğal olarak fal sacmalıyor

Vallahi tek kelimesi cikmadi.

Is degistireceksin dedi ama o zaman da imkansizdi, cunku 2 yillik kontratim var.

Mayista hayatimin kismetiyle tanisacakmisim, cok iddiali konusmustu, yalan oldu.

Bir daha baktirmayi dusunmuyorum.

Is degistireceksin dedi ama o zaman da imkansizdi, cunku 2 yillik kontratim var.

Mayista hayatimin kismetiyle tanisacakmisim, cok iddiali konusmustu, yalan oldu.

Bana da biraz tutmuştur, biraz tutmamıştır. Bende tekrar baktıracağımı sanmıyorum. Abla gibi yaklaşması güzel evet ama banane

Falların çıkmaması konusunda ikimiz gerçekten yarışırız,bi sen öne geçersin bi ben.

Falların çıkmaması konusunda ikimiz gerçekten yarışırız,bi sen öne geçersin bi ben.

Kimseye cikmadi ki be ablamiz, cikan kim var? Cikanlar da tesaduf bence, internet falcilarinda adam gibi kimse yok gercekten. Fatima dan cidden umutluyum ama.

Sadece cikan Ilknur u okuyorum ara sira, ama onun durumunda zaten olumsuz bir sey olmadigi icin pembe tablo fallari bile cikiyor Kendisine selam ederim Ask hayati mis gibi olup tek fal baktiran o var herhalde.

Yok be gülüm o kadar da mis gibi değil şöyleki yoğun olarak fal baktırdığım dönemde ayrıydım yorumcuların çoğu tekrar bir araya geliş var dedi ve dedikleri tarihlerde bir araya geliş oldu ama şu an tekrar araya bir ayrılık girdi yorumculardan bazıları Mert Reiki, Hisler Enerji bu ayrılığın olacağını ama sonra tekrar bir araya gelineceğni söylemişti şimdi beklemekteyim, fallar çıktı çıktı çıkmadı hayırlısı artık

Bilmem,bize ucundan mıçından bile tutmuyo gibi sanki...

İnşallah tekrar birleşirsiniz İlknur'cum,dediğin gibi hayırlısı.

Bilmem,bize ucundan mıçından bile tutmuyo gibi sanki...

İnşallah tekrar birleşirsiniz İlknur'cum,dediğin gibi hayırlısı.

Yani para gelecek, para gidecek, evine sya alacaksin, is seyahatine gideceksin vs vs vs tuttu ama ben onlari ne yapayim Allah askina

Fatima'nın falı bende patlamış ,verdiği zaman dolmuş farkında bile değildim,tekrar okuyunca dank etti.
Hadi bana bi kez daha geçmişler olsuuunnn.

Fatima bende 3 ayrı şekilde patladı patlak mısıra çevirdi beni hatun
Birazda belliydi aslında gönderdiği falla patlama yolunda olduğu.Şaşırmadım kendi adıma,boş yere abartılan bi isimdi,arada copy paste durumlarıda vardı,olacağına vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…