- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
Rezzan ablaya uzun zamandir fal gondermiyirdum 2 gün once dayanamadim gönderdim. Soru sormadim. Anacim gercekten bu kadin anda cok cok iyi isimle alakali inanilmaz seyler soyledi. Hani ilkkez baktirmiyorum belki 30. Falimdir ama son fali sok etti...siradan rezzan abla yorumlarindan cok cok farkliydi
Rezzan ablaya uzun zamandir fal gondermiyirdum 2 gün once dayanamadim gönderdim. Soru sormadim. Anacim gercekten bu kadin anda cok cok iyi isimle alakali inanilmaz seyler soyledi. Hani ilkkez baktirmiyorum belki 30. Falimdir ama son fali sok etti...siradan rezzan abla yorumlarindan cok cok farkliydi
Rezzan Abla'yı ben de çok seviyorum.Bazen lafı çok dolandırıyor gibi gelse de iyi niyetli olduğunu düşünüyorum.Tellwe de klothoyagmur ve augura baktırdım en son. Klotho daha iyi gibiydi ama auguru inanılamaz özensiz buldum.Fatima önemli bir konuda patlamak üzere, Seruven'in söylediği bir detayı ise yaşamak üzereyim.
Rezzan abla kendini mi geliştirdi acep :44: ne falı baktırdın?
Rezzan Ablayi cok seviyorum ya .. biliyor elinden geldigince gördüklerini aktariyor gercek bir abla gibi
Rezzan abla kendini mi geliştirdi acep :44: ne falı baktırdın?
Rezzan Abla'yı ben de çok seviyorum.Bazen lafı çok dolandırıyor gibi gelse de iyi niyetli olduğunu düşünüyorum.Tellwe de klothoyagmur ve augura baktırdım en son. Klotho daha iyi gibiydi ama auguru inanılamaz özensiz buldum.Fatima önemli bir konuda patlamak üzere, Seruven'in söylediği bir detayı ise yaşamak üzereyim.
Rezzan abla nin bana dedigi hicbir sey cikmadi
Rezzan abla nin bana dedigi hicbir sey cikmadi
Kahve canim
Topikten eski arkadaslarim bilir ben bir dönemin rezzancisiydim.. gelecekte bazi seyler ciksada onemli olan cikmamisti. Birkac gun araliklarla rezzan ablaya fal gonderen biriydim. is konusunda cok onemli bir noktaya deginmis. Ustelik faldan birgün sonra sözleşme yaptik.. belki onceden sık baktirdigim icin turmuyordu..
yarin yine netlesecek durumlar var olursa yazarim.
hadi ya hiç mi tutmadı, genelde bir kaç dediği olur.
ya bu nesibenin dedikleri çıktı bana, ona da üşeniyorum tekrar baktırmaya, onu denk getirmek, hayranlarından fırsatı bulup yakalamak çok zor.Karın ağrısı gibi yani.
Vallahi tek kelimesi cikmadi.
Is degistireceksin dedi ama o zaman da imkansizdi, cunku 2 yillik kontratim var.
Mayista hayatimin kismetiyle tanisacakmisim, cok iddiali konusmustu, yalan oldu.
Bir daha baktirmayi dusunmuyorum.
Vallahi tek kelimesi cikmadi.
Is degistireceksin dedi ama o zaman da imkansizdi, cunku 2 yillik kontratim var.
Mayista hayatimin kismetiyle tanisacakmisim, cok iddiali konusmustu, yalan oldu.
Bir daha baktirmayi dusunmuyorum.
Falların çıkmaması konusunda ikimiz gerçekten yarışırız,bi sen öne geçersin bi ben.
Kimseye cikmadi ki be ablamiz, cikan kim var? Cikanlar da tesaduf bence, internet falcilarinda adam gibi kimse yok gercekten. Fatima dan cidden umutluyum ama.
Sadece cikan Ilknur u okuyorum ara sira, ama onun durumunda zaten olumsuz bir sey olmadigi icin pembe tablo fallari bile cikiyorKendisine selam ederim Ask hayati mis gibi olup tek fal baktiran o var herhalde.
Bilmem,bize ucundan mıçından bile tutmuyo gibi sanki...Kimseye cikmadi ki be ablamiz, cikan kim var? Cikanlar da tesaduf bence, internet falcilarinda adam gibi kimse yok gercekten. Fatima dan cidden umutluyum ama.
Sadece cikan Ilknur u okuyorum ara sira, ama onun durumunda zaten olumsuz bir sey olmadigi icin pembe tablo fallari bile cikiyorKendisine selam ederim Ask hayati mis gibi olup tek fal baktiran o var herhalde.
Yok be gülüm o kadar da mis gibi değil şöyleki yoğun olarak fal baktırdığım dönemde ayrıydım yorumcuların çoğu tekrar bir araya geliş var dedi ve dedikleri tarihlerde bir araya geliş oldu ama şu an tekrar araya bir ayrılık girdi yorumculardan bazıları Mert Reiki, Hisler Enerji bu ayrılığın olacağını ama sonra tekrar bir araya gelineceğni söylemişti şimdi beklemekteyim, fallar çıktı çıktı çıkmadı hayırlısı artık
Bilmem,bize ucundan mıçından bile tutmuyo gibi sanki...
İnşallah tekrar birleşirsiniz İlknur'cum,dediğin gibi hayırlısı.
Bilmem,bize ucundan mıçından bile tutmuyo gibi sanki...
İnşallah tekrar birleşirsiniz İlknur'cum,dediğin gibi hayırlısı.
Fatima'nın falı bende patlamış ,verdiği zaman dolmuş farkında bile değildim,tekrar okuyunca dank etti.
Hadi bana bi kez daha geçmişler olsuuunnn.
Birazda belliydi aslında gönderdiği falla patlama yolunda olduğu.Şaşırmadım kendi adıma,boş yere abartılan bi isimdi,arada copy paste durumlarıda vardı,olacağına vardı.Fatima bende 3 ayrı şekilde patladı patlak mısıra çevirdi beni hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?