- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
Yani para gelecek, para gidecek, evine sya alacaksin, is seyahatine gideceksin vs vs vs tuttu ama ben onlari ne yapayim Allah askina
Banada öyle gelecekte cikanlar misafir var, tasinacaksin, para var ayyy umrumda olmayan ne varsa cikiyor
Merhaba arkadaşlar ,
Uzun zamandır sizleri ara ara takip ediyorum , ben de artık 1 yıldan fazla süren fal maceralarımı sizinle paylaşmak isterim..
Tam 2,5 yıl önce netten fal ile tanıştım. O zamanlar ............... dan tesadüfen İlkay Gür ü seçerek baktırmıştım. Yazılı bakıyordu, genel anlamıyla güzeldi...Hatta onun çıktısını alıp arkadaşlarıma okuttuğumu hatırlarım..Sonrasında üstünden 1,5 yıl geçmişti bir gün kitaplarımı karıştırırken o kağıt çıktı karşıma , tamamen unuttuğum bir de baktım ki şok!!! zamanları tam olarak tutmasa da ben söylediklerinin çoğunu yaşamıştım..Bunu görünce tekrardan Binnazabla ya dönüş yaptım ama İlkay gür artık orda yoktu. Açıkçası arayıp bulmak da aklıma gelmedi. Diğerlerini denemeye başladım.Hatta o kadar kötü çaresiz bir durumdaydım ki Fallara döktüğüm parayla hayır işleseydim valla daha çok faydasını görürdüm. Sanırım ilk Hülya Demir i denemiştim..(hoş denemediğim kimse kalmadı ya ) Vardı da keşke o zamanlar onları deneseydim , inatla seçmediğim kişiler oldu hep nedense..:S Hülya Demir anı,duygu ve düşüncelerini iyi biliyor ama aylarca bana kesin kesin konuşup (yok senin kaderin gibi), ne verdiği tarihler tuttu ne işle ne de özel yaşamımla ilgili söyledikleri yakınımdan bile geçmedi. Sadece pembe tablo çizip gerçekten umutlanmamı sağladı o kadar! Gizem Sitare de aynı şekilde oldu ben her olumsuz bir şey yaşadığımda bu kişilere geldim ve sonuç hüsran oldu..Tabi bu arada Çağrı Bilgin , Deniz Görür , Açelya Tuğra , Ezgi Sezen , Pınar Gökçe , Cenk Pars , Çağan Ariman , Şevval Erdal , Fahriye Işıksaçan , Umut Işık , Esra Karakuş, Taygun Güzel DE olumlu konuşup da kesinlikle çıkmayanlar. Güven Cihan Çoban da çok kötüydü , Eylül Acar çok iyiydi bana olamayacakları söylediği için kızmıştım ama sonra aylar sonra haklı çıktığını farkettim tek olumsuz konuşan oydu hatta Sahra Buhari de bir konuda haklı çıktı..Şimdi bu bahsettiklerime 4-5 ay içinde baktırdın.Bu arada Ekin Sarpen de iyidir atlamayalım.. Ben gelişmeler olmayınca İlkay ı arayıp bulmak istedim ve bulmuştum. Fal sepetindeymiş ,hemen baktırdım ne var ne yok döktü ortaya acımasızca konuşuyor ama doğruları söylüyordu en azından...Sonra epeyce bir ara verdim çok şükür , sonra burada sizin tavsiyeleriniz üzerine , meraktan baktırmak istediklerim oldu , yani o ara durgun bir dönemdeydim :)) tabi ondan sonra yine hayatım kabusa döndü..kısa sürdü diyelim..Her neyse Falsepetinden Nesibe ye , İlkay a ve Sezen e baktırdım konuyla ilgili Nesibe yine an , duygu ve düşüncelerimi döktü ama olacak dedikleri olmadı , İlkay yine her zamanki gibi döktürdü en azından gerçekçi , Sezen de fena değil dedikleri oldu..ama çok sık baktırırsanız olmuyor.Saçmalayabiliyorlar :) Bu arada Binnaz da da Serra Güngören , zelal ve tumay a baktırdım olumlu konuştular ve fos çıktı...O ara Allah tan melih le tanıştım , olağanüstü hala aynı fikirdeyim kasım ayından beri verdiği zamanlar , günler tutmuyor biliyorum ama olacağını söyledikleri kesinlikle çıkıyor yani benim için olmazsa olmazlardan biri...( fal sepetinde ada da fena değil gerçekçi , ama taha turan, yorumcu Zeus ve barış can yücel de fos diyorum )Şimdi Melih dedik süper zaten.O ara Rezzan abla ile tanıştım ardından Mert Reiki ve Ester Kira ... Sonrasında Binnaz ablada nedense hiç baktırmadıklarımı hep kaçtıklarım demek daha doğru olur , Bilge , Haleh , Kesira ve Elif ışık a baktırdım... Haleh çok olumlu ve pozitifti ama dedikleri çıkmadı maalesef. Diğerleri Özellikle Bilge ve Kesira çok çok iyiydi..(Tabi daha arada bi sürü var merak etmeyin ) Yeniler geldikçe baktırdıklarımdan Hümeyra , Esin , özellikle İsis detaylar konusunda çok iyi şoka uğrattı beni...Fal sepetinde yine Samirayı denedim. O da gayet iyiydi Fem peri ve ayışığın da farklı nokta atışları yaptılar. Şimdi yakın zamanda Maya Demir ve Kenan Yasin e baktırdım şiddetle tavsiye ediyorum.
Özetle düzenli olarak baktırdığım ve baktırmayı da düşündüğüm isimler yani benim için vazgeçilmez olan beni her anlamda tatmin eden dediklerinin de çoğunu yaşadığım 1. Rezzzan abla 2. Melih 3. Mert Reiki 4. Ester Kira 5. Kesira 6. Bilge diyebilirim.
Diğerlerinden de var tabi zamanları gelince notunu vereceklerim de ve şuan burda unutup yazmadıklarım da var , bilgi almak isterseniz sorabilirsiniz bu konuda..(ha bu arada şimdi aklıma geldi mesela Melek öz ben de patladı ) Sevgiler herkese. Elif ışık için yorumun?
hanımlar binnazda meral saydan mı dersiniz sevval erdal mı?
Kesinlikle sevval
hanımlar binnazda meral saydan mı dersiniz sevval erdal mı?
hiçbiri
canım kimse kesmiyor artık yaa.. şu cezmi ve didem kaldı bir... cezmiye de ulaşamıyorum.. acaba şu burak nasıldır canım bilgin var mı?
Bana kalırsada Binnaz'ı toptan geç.
canım her yeri geçtim aslında da gelince tutulmuyor bu meret biliyorsun:) yiğite baktırayım diyorum da anca yarın o da para transferi haftasonu geçmiyor
aticaksan maya yi dene bence cok güzel bakiyor
öglenleri giriyor ama sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?