Binnaz Abla

canım her yeri geçtim aslında da gelince tutulmuyor bu meret biliyorsun:) yiğite baktırayım diyorum da anca yarın o da para transferi haftasonu geçmiyor
Anlıyorum tabiki canım ,bilmezmiyim o duyguyu..İmkân dahilindeyse bi kafede falan baktır istersen,en azından istediğini sorarsın.

meral saydamı elifi şevvali burakı esini boşveri bende hiç biri tutmadı atıyorlar öylesine paraya yazık bence tek favorim binnazda dalya bozok

dalyaya 4 bes defa baktırdım suana kadar...bir ara haftalık gönderdim bana kızdı parana yazık bekle dedi..30 gün gecsin tekrar gel dedi..kimse suana kadar böyle dememişti..sallayıp duruyorlardı hayatımda biri vardı çok seviyordum sevgim gözümü kör etse gerek onun gercek yüzünü görememiştim...herkesin falındada seni çok seviyor sana asık evleneceksin diyorlardı ..bu çok hoşuma gidiyordu sadece dalya bozok bana bu adamdan hayır gelmez kafandaki yalan dünyandan çık..hayal aleminde yasama..bu adam seni sevmiyor amacı baska anla artık dedi...baska anlaştıgınızda bir nokta yok gözünü ac dedi..kızdım ilk basta ben dalyaya bu fal benim ona ilk baktırısımdı...mesajda yazdım ben anlamadım dedim...bana kızdı nasıl anlamazsın kadınsın dedi...sadece seni ... için istiyor dedi. ben dalyaya kızdım.inanmadım düşük puan verdim...işimede gelmedi söyledikleri arkasından iki kişiyede fal baktırdım güzel şeyler söylediler...şevval meral,elif esin hep bana güzel şeyler yazdılar....ama dalya haklı çıktı..evet hayatımdaki kişi öyle imişti...sonradan özür diledim dalyadan olsun gözünü ac dedi sanki çok eski bir dostum gibi geldi bana....söylediklerini arkadaslarıma okuttum bu kadın seni tanıyor dediler beni tanıması mucizeydi...gercekten hariha bakıyor...söylediklerini kale alın...gerekirse falı iki kere okuyun anlayın...sanki karsısındasınız konusuyorsunuz..aklınıda hiç bir soru kalmıyor ayrıntılı bakıyor...hatanızı görürsede gercek bir dost gibi kızıyor..iyiki var bence...DÜRÜSTCE SÖYLÜYOR..BENİM TEK FAVORİM DALYA BOZOK... binnazdan gitmesin mükemmel...

bakalım denemeden bılınmez herkesın enerjısı aynı degıl aynı ınsanlarla tutmuyor ama denenebılır o kadar sacma sapan ınsanları denedık kı bırsey kaybetmeyızz senın baska onerıcegın kımse yok galıba bınnazdan ben bılgeyı severım ordan bırtek o baskada baktırmam kımseye o kadar paraya kesınlıkle nesıbe ve rezzan abla daha detaylı bakıyorlar ne kadar begenmesekte sıkayetcı olsakta bu boyle

Kahve bakiyor canim ama tarot ile de destekliyor sesli bakiodu sanirim yazili yapmis rica edersen sesli de bakar bence

canımm benım sen begendın mı bu maya yı senınle bızım enerjımız aynıdır bılırsın yakalarsam bırgun bende baktırmak ıstıyorum ama bu ara baktırmıyorum kafam rahat edıyor bıraz ara vermek kendıne odaklanmak en superıymıs onu anladım

Bitanem evet begendim ama ara vermisken hic baktirma bence bende sadece burda kizlarla fallasiyorum onun disinda baktirmicam hic istemiyorum baktirmayi artik Mayanin dedikleri cikarsa ztn burdan bildiririm

Hmm demekki senin icin iyi bakmis canim uyarici da olmus yani ama sen sonradan anlamissin denemek lazim ama öyle cok para döktük ki bu ise sonu yok gercekten kumardan bi farki kalmadi bagladi bizi o bakimdan
Deneyenler oldukca takip ederim ilgimi cekti genede :)

hem de ne paralar harcadık..kumar gibi bagımlılık yapıyor.dalyaya baktıralı daha 7 gün oldu..tekrar baktırmak istiyorum ama kızıyor biraz zaman gecsin gelme diyor..paran mı cok diyor.bilmiyorum harbi dürüst biri sözleri tokat gibi beni kendime getirdi..ben onun falınıda beyenmedim işime gelmedi daha sonradan dedikleri çıkıncada özür diledim...kadına birde mesajda bir daha asla baktırmam sana dedim...gittim mi gittim dedikleri çıktı...kaqraktersiz olan erkek arkadasımı bir o bildi amacını...beni uyardı ben dinlemedim ama..iyiki var bence...hele binnazda esin güven var hatun sözde 98 puan almış ama boş falı beş para etmez..falımda envayi çesit hayvan görmüş.yazmıs bunlarıda fal sözlügünden kopyala yapıstır yapmıs..baktım sözlükle aynı sözleri..yazık bu kadar insan aptal yerine konulmazki canım..bende bakarım sözlükten..esine kesinlikle baktırmayın..boşşş...kahve falında DALYA GERİSİ BOŞ DERİMMM

Canim daha 7 gün olduysa neden tekrar baktirmak istiyosunuz ki baktirinca olacak olaylar daha mi cabuk olacak diye düsünüyorsunuz.. Olacak bisiler olsun ondan sonra baktirin gercekten paraniza yazik ben hickimseye söyledikleri olaylar gerceklesmeden arka arkaya fal atmadim gerekte yok fala bakan kisi icinde ne gördüyse odur 50 tanede fal baksa farkli bisi cikmaz.

Kızlar binnaz ablanın çakallığını yakaladım. çok eski gönderdiğiniz falları bile arşivlerinde saklıyorlar. Yani her falcı kendisine kim, ne zaman, ne falı göndermiş, neler yazmış hop arşivden buluveriyor.. Bir an kim kiminle nerede ne yapıyor gibi oldu

Yani önceden baktırdığınız falcı için, önceki bakımında böyle söyledi şimdi böyle farklı konuşuyor böğğk bu ne biçim falcı demenin önüne geçmek için yapılmış sanırım.

Arkadaşlar hevesinizi kaçırmak istemem bende ocak ayı gibi baktırmıştım aynı şekilde arkadaşımı yerden yere vurdu çok çok 2 ay içinde bir hanede görüşme yapıp orayı sen terkedeceksin dedi ama bu şekilde bir gelişme olmadı

Seninle enerjimiz benziyor diye ben de Maya ya baktirdim, bence bu hatun kesinlikle hissiyati olan biri, konusurken anliyorsun. Dedikleri cikar mi bilmem ama bence en iyisi kahvede o.

bence digerleri gibi süslü laflarla süslemiyor falı...2 arkadasım daha baktırdı dedikleri çıktı. Hele bir tanesinin biz bile eşinden ayrılmak üzere olacagını bile bilmiyorduk dalya sözyleyince ögrendik ..arkadasım kabul etti..dalya hata sende dedi arkadasıma eve gelince eve kim geldigini bile farketmiyorsun gibisine söz söyledi kocanla ilgilenmiyorsun ilgi bekliyorsun dedi..onun sözleri dogruydu...arkadasım onayladı...

BEN BİLMEM BANA SÖYLEDİGİ HER ŞEYİ YASADIM YASIYORUMDA TABİKİ ALLAH DEGİLLER..ENERJİ MESELESİDE OLABİLİR..BENİM ENERJİM DALYA İLE TUTTU.. ERKEK ARKADASIMIN ALCAKLIKLARINI, İŞ YERİNDEKİ DÜZENBAZLARI BİLDİ..GECMİŞİ ZATEN BENİMLE YASAMIS GİBİ ANLATTI...AGZIM ACIK KALDI..DOBRA BİR BAYAN..

Bence tarihlere çok takılmayın allah degiller sonucta.bana kimler ne tarih verdi hiç birisi tutmadı..dalyadan tarih istedim veremem dedi. Allah degilim dedi. Bu tarz konularda tarih için illaki ısrarlı olmayın derim..yasayıp görecegiz ne olsa..

dedigin gibi aynı kişiye baktırınca degişmiyor ama farklı insanlarea gidince digerinin gördügünü baskası görmüyor..yok zamanı bekleyecem dalyanın dedigi gibi biraz zaman gecsin.. O zaten bana gelme dedi zaman gecsin dedi..baskasına baktırabilirsin dedi..

Enerji olayın veya ne bileyim ne ise katılıyorum, bazı beğenilmeyen yorumcuların yada falları çıkmayanların falları da bende tarihiyle birilkte çıkmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…