Binnaz Abla

Dalya ve maya yeni mi türedi. :))) dalya , maya isimleride uyumlu

Ben binnaz ablada bir çok kişiye fal gönderdim şuana kadar fakat yeni favorim kesinlikle Hira Soydan diye bir bayan girdi o Siteye yeni girdiği zaman ücreti az olduğu için katina gördermiştim Ve inanamadım gerçekten herşeyi bildi hiç birşey anlatmadığım halde ve kendisi inanılmaz tatlı bir bayan Sürekli olarak şuan sadece ona gönderiyorum aşk konularında ilişki açılımı iş genel durumla ilgili imparator ve karar açılımı diye birşey var Ben hepsini görderdim herşeyi bildi ve dedikleri tek tek çıktı bence deneyin kesinlikle derim ilk defa birini binnaz ablada çok tuttum Kahvedede iyi ancak katina bir başka.

Binnazabla da adam gibi fal bakan tek kisi Maya bence.

Dalya ve Hira ya baktirmayin bence paraniza yazik, nokta atisi yoktu benim fallarimda, lafi uzatip klasik seyleri yazmislar, yok adam sikintida yok etrafin doldurusuna geliyor, bilmem ne.............uydurma tabi.

Bir de Efsun Aksoy a baktirali bayagi oldu, dedikleri cikmadi.

Maya konusunda hem fikiriz,

Birde kim ne derse desin pembe tablo, mor tablo benim için katina da Firuze Aydın tek.

Maya konusunda hem fikiriz,

Birde kim ne derse desin pembe tablo, mor tablo benim için katina da Firuze Aydın tek.

Çok ilginç maya ya kahve ve firuzeyede katina arkadaşımla yolladık ancak sonuçlar çok kötü aynı sizin bahsettiğiniz gibi bize çok klasik şeyler yazdılar.Dalyada kesinlikle sallıyor ama ben ve arkadaşlarım hirada çok şok olduk çünkü hiç bir açık vermedik soru kısmına ve herşeyi bildi özelliklede katinada belliki herkeste her fal olumlu olmuyor ama nerden baksan kaç senedir baktırırım ordaki bi çoğuna şuan hiradan başka kimseye yollamıyorum.Kadının dedikleri tek tek oldu.birde katinada taygun diye biri vardı erkek ama kendisi son zamanlarda pek online olmuyor onunda dedikleri çıkmıştı.

Firuze katinayı çok iyi çözmüş,çok uç şeylerde sòylemiyo aslında, sadece herkese olumlu yorum yapması düşündürücü,zira bana gelecekte tutmadı.Bazen o sitede sadece Bilge'nin gerçekleri söylediğini düşünüyorum.

valla kartları mı yorumladı naptı bilmiyorum ama şimdiye kadar nette baktırdıklarım arasında en iyisiydi.

bi de telwe sema.. ama onun da geçen oy vermedim diye beni azarlar gibi tavrına sinir oldum. yollamıcam bi daha ona..

onun dışında hiçbiri ne beni ne adamı bu firuze kadar iyi anlatamamıştı..

gelecek ile verdiği tarihler tutarmı bilmiyorum. bana çok olumlu konuşmadı bu arada. olan durumu anlatmış.

aynenn bende dun dalyaya yolladım begenmedım mayayıda yakalayamadım bı kısmet olmadı daha :// ve burda kımsenın gunahını almak ıstemıyorum ama eskı uyeler olarak reklamın her seyın farkındayız kımseyı salak zannetmesınler o kadar cok falc okuyorkı bu sıteyı bızdende cok guzel faydalanıyorlar burda eskı uyelerın yorumlarına guvenırım o kadar

2012 yılından beri birçok kişiye fal baktırdım, ardı ardına baktırdığım dönemler de oldu uzun süre baktırmadığım da, özetle şöyle ifade edeyim binnaz abladakilern hepsi fos maalesef o dönem erk ark. ile ayrıydım hepsi barışçaksınız dedi ben 1 ay sonra adamı sildim aklımdan fikrimden sonuç dedikleri tutmamış oldu ( sadece diyar bunu demişti) sonra biri girdi hayatıma mantıksal bir ilişkiydi benim için ciddi bir şekilde gitti hatta evlilik tarihi bile alınmıştı bazı sorunlar yaşadım ve herkes hallolcak dedi sonuç ayrıldım:) aksini söyleyen tek kişi olmadı ( sadece binnaz abladan baktırdım bu arada ekliyeyim) sonra kalbime yenik düştüm unutamadığım aşkımla oldum o dönemde nesibe-rezzan ile tanıştım nesibenin anı çok iyi kişi analizi onun ne düşündüğü hissettiği kelime kelime bile tuttuğu olmuştur yani aynılarını duydum karşımdakinden ama gelecek biraz sıkıntılı yani çok net çıkmıyor dedikleri yönleriyor sadece ama ben seviyorum nesibyie genelde bilmek istediğim an oluyor çünkü sonrasında rezzan abla bana gerçekten tutturuyor burdan yazamayacağım detaylar bile var örneğin bir durum gelişiyor onu soruyorum sonucunu vs bana söylüyor ve gerçekten tutuyor sonra mert ile tanıştım onu da beğeniyorum firuze ve mayaya bir kez baktırdım onalrda paralel konuştu ama benim esas olayım daha gerçekleşmedi hala zamanı var halaaaa bu arada zamanında 1 kere melih'e baktırmıştım bu iş olur ama zaman çok uzun demişti sinir olmuştum ama adam haklı çıkacak gibi olursa gerçekten uzun zaman olmuş olacak , fal olayı uzun vadede gerçek değil bir durumda sıkışırsanız vs o zaman bir yönlendirme oluyor ama gelecek konusunda emin değilim açıkçası bakalım zaman...

o kadar ınsana baktırdım bır melıhe baktırmamısım resmen ben adam ortada yokkk :S bende nesıbeyı severım son zamanlarda nedense bınnaz abla bır populer oldu bız sessız sakın kaldık ondanmı acaba anlamadım vallahı

Sema nin bana ilk baktifi fal beni sok etti sok, sadece tek cumle yazdim, tum ask hayatimi detaylariyla ortaya dokmus. Kimseye soylemedigim, soyleyemedigim bir seyi bile bilmis. Haziranda dedigi seyler cikarsa onunde saygiyla egilirim.

Bilge salliyor bence, bana tek kelimesi cikmadi. Sacma sapan konusup sinirimi bozmus, zaten hissiyat falan da yoktu, cekim yasasi asagi, cekim yasasi yukari bilmem ne......tek cumle fal vardi, analizsiz . O da cikmadi zaten. Millet ayilmis, bayilmis, 5 yildizlar ucuturmus ama hikaye bence Bilge.

sanırım yok çok garip konuşuyor anlaşılması zor aman boşver pek birşey kaybetmezsin baktırmassan yani o kadar da matah değildi ben pek beğenmemiştim genel olarak sanki aklımda öyle kalmış, reklam da bir yere kadar 1 kere baktırırız sonrası zaten gelmez ki :) bu arada sema kim ya nesi iyi katina mı kahve mi???

Yok ayılıp bayılacak kadar değil tabi ama bende kız çok mantıklı yorum yapmıştı.Öyle ne çekim yasası ne de ters konuşma hiçbiri yoktu falımda.Sadece bence baktîrdıklarım içinde en mantıklı reel yorumdu.Ama tabi beğenmeyenide olacaktır mutlaka.
Ada Yıldîz mesela ben onuda beğendim.Geçmiş yorumlara baktığınîzda memnun kalan kimse yok gibi.Sonn derece gerçekçi ,hissederek kartın derinine inerek yorumlamış.Biraz çok sınırlı cümlelere sığdırılmış bi yorum ama özü doğru.Anî bir gelişmede direk nötr yorum alacağıma inandığım biri oldu en azından.Ancak pek online olmuyo.
Falalem Tatyana 'yı denedim bu arada ..Biraz yüzeysel bi faldı ama atmadığıda kesin.Gòrmediği şeyi söylememiş çünkü sırf laf olsun diye..Sadece bilip gördüğünü yazmış.Mantık dışı uç bi fal değildi.
Şöyle zehir gibi bi falcı gelmedi online kısmısına gelmeyecek..

Kesinlikle katılıyorum,anî bir durum,bir soru işareti veya ikilemde kalınca o durum için baktırılmalı fal.Yoksa genel gidişatta uzun vadede gelişmeleri gerçekten kimse bilemiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…