Seninle enerjimiz benziyor diye ben de Maya ya baktirdim, bence bu hatun kesinlikle hissiyati olan biri, konusurken anliyorsun. Dedikleri cikar mi bilmem ama bence en iyisi kahvede o.
Enerji olayın veya ne bileyim ne ise katılıyorum, bazı beğenilmeyen yorumcuların yada falları çıkmayanların falları da bende tarihiyle birilkte çıkmıştır.
Dalya ve maya yeni mi türedi. :))) dalya , maya isimleride uyumlu
Dalya ve maya yeni mi türedi. :))) dalya , maya isimleride uyumlu
Binnazabla da adam gibi fal bakan tek kisi Maya bence.
Dalya ve Hira ya baktirmayin bence paraniza yazik, nokta atisi yoktu benim fallarimda, lafi uzatip klasik seyleri yazmislar, yok adam sikintida yok etrafin doldurusuna geliyor, bilmem ne.............uydurma tabi.
Bir de Efsun Aksoy a baktirali bayagi oldu, dedikleri cikmadi.
Maya konusunda hem fikiriz,
Birde kim ne derse desin pembe tablo, mor tablo benim için katina da Firuze Aydın tek.
Binnazabla da adam gibi fal bakan tek kisi Maya bence.
Dalya ve Hira ya baktirmayin bence paraniza yazik, nokta atisi yoktu benim fallarimda, lafi uzatip klasik seyleri yazmislar, yok adam sikintida yok etrafin doldurusuna geliyor, bilmem ne.............uydurma tabi.
Bir de Efsun Aksoy a baktirali bayagi oldu, dedikleri cikmadi.
2012 yılından beri birçok kişiye fal baktırdım, ardı ardına baktırdığım dönemler de oldu uzun süre baktırmadığım da, özetle şöyle ifade edeyim binnaz abladakilern hepsi fos maalesef o dönem erk ark. ile ayrıydım hepsi barışçaksınız dedi ben 1 ay sonra adamı sildim aklımdan fikrimden sonuç dedikleri tutmamış oldu ( sadece diyar bunu demişti) sonra biri girdi hayatıma mantıksal bir ilişkiydi benim için ciddi bir şekilde gitti hatta evlilik tarihi bile alınmıştı bazı sorunlar yaşadım ve herkes hallolcak dedi sonuç ayrıldım:) aksini söyleyen tek kişi olmadı ( sadece binnaz abladan baktırdım bu arada ekliyeyim) sonra kalbime yenik düştüm unutamadığım aşkımla oldum o dönemde nesibe-rezzan ile tanıştım nesibenin anı çok iyi kişi analizi onun ne düşündüğü hissettiği kelime kelime bile tuttuğu olmuştur yani aynılarını duydum karşımdakinden ama gelecek biraz sıkıntılı yani çok net çıkmıyor dedikleri yönleriyor sadece ama ben seviyorum nesibyie genelde bilmek istediğim an oluyor çünkü sonrasında rezzan abla bana gerçekten tutturuyor burdan yazamayacağım detaylar bile var örneğin bir durum gelişiyor onu soruyorum sonucunu vs bana söylüyor ve gerçekten tutuyor sonra mert ile tanıştım onu da beğeniyorum firuze ve mayaya bir kez baktırdım onalrda paralel konuştu ama benim esas olayım daha gerçekleşmedi hala zamanı var halaaaabu arada zamanında 1 kere melih'e baktırmıştım bu iş olur ama zaman çok uzun demişti sinir olmuştum ama adam haklı çıkacak gibi olursa gerçekten uzun zaman olmuş olacak , fal olayı uzun vadede gerçek değil bir durumda sıkışırsanız vs o zaman bir yönlendirme oluyor ama gelecek konusunda emin değilim açıkçası bakalım zaman...
valla kartları mı yorumladı naptı bilmiyorum ama şimdiye kadar nette baktırdıklarım arasında en iyisiydi.
bi de telwe sema.. ama onun da geçen oy vermedim diye beni azarlar gibi tavrına sinir oldum. yollamıcam bi daha ona..
onun dışında hiçbiri ne beni ne adamı bu firuze kadar iyi anlatamamıştı..
gelecek ile verdiği tarihler tutarmı bilmiyorum. bana çok olumlu konuşmadı bu arada. olan durumu anlatmış.
Firuze katinayı çok iyi çözmüş,çok uç şeylerde sòylemiyo aslında, sadece herkese olumlu yorum yapması düşündürücü,zira bana gelecekte tutmadı.Bazen o sitede sadece Bilge'nin gerçekleri söylediğini düşünüyorum.
o kadar ınsana baktırdım bır melıhe baktırmamısım resmen ben adam ortada yokkk :S bende nesıbeyı severım son zamanlarda nedense bınnaz abla bır populer oldu bız sessız sakın kaldık ondanmı acaba anlamadım vallahı
Bilge salliyor bence, bana tek kelimesi cikmadi. Sacma sapan konusup sinirimi bozmus, zaten hissiyat falan da yoktu, cekim yasasi asagi, cekim yasasi yukari bilmem ne......tek cumle fal vardi, analizsiz . O da cikmadi zaten. Millet ayilmis, bayilmis, 5 yildizlar ucuturmus ama hikaye bence Bilge.
2012 yılından beri birçok kişiye fal baktırdım, ardı ardına baktırdığım dönemler de oldu uzun süre baktırmadığım da, özetle şöyle ifade edeyim binnaz abladakilern hepsi fos maalesef o dönem erk ark. ile ayrıydım hepsi barışçaksınız dedi ben 1 ay sonra adamı sildim aklımdan fikrimden sonuç dedikleri tutmamış oldu ( sadece diyar bunu demişti) sonra biri girdi hayatıma mantıksal bir ilişkiydi benim için ciddi bir şekilde gitti hatta evlilik tarihi bile alınmıştı bazı sorunlar yaşadım ve herkes hallolcak dedi sonuç ayrıldım:) aksini söyleyen tek kişi olmadı ( sadece binnaz abladan baktırdım bu arada ekliyeyim) sonra kalbime yenik düştüm unutamadığım aşkımla oldum o dönemde nesibe-rezzan ile tanıştım nesibenin anı çok iyi kişi analizi onun ne düşündüğü hissettiği kelime kelime bile tuttuğu olmuştur yani aynılarını duydum karşımdakinden ama gelecek biraz sıkıntılı yani çok net çıkmıyor dedikleri yönleriyor sadece ama ben seviyorum nesibyie genelde bilmek istediğim an oluyor çünkü sonrasında rezzan abla bana gerçekten tutturuyor burdan yazamayacağım detaylar bile var örneğin bir durum gelişiyor onu soruyorum sonucunu vs bana söylüyor ve gerçekten tutuyor sonra mert ile tanıştım onu da beğeniyorum firuze ve mayaya bir kez baktırdım onalrda paralel konuştu ama benim esas olayım daha gerçekleşmedi hala zamanı var halaaaabu arada zamanında 1 kere melih'e baktırmıştım bu iş olur ama zaman çok uzun demişti sinir olmuştum ama adam haklı çıkacak gibi olursa gerçekten uzun zaman olmuş olacak , fal olayı uzun vadede gerçek değil bir durumda sıkışırsanız vs o zaman bir yönlendirme oluyor ama gelecek konusunda emin değilim açıkçası bakalım zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?