- 23 Ağustos 2012
- 51.918
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.893
- 898
Yok ayılıp bayılacak kadar değil tabi ama bende kız çok mantıklı yorum yapmıştı.Öyle ne çekim yasası ne de ters konuşma hiçbiri yoktu falımda.Sadece bence baktîrdıklarım içinde en mantıklı reel yorumdu.Ama tabi beğenmeyenide olacaktır mutlaka.
Ada Yıldîz mesela ben onuda beğendim.Geçmiş yorumlara baktığınîzda memnun kalan kimse yok gibi.Sonn derece gerçekçi ,hissederek kartın derinine inerek yorumlamış.Biraz çok sınırlı cümlelere sığdırılmış bi yorum ama özü doğru.Anî bir gelişmede direk nötr yorum alacağıma inandığım biri oldu en azından.Ancak pek online olmuyo.
Falalem Tatyana 'yı denedim bu arada ..Biraz yüzeysel bi faldı ama atmadığıda kesin.Gòrmediği şeyi söylememiş çünkü sırf laf olsun diye..Sadece bilip gördüğünü yazmış.Mantık dışı uç bi fal değildi.
Şöyle zehir gibi bi falcı gelmedi online kısmısına gelmeyecek..
Ablamız sana ne dedi bunlar merak ettim özelden özet geçer misin?
Kesinlikle katılıyorum,anî bir durum,bir soru işareti veya ikilemde kalınca o durum için baktırılmalı fal.Yoksa genel gidişatta uzun vadede gelişmeleri gerçekten kimse bilemiyo.
aynenn bende dun dalyaya yolladım begenmedım mayayıda yakalayamadım bı kısmet olmadı daha :// ve burda kımsenın gunahını almak ıstemıyorum ama eskı uyeler olarak reklamın her seyın farkındayız kımseyı salak zannetmesınler o kadar cok falc okuyorkı bu sıteyı bızdende cok guzel faydalanıyorlar burda eskı uyelerın yorumlarına guvenırım o kadar
Benimde buna benzer Rezzan Abla, Firuze , Mert , Maya, daha çok bir yorumcu aynı paralelde şeyler diyorlar yaşanılan an yakın gelecek tutuyor ama uzun vade de olacakları tamam söylüyorlar ama gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini bilemiyorlar, bilmeleri de zaten imkansız bence.
Ben binnaz ablada bir çok kişiye fal gönderdim şuana kadar fakat yeni favorim kesinlikle Hira Soydan diye bir bayan girdi o Siteye yeni girdiği zaman ücreti az olduğu için katina gördermiştim Ve inanamadım gerçekten herşeyi bildi hiç birşey anlatmadığım halde ve kendisi inanılmaz tatlı bir bayan Sürekli olarak şuan sadece ona gönderiyorum aşk konularında ilişki açılımı iş genel durumla ilgili imparator ve karar açılımı diye birşey var Ben hepsini görderdim herşeyi bildi ve dedikleri tek tek çıktı bence deneyin kesinlikle derim ilk defa birini binnaz ablada çok tuttum Kahvedede iyi ancak katina bir başka.
arkadaslar anlıyorumki fal işi enerji işi...sizin söylediginiz maya,firuze baktırdım ben boştu..firuze nisanda ataman olacak dedi hala beklemedeyim..mayısda hayatının erkegi çıkacak nişan olacak dedi hala ne gelen var ne giden..çok fazla abartmaya gerek yok bence dediginiz insanlar bende tutmadı patladı..maya benim ve arkadasımı salladı bir tane bile tutmadı..tıs yani....ama dalyada bilgede nokta atısları vardı..onlarıda yasadım yasıyorum...arkadasımla bereber gönderdik dalyaya ikimizinde her şeyini bildi..bırak birbirimizden sakladıklarımıza kadar...bu ne bilmiyorum enerjimiz tuttu dalya bozok la..süper fal bakyor..klasik şeyler yazmıyor..
Binnazabla da adam gibi fal bakan tek kisi Maya bence.
Dalya ve Hira ya baktirmayin bence paraniza yazik, nokta atisi yoktu benim fallarimda, lafi uzatip klasik seyleri yazmislar, yok adam sikintida yok etrafin doldurusuna geliyor, bilmem ne.............uydurma tabi.
Bir de Efsun Aksoy a baktirali bayagi oldu, dedikleri cikmadi.
Çok ilginç maya ya kahve ve firuzeyede katina arkadaşımla yolladık ancak sonuçlar çok kötü aynı sizin bahsettiğiniz gibi bize çok klasik şeyler yazdılar.Dalyada kesinlikle sallıyor ama ben ve arkadaşlarım hirada çok şok olduk çünkü hiç bir açık vermedik soru kısmına ve herşeyi bildi özelliklede katinada belliki herkeste her fal olumlu olmuyor ama nerden baksan kaç senedir baktırırım ordaki bi çoğuna şuan hiradan başka kimseye yollamıyorum.Kadının dedikleri tek tek oldu.birde katinada taygun diye biri vardı erkek ama kendisi son zamanlarda pek online olmuyor onunda dedikleri çıkmıştı.
maya boş cıktı bende..firuze söndü....kimseye dendigi gibi şeyler yasamadım..çok klasikler bayatlar..dalyada her şeyimi bildi nokta atısı yaptı resmen..hirada zırvaladı bana...
BU FAL ANLADIM ENERJİ İŞİ ARKADASLAR
BEN DALYA DERİM ENERJİM FUL ONUNLA
düşüncelerimi paylaşmak sucsa ben sucluyum.pardon sizin gibi kimseyi ahmak yerine koymuyorum.arkadaşım ne kadar yazmiyim diyorum ama tutamadım kendimi.siz dalya'dan memnunsunuz ne güzel herkes anladı zaten,allah bu bütünlüğünüzü daim etsin.iki gündür üye olduğunuzdan beri tüm mesajlarınız dalya dalya dalya...
Kimse ahmak değil burda,size inanmış olan kalkar dalya 'ya fal baktırır bizzat kendi verir kararı,inanmayanda baktırmaz bu kadar basit.
Doğru dediğin gibi enerji işi forumda bir arkadaşın çok kullandığı bir kelime var i DALYA da bende tırt
düşüncelerimi paylaşmak sucsa ben sucluyum.pardon sizin gibi kimseyi ahmak yerine koymuyorum.
düşüncedeki samimiyeti reklamdan ayırabiliyoruz çok şükür.
bu demek oluyorki ayıramamaktasın.. Gerçeklerin reklamla ilişkisi olmaz
arkadaşım, daha önce site de benzer örnek lere çok rastlanıldı.
Hepimiz baktırdığımız fallar ı yazıyor yorum yapıyoruz hepimizin değişmezse değişmez yorumcuları vardır kim ne yorum yaparsa yapsın mesela benim için firuze tektir, kahve de rezzan abla öyledir, ancak senin kullandığın dil yani dalya hk yazarken böyle bir niyetin olmayabilir ama ben de dahil olmak üzere bazı arkadaşlarda reklam fikri uyandırdı,
ben ne reklamını yapayım banane..benim yasadıklarımı yasasaydın reklammı degilmi anlardın..ben çok sıkıntılar cektim bilen olmadı demek istedim sadece bir kaç kişi içinde ama bunlarda fizruze yoktu..fizruze bende hiç bir şey bilmedi astroloji baktırdım ona.. O kadar paraya yazıktı sadece..binnaz abla da dalya sıcak kanlı biri ve ben onda kendimi buldum.uzaktan bir dost gibi geldi bana..hiç size olmazmı sadece bendemi olur..kimseye anlatamadıklarınız vardır.bu kişi bunları bildi ben onun falını okurken göz yaslarına boguldum.benim içinde degişmezim şuan için dalya...fal da degil sadece facesindenden konusuyorum beni dinliyor.sanki ailemden biri gibi oldu bende.sanki kardesim sırdasım ne bileyim öyle işte..
bizde bir laf vardır, benim derdin senin derdini öper.... Fal baktırmaya ihtiyaç duyan insanlar zaten çok mutlu olduklarından yada sadece sevgililerinden ayrılan insanlar değil kiminin 20 yıllık yuvası başka bir kadın yüzünden yıkılmıştır, ortada kalmıştır, kimi evli bir adama aşık olmuştur, kiminin evladıyla ilgili sorunu vardır, v.s v.s tekrar diyorum daha önce bu tür olaylar yaşandı ve insanlar yorumların etkisi altında kalarak çok paralar kaptırdı senin yazdıkların böyle bir bir his bıraktı bunun için kimseyi suçlamayazsın açıkça fikirlerimizi paylaşıyoruz, dilerim rabbiimden sen, ben arkadaşlarımızın sıkıntıları biran önce son bulsun istediklerimiz hayırlı ise nasip olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?