Binnaz Abla

Ablamız sana ne dedi bunlar merak ettim özelden özet geçer misin?

Kesinlikle katılıyorum,anî bir durum,bir soru işareti veya ikilemde kalınca o durum için baktırılmalı fal.Yoksa genel gidişatta uzun vadede gelişmeleri gerçekten kimse bilemiyo.

Benimde buna benzer Rezzan Abla, Firuze , Mert , Maya, daha çok bir yorumcu aynı paralelde şeyler diyorlar yaşanılan an yakın gelecek tutuyor ama uzun vade de olacakları tamam söylüyorlar ama gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini bilemiyorlar, bilmeleri de zaten imkansız bence.

arkadaslar anlıyorumki fal işi enerji işi...sizin söylediginiz maya,firuze baktırdım ben boştu..firuze nisanda ataman olacak dedi hala beklemedeyim..mayısda hayatının erkegi çıkacak nişan olacak dedi hala ne gelen var ne giden..çok fazla abartmaya gerek yok bence dediginiz insanlar bende tutmadı patladı..maya benim ve arkadasımı salladı bir tane bile tutmadı..tıs yani....ama dalyada bilgede nokta atısları vardı..onlarıda yasadım yasıyorum...arkadasımla bereber gönderdik dalyaya ikimizinde her şeyini bildi..bırak birbirimizden sakladıklarımıza kadar...bu ne bilmiyorum enerjimiz tuttu dalya bozok la..süper fal bakyor..klasik şeyler yazmıyor..

Evet o yüzden "bir gelişme olmadan baktırmayın "lafı vardır ya falcıların doğru aslında.Sabredebilene tabi..
Ve bence bide en fazla üç ay için yorum istenmeli falcıdan.Ben genelde hep öyle yöneltirim sorumu.Mesela" iki ay içinde şu şu olay yada gelişme varmı kaderde, olacakmı diye?Mevzu ne olursa olsun zaman kıstası koyarım hep sorarken.Zaten zırt pırt baktıran biriyim kalkıpta beş ay altı ay sonrasının falını sormak benim fal sıklığıma aykırı.Özellikle online fal için benim sistemim bu.Falcı uzun vade vermediği sürece uzun zaman sonrasını merak etmem zaten.Birde dediğin gibi ne olur ne biter Allah bilir o zamana kadar.Kısa vadeyi tuttursunlar ben razıyım.

hira bende patladı gitti ilk falda..tıssssssssssssssssssss..............boş kadın yaww

Arkadaşım ne kadar yazmiyim diyorum ama tutamadım kendimi.Siz Dalya'dan memnunsunuz ne güzel herkes anladı zaten,Allah bu bütünlüğünüzü daim etsin.İki gündür üye olduğunuzdan beri tüm mesajlarınız Dalya Dalya Dalya...
Kimse ahmak değil burda,size inanmış olan kalkar Dalya 'ya fal baktırır bizzat kendi verir kararı,inanmayanda baktırmaz bu kadar basit.

maya ve hira bende patladı..tıssssssssssssssss yani gelecxekle ilgili olan hiç bir şeyi yasamadım boş paraya yazık ne yazıkki..bende mayanında hiranın nokta atısı bile yoktu...klasik şeyley yazmıslar nazar var misafirin gelecek yola gideceksin boşşşş. mayada ve hirada parama yazık oldu..ama dalyaya 5 6 defa baktırım nokta atısı cok fazlaydı.kişiligimi tarif etti.evimi tarif etti.evde olan seyi bildi. bu nedir bilmiyorum bu fincanda nasıl görebiliyorlar hala saskınım.ama gelecekle ilgili dedikleri dogru çıktı. cinmi perimi vardır anlamam.ama enerjim dalya ile ful tuttu..digerleri gibi fiyosko bir fal bakmadı...

maya boş cıktı bende..firuze söndü....kimseye dendigi gibi şeyler yasamadım..çok klasikler bayatlar..dalyada her şeyimi bildi nokta atısı yaptı resmen..hirada zırvaladı bana...
BU FAL ANLADIM ENERJİ İŞİ ARKADASLAR
BEN DALYA DERİM ENERJİM FUL ONUNLA

Doğru dediğin gibi enerji işi forumda bir arkadaşın çok kullandığı bir kelime var i DALYA da bende tırt

düşüncelerimi paylaşmak sucsa ben sucluyum.pardon sizin gibi kimseyi ahmak yerine koymuyorum.

BİNNAZ ABLADA ÇOK FAL BAKTIRDIM GELECEGE YÖNELİK Hülya Demir,Diyar Demir,Evgin Devran,İsis Günok,Maya Demir,Efsun Aksoy,Esin Güven,Hira Soydan,Saadet Durmaz,Şevval ErdaL,Elmas Sezer,Gizem Sitare,Meral Saydam,Marzuka Yavuz,Zeynep Aksu,Firuze Aydın,Selma aydın, Elif Işık BENDE TUTMADI.............

TEK TUTANLAR Binnaz Abla,Derin Yüksel,Sahra Buhari,Dalya Bozok

Taygun Uzel DAHA ULAŞAMADIM ONA BAKTIRIRSAM ONUDA YAZARIM

bu demek oluyorki ayıramamaktasın.. Gerçeklerin reklamla ilişkisi olmaz

Arkadaşım, daha önce site de benzer örnek lere çok rastlanıldı.

Hepimiz baktırdığımız fallar ı yazıyor yorum yapıyoruz hepimizin değişmezse değişmez yorumcuları vardır kim ne yorum yaparsa yapsın mesela benim için Firuze tektir, kahve de Rezzan Abla öyledir, ancak senin kullandığın dil yani Dalya hk yazarken böyle bir niyetin olmayabilir ama ben de dahil olmak üzere bazı arkadaşlarda reklam fikri uyandırdı,

ben ne reklamını yapayım banane..benim yasadıklarımı yasasaydın reklammı degilmi anlardın..ben çok sıkıntılar cektim bilen olmadı demek istedim sadece bir kaç kişi içinde ama bunlarda fizruze yoktu..fizruze bende hiç bir şey bilmedi astroloji baktırdım ona.. O kadar paraya yazıktı sadece..binnaz abla da dalya sıcak kanlı biri ve ben onda kendimi buldum.uzaktan bir dost gibi geldi bana..hiç size olmazmı sadece bendemi olur..kimseye anlatamadıklarınız vardır.bu kişi bunları bildi ben onun falını okurken göz yaslarına boguldum.benim içinde degişmezim şuan için dalya...fal da degil sadece facesindenden konusuyorum beni dinliyor.sanki ailemden biri gibi oldu bende.sanki kardesim sırdasım ne bileyim öyle işte..

Bizde bir laf vardır, benim derdin senin derdini öper.... fal baktırmaya ihtiyaç duyan insanlar zaten çok mutlu olduklarından yada sadece sevgililerinden ayrılan insanlar değil kiminin 20 yıllık yuvası başka bir kadın yüzünden yıkılmıştır, ortada kalmıştır, kimi evli bir adama aşık olmuştur, kiminin evladıyla ilgili sorunu vardır, v.s v.s tekrar diyorum daha önce bu tür olaylar yaşandı ve insanlar yorumların etkisi altında kalarak çok paralar kaptırdı senin yazdıkların böyle bir bir his bıraktı bunun için kimseyi suçlamayazsın açıkça fikirlerimizi paylaşıyoruz, dilerim Rabbiimden sen, ben arkadaşlarımızın sıkıntıları biran önce son bulsun istediklerimiz hayırlı ise nasip olsun.

ben kimseyi suclamam.özgürce düşüncemi paylaşıyorum.amin insallah her şeyin hayırlısını bilen allah da bize yol gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…