Kızlar VenusAmber face sayfasında en son fal sepetine başlayacağını yazmıştı sonrada çok takip edemedim başladımı bilen kendisi ile mesajlaşan varmı aranızda?
Kızlar VenusAmber face sayfasında en son fal sepetine başlayacağını yazmıştı sonrada çok takip edemedim başladımı bilen kendisi ile mesajlaşan varmı aranızda?
amanın ben bilmiyodum bunu ya..artık gitti, dönmeyecek diye düşünmeye başlamıştım.. çok sevindim
ben siteye mail attım sordum aldığım cvp şu:
Yeni başvuruların değerlendirilmesi süreci haftasonu başlayacak, uygun bulunan yorumcular önümüzdeki hafta itibariyle sistemimizde yorumcu olarak faaliyete başlayacaklardır. İlginize teşekkür ederiz.
Saygılar
FalSepeti Ekibi
O zaman venusculer is basinaa:)Gözükmüyor sitede, siteye mesaj atılsın sık sık ne zaman başlayacak diye belki faydası olur
Falsepetinde başlarsa aynı nicklemi başlar acaba?Tellwe de bana benimle tamamen alâkasız bi fal yollamıştı.Yeni yerinde bi şans daha vermeyi düşünüyorum.
arkadaşlar biraz önce misscherry ile yazıştıkta; bize nerdeyse birebir aynı fal yorumunu yapmış. bilemiyorum bu kadarı tesadüf müdür? yoksa başka şeyler mi var işin içinde bilemedim. o yüzden beklentimi yüksek tutamıyorum maya demirle ilgili. sizi de bilgilendireyim dedim.
valla yazılı olsa direk copy paste diyebileceğim bir fal göndermiş ikimizede açıkçası :S yukarıda falımı yazmıştım cherrynin falı da aynı. zaten oldum olası biranda iki kişi arasında kalacaksın diyen falcılar şüphe uyandırır bende
Vallahi banada dediğim gibi tek bi kelimesi tutmuyodu.Ama çok zaman oldu baktırdığım,mâlum hatırı sayılırda seveni var.Gelsinde bi kez daha deneyelim canım.Bana fazla net konusmadi ama olaylari cok guzel analiz edip anda cok iyi insallah doner sende sans verirsin:)
Size harfler verdi mi ? bana verdigi harfler var ve öyle isimlerde gercektende hayatimda olan insanlar vardi en ayirici özellik bu olabilir fallarinizda
Baktirdigim ve memnun kaldigim bir faldi Onu korumak icin söylemiyorum fakat benimle alakali birseyi de iyi bilmisti
Fatima gibi yapmış olabilirmi Maya'da ?Falın bi kısmını gerçekten yorumlamış bi kîsmını herkese fixlemiş olabilirmi?
Anladım canım, falcı işine akıl ermiyor bazen, ne diyelim güzel olanlar doğruda yalanda olsa çıksın umarım.Acikcasi sanmiyorum ama diger arkadaslarin fallarinida kiyaslama imkanim yok ikisinide dinlemem lazim bunun icin kendi falimdan baz alarak söyleyebilirim burda . Benimle alakali bildigi kendime özel bir durum var onu bildi onun disinda hayatimdaki insanlarinda tek harf degil 2 ser 3 er isminden harfler vererek söyledi ki bu isimlerede cuk diye oturuyor sallasa tutamaz bu derece .Ayrica ben sesli baktirmistim copy-paste durumu olamaz ztn.
benim hayatimda hem gecmistekini hem de su anki durumu net bildigi icin ben yorumunu begendim. Digerlerinde neden bu sorun oldu kiyas yapmak icin iyice incelemek gerek birebir ayni mi diye..
Anladım canım, falcı işine akıl ermiyor bazen, ne diyelim güzel olanlar doğruda yalanda olsa çıksın umarım.
İnan bende öyle sabitlenmişki her şekilde aklımda.Bisiylerin olmasindan cok icimizdeki meraka yeniliyoruz aslinda hayatimizda bu fal isini unutturcak kadar yogun yasasak ztn aklimiza bile gelmez
Düşüncedeki samimiyeti reklamdan ayırabiliyoruz çok şükür.
Bizde bir laf vardır, benim derdin senin derdini öper.... fal baktırmaya ihtiyaç duyan insanlar zaten çok mutlu olduklarından yada sadece sevgililerinden ayrılan insanlar değil kiminin 20 yıllık yuvası başka bir kadın yüzünden yıkılmıştır, ortada kalmıştır, kimi evli bir adama aşık olmuştur, kiminin evladıyla ilgili sorunu vardır, v.s v.s tekrar diyorum daha önce bu tür olaylar yaşandı ve insanlar yorumların etkisi altında kalarak çok paralar kaptırdı senin yazdıkların böyle bir bir his bıraktı bunun için kimseyi suçlamayazsın açıkça fikirlerimizi paylaşıyoruz, dilerim Rabbiimden sen, ben arkadaşlarımızın sıkıntıları biran önce son bulsun istediklerimiz hayırlı ise nasip olsun.
Arkadaşım ne kadar yazmiyim diyorum ama tutamadım kendimi.Siz Dalya'dan memnunsunuz ne güzel herkes anladı zaten,Allah bu bütünlüğünüzü daim etsin.İki gündür üye olduğunuzdan beri tüm mesajlarınız Dalya Dalya Dalya...
Kimse ahmak değil burda,size inanmış olan kalkar Dalya 'ya fal baktırır bizzat kendi verir kararı,inanmayanda baktırmaz bu kadar basit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?