Binnaz Abla

Kızlar VenusAmber face sayfasında en son fal sepetine başlayacağını yazmıştı sonrada çok takip edemedim başladımı bilen kendisi ile mesajlaşan varmı aranızda?

Kızlar VenusAmber face sayfasında en son fal sepetine başlayacağını yazmıştı sonrada çok takip edemedim başladımı bilen kendisi ile mesajlaşan varmı aranızda?

Gözükmüyor sitede, siteye mesaj atılsın sık sık ne zaman başlayacak diye belki faydası olur

amanın ben bilmiyodum bunu ya.. artık gitti, dönmeyecek diye düşünmeye başlamıştım.. çok sevindim

arkadaşlar dün buradaki tavsiyelerin ışığında Maya Demire fal baktırdım ama biraz karışıktı falı.yani biraz hızlıca ve karışık anlattı yaşanacakları.karşıma hoşlandığım kişi hariç birini daha çıkarttı. ikisinden birini seçecekmişim. içimden hatta dışımdan nerde bu bolluk böyle dedim :) birde arkadan bağıran küçük bir çocuk sesi. haziran ayını tarih verdi ama bilemiyorum çok ihtimal vermiyorum açıkçası. neyse sağlık olsun diyelim.

amanın ben bilmiyodum bunu ya.. artık gitti, dönmeyecek diye düşünmeye başlamıştım.. çok sevindim

ben siteye mail attım sordum aldığım cvp şu:

Yeni başvuruların değerlendirilmesi süreci haftasonu başlayacak, uygun bulunan yorumcular önümüzdeki hafta itibariyle sistemimizde yorumcu olarak faaliyete başlayacaklardır. İlginize teşekkür ederiz.

Saygılar
FalSepeti Ekibi

Falsepetinde başlarsa aynı nicklemi başlar acaba?Tellwe de bana benimle tamamen alâkasız bi fal yollamıştı.Yeni yerinde bi şans daha vermeyi düşünüyorum.

arkadaşlar biraz önce misscherry ile yazıştıkta; bize nerdeyse birebir aynı fal yorumunu yapmış. bilemiyorum bu kadarı tesadüf müdür? yoksa başka şeyler mi var işin içinde bilemedim. o yüzden beklentimi yüksek tutamıyorum maya demirle ilgili. sizi de bilgilendireyim dedim.

Bu da copy past falan olur sa var ya bırakıyorum ben fal baktırmayı

valla yazılı olsa direk copy paste diyebileceğim bir fal göndermiş ikimizede açıkçası :S yukarıda falımı yazmıştım cherrynin falı da aynı. zaten oldum olası biranda iki kişi arasında kalacaksın diyen falcılar şüphe uyandırır bende

Size harfler verdi mi ? bana verdigi harfler var ve öyle isimlerde gercektende hayatimda olan insanlar vardi en ayirici özellik bu olabilir fallarinizda
Baktirdigim ve memnun kaldigim bir faldi Onu korumak icin söylemiyorum fakat benimle alakali birseyi de iyi bilmisti

Bana fazla net konusmadi ama olaylari cok guzel analiz edip anda cok iyi insallah doner sende sans verirsin:)
Vallahi banada dediğim gibi tek bi kelimesi tutmuyodu.Ama çok zaman oldu baktırdığım,mâlum hatırı sayılırda seveni var.Gelsinde bi kez daha deneyelim canım.

Fatima gibi yapmış olabilirmi Maya'da ?Falın bi kısmını gerçekten yorumlamış bi kîsmını herkese fixlemiş olabilirmi?

Fatima gibi yapmış olabilirmi Maya'da ?Falın bi kısmını gerçekten yorumlamış bi kîsmını herkese fixlemiş olabilirmi?

Acikcasi sanmiyorum ama diger arkadaslarin fallarinida kiyaslama imkanim yok ikisinide dinlemem lazim bunun icin kendi falimdan baz alarak söyleyebilirim burda . Benimle alakali bildigi kendime özel bir durum var onu bildi onun disinda hayatimdaki insanlarinda tek harf degil 2 ser 3 er isminden harfler vererek söyledi ki bu isimlerede cuk diye oturuyor sallasa tutamaz bu derece .Ayrica ben sesli baktirmistim copy-paste durumu olamaz ztn.
benim hayatimda hem gecmistekini hem de su anki durumu net bildigi icin ben yorumunu begendim. Digerlerinde neden bu sorun oldu kiyas yapmak icin iyice incelemek gerek birebir ayni mi diye..

Anladım canım, falcı işine akıl ermiyor bazen, ne diyelim güzel olanlar doğruda yalanda olsa çıksın umarım.

Bisiylerin olmasindan cok icimizdeki meraka yeniliyoruz aslinda hayatimizda bu fal isini unutturcak kadar yogun yasasak ztn aklimiza bile gelmez
İnan bende öyle sabitlenmişki her şekilde aklımda.

Düşüncedeki samimiyeti reklamdan ayırabiliyoruz çok şükür.

kac gündür dalya reklami okuyacagim diye topige girmek istemiyordum..coluk cocuk saniyorlar bizi....eski arkadaslarim disinda kimsenin sözüne inanmiyorum..iyiki yazdiniz kızlar icimde kalacakti yoksa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…