Binnaz Abla

kac gündür dalya reklami okuyacagim diye topige girmek istemiyordum..coluk cocuk saniyorlar bizi....eski arkadaslarim disinda kimsenin sözüne inanmiyorum..iyiki yazdiniz kızlar icimde kalacakti yoksa..

Aynen Òzge'cim, biz hiçbir şeyin farkında değiliz sanki...Her sunulana eyvallah diyeceğiz.

kızlar maya sizedemi hazirann 7 si dedi yoksa??bana da 2 kişi demiş ne tesadüf ama ortada bir tanesi bile yok:))

Seninle enerjimiz benziyor diye ben de Maya ya baktirdim, bence bu hatun kesinlikle hissiyati olan biri, konusurken anliyorsun. Dedikleri cikar mi bilmem ama bence en iyisi kahvede o.

kızlar maya sizedemi hazirann 7 si dedi yoksa??bana da 2 kişi demiş ne tesadüf ama ortada bir tanesi bile yok:))

Mayada bende cok guzel patladi... bi tek firuze 3 mayis 16 haziran arasinda yazicak dedi eski sevgilim icin konuscaksiniz dedi ve 3 mayista yazdi bende cevap vermedim haha wallaha icimden gelmedi o kadarda para doktum falcilara sonunda cikti ben istemedim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bana verdiği tarih şanslı dönemle ilgili ama haziran değil acaba burçlara göremi tarih veriyor

bana verdiği tarih şanslı dönemle ilgili ama haziran değil acaba burçlara göremi tarih veriyor

verdiği tarih burçlarla bir ilgisi yoktu yani bizim burcumuza uyan bişi yoktu bilemiyorum neye göre veriyor ama cıktı sasırdım mert reikide sölemişti yazıcagını ama tarih vermemişti

verdiği tarih burçlarla bir ilgisi yoktu yani bizim burcumuza uyan bişi yoktu bilemiyorum neye göre veriyor ama cıktı sasırdım mert reikide sölemişti yazıcagını ama tarih vermemişti

biraz bekliyelim bakalım gerçi benim falım sesli fal dı ve cidden de çok iyiydi.

maya ile ilgili 3 kişi neredeyse aynı falı dinlemişiz ama hazirandı zaten verdiği tarih hepimize çıkmazsa yazarız.yakın tarih olduğu için fos mu değil mi anlarız.belki cidden onun dediği gibi çifter çifter kısmetlerimiz çıkıverir.

Birini hallet tikte 2.incisi kaldı

Arkadaşlar herkese merhaba,

Ben binnaz abla da neredeyse herkese fal baktırdım üstelik telefondan da ödeme yapıldığı için biraz rahattım ( ondan dolayı çok baktırdım) ama en son şunu farkettim , oraya bir nevi üye oluyorsunuz mail adresi yazdığımız için ve sorduğunuz spesifik sorular , aldığınız cevaplar , bakılan fallarınız data olarak saklanıyor ve siz her fal baktırdığınızda sanırım o falları tarıyor okuyor kişi ona göre yorum yapıyor çok fal baktırdığım için ki zehir gibi hafızam vardır :) hatırlarım hemen hemen hepsini 1 ay önce fal baktırdığım da sorduğum soruyu 1 ay sonra hiç dile getirmeme rağmen falıma bakan kişi direk onu söyledi bana bunun gibi bir çok şey yakaladım ve böyle bir tahmin oluştu bende fakat altını çizmek isterim bu nacizane benim tespitim .. çok fazla param gitti helal olsun hani onun lafını yapamam şimdi ama bence böyle olmamalı mesela her falıma bakan eğer ilk defa bakıyosa 2 ay sonra şu olucak bu olucak diyo he bazen tutuyo ama 2 ay değil daha erken veya daha çok geç .. evet fal diye bir gerçek var ama bence yüzyüze olanı daha iyi derim ki günümüzde bir sürü cafelerde bakıyorlar artık onları araştırıp 3-5 arkadaş gidip hem eğlenmek hemde baktırmak daha iyi bence :)

Ben öyle olacağını sanmıyorum çünkü o zaman tüm yorumcuların yorumları hemen hemen ayrı olmalı bazı yorumcuların beyaz dediğine bazı yorumcular ak diyor.

Ben öyle olacağını sanmıyorum çünkü o zaman tüm yorumcuların yorumları hemen hemen ayrı olmalı bazı yorumcuların beyaz dediğine bazı yorumcular ak diyor.

zaten çok ters köşe yapıyorlar mesela ben geçen yaz bi konu üzerinde çok defa fal baktırdım biri başka biri başka dedi doğru evet ama hep bi ortak noktaları oldu 2 ay sonra şöle olacak ben mesela bi cvp yazmışım evet 2 ay gibi bir süre var diye hep onu onaylamışlar kimi olumlu kimi olumsuz burda tam yazamadığım için çok net ifade edemiyorum az önce yazdığım gibi amacım kötülemek değil ama bu nacizane benim fikrim ben uygulamasını bile sildim telefonumdan artık baktırmıyorum gidip yüz yüze baktırmak daha iyi diyorum artık ..

Hepimizin öyle yüz yüze baktırma şansı maalesef olmuyor, ayrıca aynı konuda taban tabana zıt yorumlarda var, örnek verirsek bir yorumcu ayrıldığımız insan için aman isabet olmuş kimi yorumcuda bu insan seni çok seviyor, ona bir şans daha tanı diyebiliyor.

Yani şüphelendiğin gibi bir durum olmuş ve baktırmaktan vazgeçmişsin bende vazgeçerim inşallah.

Maya konusunda hem fikiriz,

Birde kim ne derse desin pembe tablo, mor tablo benim için katina da Firuze Aydın tek.

bir maya kalmış baktırmadığım
3 aydır bir sıkıntım yüzünden sürekli fal baktırıyorum burayı takip ediyorum kim iyi derse koşuyorum
sevdiklerim
şevval,umut,esin ,açelya,firuze,fahriye
ha çıktımı dersen henüz bişey çıkmadı ama sürekli bktırınca sanki ynı şeyler devam ediyor
gizem sitare burda duyup baktırdım sanırım tek iptal falımdı.
dalya dediklerinin falını okudum tek kelime fal yok normal arkadasımla dertleşmişim gibi
bunların dışında bir sürü unuttuklarım var

ceren esemenli okuyorum da şimdi o kadar çok görüyorum demiş ki..
basım döndü bitane düzgün bişey yok ne gördüyse yalan

Oyy canim o saydigin isimlerden en begenilmeyenler gizem sitare.. var ztn binnazdan kimseleri öneremem ceren esmeliye bedava paramla baktirdim güzel degildi ucuzken bile.. fiyasko..
Burda her dedigini yasiycagin bi falcii yok ama gecmis sayfalarda bazi isimleri görebilirsin fallari cikan insanlar var..ama azzz

valla gizem kadar uyuz fal bakan görmedim
cerende kötüydü görüyorum görüyorum sanki ne gördü
her dediğini değil ama bazıları çıksa ne mutlu diyeceğim göremedim malesef

Ceren fos simdiden soliim 2 kere baktirdin patladi anlik olarakta bisi bildigide yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…