Binnaz Abla

hadi ya beğenmedin mi. tüh önce görüverseydim ama sallıyor mu yoksa. :44:

Hımm sen yolladın galiba.Vallahi çok vasat bi faldı.Geçmiştede çok bariz bişeyi bilememişti.Ben bunu söyleyincede öyle bi açıklama yaptıki tamamen çevir kazı yanmasın durumu.Gelecek için verdiği tarih gelmedi,çıkarsa önce şok olur sonrada özür dilerim kendisinden.

öyle yorumlar yapılmıştı ki. işte bu diyesim geldi gönderdim. Ne kadar zaman geçti hala gönderecek. sanki matematik sorusu sorduk çözemedi bir türlü neyse bakarız artık

öyle yorumlar yapılmıştı ki. işte bu diyesim geldi gönderdim. Ne kadar zaman geçti hala gönderecek. sanki matematik sorusu sorduk çözemedi bir türlü neyse bakarız artık

Benim falı hemen yollamıştıda ne farkederki?
Bellide olmaz fal bu belki enerjisinin yüksek olduğu bi andadır iyi bakıverir sana, umarımda öyle olur.

Benim falı hemen yollamıştıda ne farkederki?
Bellide olmaz fal bu belki enerjisinin yüksek olduğu bi andadır iyi bakıverir sana, umarımda öyle olur.

yorumlarken uykuya mı kaldı nedir anlamadım ki. olup olacağı iki üç kelime sallayacaklar.

sen ne zaman baktırmıştın?

Kızlar bir arkadaşım aracılığıyla şu anda instagramda aktif olan bir falcı buldum. Kendisi çok samimi ve kesinlikle bu işin ehli. Tarot da açıyor, kahve falı da bakıyor. Fiyatları da gayet uygun. kesınlıkle tavsıyee!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı nedir ? :44:

canım bu ünlülerin falcısıymış senelerdir dediğim gibi bir arkadaşım vasıtasıyla keşfettim 70-100-150den aşşagı bakmıyor normalde ama 50 tlye indiriyor instagramdaki sayfasından yazdığına göre şu sıralar bende baktıramadım bayadır sınavlarımdan dolayı ama kesinlikle 10 numaraa

Söylediklerinden çıkanlar var mı yoksa anda mı iyi ?

gerçekten çok çooook uygunmuş fiyatı

.............../?r=d50f00f9 kızlar binnaz abla sayfasında en baştaki linkn önüne www. koyup açtğnz zmn face ile giriş yapana 100 puan veriyorlarmş fal baktırması için

umarım banlanmam lnk verdğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…