Binnaz Abla

Kızlar rezzan ablanın bildigi seyler verdigi tarihler dahilinde mi cıkıyor? Bir sene oldu neredeyse, nesibe hala sus diyor bana

Bilenler biliyor artık, belki sen de biliyorsundur. Rezzan Abla da Nesibe de kıymetlim benim..:) İkisi de ne söyledilerse söyledikleri zamanda ve şekillerde yaşadım.. Tecrübeyle sabittir ki nesibenin tavsiyelerine uyarsan kazançlı çıkan sen olursun..

Nesibeye 4 kez, Rezzan ablaya 8 kez baktırdım.. İkisi de hepsinde tutarlıydı.. Nesibeyi 5 licem de zamanını bekliyorum:)

Bunları sana söyleme nedenim ise ikisine de birden fazla baktırdığımı anlayıp, yorumu ona göre okuman..

Umarım yardımcı olabilmişimdir..

Sahra Buhari ye baktıranınız var mı onun da takip edeni çok fazla acaba nasıl ?

Utanıyorum artık söylemeye ama ben ona da baktırdım :) uzak durmanı tavsiye ederim.. Benim içimi kararttı resmen! Yanlış anlaşılmasın esas sorum ile ilgili sonuç olumlu ama baktığı fal, konuşma tarzı, arka fondaki müzik... Bunların hepsi yetiyo içinin kararması için!

Yine de karar senin tabi..

Tatlım Rezzan ya da Nesibe sana hiç zaman verdi mi? 1 senedir mi bekle diyor Nesibe?

Rezzan'a bir kez baktırdım Haziran'da.zaman verdi hatta kurguyu falan yaptı.soyle olcak boyle diyeceksin gibi.Bugun tekrar dinledim bir tavsiye yok onda.Nesibeye 3 kez baktırdım.ilk ikisinde zamandan soz etmedi.3. sünde soyledi. Ben kendi istegim doğrultusunda iletişime geçmemiştim zaten.Stratejik degil oyle hissettiğim içindi. Anlamaya çalıştım kendimi dinledim falan. Sonra nesibe'ye ilk falımı baktırdım tavsiyesi sebepleriyle anlatınca mantıklı geldi. Hepsi tutarlıydı.

ayyy ne güzel yazmışsın benim de 6-7 yıllık ilişkim bitmişti ama cidden alışkanlıkmış aldattı defoldu gitti neyse ama bu karşıma çıkan kişi tam istediğim hayalimdeki insandı ama ben önceki ilişkimlle ilgili çok detay verdim beni seven kapımda yağmurda bekleyen adama aptal aptal şeyler anlattım sanki kankamla dertleşir gibi o da ağlayarak sarılarak ayrıldı son kez öpmek istedi ama ben ertesi gün yalvarır pozisyona bağladım tabi bu böyle bir ay devam etti sonuçta giden gitti ((bazen hayatının aşkı karşına çıkar ve nasıl davranman gerektiğini bilemezsin çok güzel giden şeylere de hep nazar değer bizde bu da oldu herkese anlattık çok mükemmel ilişkimiz diye herkes 2 ayda bizden nişan beklerken olmuyo dedi nesibeye son durumu tekrar sormak istiyorum ama tarot sevmiyorum keşke kahveye dönse

Günaydınlar ,

Anlaşılan bir falcıya birden fazla baktırmamak gerekiyor çok beğendiğim Sevgi Yıldız a ikinci falı gönderdim birincinin aynısını yazmış yollamış bunu da eledim

Dün de burada bayağı iyi demiştim arkadaşlar ama ikinci fal beni hayal kırıklığına uğrattı

Kizlar kahvede hulya demir onlina baktiraniniz var mi nasil acaba

Ben ona fal baktırdım ama çok çok iyimser bakıyor dedikleri çıkmaz yani ama rüya yorumunda iyi bence çok genel bir fal oluyor herşey dört dörtlük falan ben pek tavsiye etmem

bu arada sana dün sevgi yıldız demiştim boşver yani bana ikinci falda biraz çuvalladı

O zaman onu da eleyelim teşekkürler bilgi için

Kızlaarr yardımınıza ihtiyacım vaarr :) hani ben tarota ara verdim ya o yüzden tarot baktırmak istemiyorum, kahve de dün baktırdım.. Kala kala astroloji kaldı elimde :)

Astrolojiye baktırıp, dediği çıkan biri var mı önerebileceğiniz?

Kimee kahve baktrdnn canimcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…