Kızlar rezzan ablanın bildigi seyler verdigi tarihler dahilinde mi cıkıyor? Bir sene oldu neredeyse, nesibe hala sus diyor bana
Kızlar rezzan ablanın bildigi seyler verdigi tarihler dahilinde mi cıkıyor? Bir sene oldu neredeyse, nesibe hala sus diyor bana
Sahra Buhari ye baktıranınız var mı onun da takip edeni çok fazla acaba nasıl ?
Kizlar kahvede hulya demir onlina baktiraniniz var mi nasil acaba
Vasat bi yorumdu, ben hiç beğenmedim onu da
Tatlım Rezzan ya da Nesibe sana hiç zaman verdi mi? 1 senedir mi bekle diyor Nesibe?
Sorunnn beyzaylaa bna sorunn
Hahahaha eveeettt sayisiz online falci itinayla denenmistir bizde :)))
Baktım cevapladım
benim favorilerim kesinlikle melek-nesibe ve rezzan... bana bu zamana kadar dedikleri gerçekten çıkmıştır 3nünde en son sevgilimle aramda bir suskuunluk dönemi olacagını bilen Rezzan ablaydı 3 ay içinde düzelecek herşey dedi hatta sonrası evet ayrılık geldi bakalım daha zaman var ama ben 1 yıl sonra 4 ay sonra yana yakıla dönen erkekler gördüm umut vermek demiyorum ama gidenin gidiş sebebi ve o anki tavırları size bu hissi veriyor erkek arkadaşım giderken ağladı saçımdan tel istedi mesela ben barışacağımıza inanıyorum çünkü böyle bitmesi anlamsız geliyor tabi hayatı yaşamak gerek akışına bırakmak gerek 10 yıllık ilişkim bittiğinde dunya durmuş sanmıştım ama 1-2 gun inanın fazla değil sağlıklı dusunerek aslında en güzeli olmuş bu takıntıymış dedim ve çok değil 1 ay sonrası karşıma hayalimdeki adam çıktı şimdi eskisine o kadar nötrüm ki sanki hiç yaşanmamış gibi o yuzden akışına bırakmak en güzeli beter acılardan korusun Allah... Ve ayrıca tarotun değiştirebilir geleceği gördüğüne inanıyorum tavsiyelere de uymak gerek bence daha önce uymadım suan onun sıkıntısını çekiyorum ama kadermiş diyorum ne yapayım...
Utanıyorum artık söylemeye ama ben ona da baktırdım :) uzak durmanı tavsiye ederim.. Benim içimi kararttı resmen! Yanlış anlaşılmasın esas sorum ile ilgili sonuç olumlu ama baktığı fal, konuşma tarzı, arka fondaki müzik... Bunların hepsi yetiyo içinin kararması için!
Yine de karar senin tabi..
O zaman onu da eleyelim teşekkürler bilgi için
Kızlaarr yardımınıza ihtiyacım vaarr :) hani ben tarota ara verdim ya o yüzden tarot baktırmak istemiyorum, kahve de dün baktırdım.. Kala kala astroloji kaldı elimde :)
Astrolojiye baktırıp, dediği çıkan biri var mı önerebileceğiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?