Binnaz Abla

kızlar rezzan ablaya dikkat ettim kaç gündür full çekiyor. Hemde sabah akşam.. uzun zamandır rezzan ziyareti yapmadım, offf baktırasım geliyor

Kızlar hayatım çok kötü gidiyor 10 gündür babam çok hasta hastanede yattı kaç gün ölümden döndü diyebilirim moralim bozuk iyi haberler var mı sizde hiç falları çıkan? rezzan abla bana evde bir hasta var demişti bugün yarın tekrar baktırmam lazım çok oldu yada sizin önerebileceğiniz yeni isim ?

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin sana bir tavsiye sağlıkla ilgili konularda fal baktırma canım özellikle tarot çünkü çok uzman tarotçular sağlıkla ilgili konulara yorum yapmazlar

Merhaba,

Gizem Sitare ve Şevval Erdal a Binnaz abla da fal baktırdım.. İkisi de aynı konuda tam zıt şeyler söyledi… Siz olsanız hangisine inanırsınız?

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin sana bir tavsiye sağlıkla ilgili konularda fal baktırma canım özellikle tarot çünkü çok uzman tarotçular sağlıkla ilgili konulara yorum yapmazlar

Çok sağol canım benim ard arda çok kötü olaylar yaşıyorum..benimkisi sadece güzel ses duyup moral bulmak aslında 5-10 dakikalık..önerini dikkate alıcam canım teşekkür ederim.

Merhaba,

Gizem Sitare ve Şevval Erdal a Binnaz abla da fal baktırdım.. İkisi de aynı konuda tam zıt şeyler söyledi… Siz olsanız hangisine inanırsınız?

evet telwedi zaten şimdi değil ama baktırınca hangisine karar veremedim

Saraylıya hiç baktîrmadım ama Esince'de iki falım var aylar öncesinden.Epeyde uzak tarih vermişti ama o uzak vadede geçti dedikleri çıkmadı.Yinede hep yazarım bunu bana gòre Esince tellwe gibi bi sitede hissederek ve emek vererek,tüm içtenliğiyle bu işi yapan üç beş kişiden biri,severim kendisini.
Ha bide falı uzun ve detaylıdır,faldan sonraki soruyada seve seve cevap verir.
Artık sen bilin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…