- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
Naber canimmm nasilsin :)
cantanemm iyiyim...hic bir degisiklik yok aynen devam...asil sen nasilsin
ben denedim olmadı nasıl yapacağım :/.............../?r=d50f00f9 kızlar binnaz abla sayfasında en baştaki linkn önüne www. koyup açtğnz zmn face ile giriş yapana 100 puan veriyorlarmş fal baktırması için
umarım banlanmam lnk verdğim için
önce önüne www. ile binnazabla .com yazmanız gerek sonra /?r=d50f00f9 yazıcaksınızben denedim olmadı nasıl yapacağım :/
Kızlar hayatım çok kötü gidiyor 10 gündür babam çok hasta hastanede yattı kaç gün ölümden döndü diyebilirim moralim bozuk iyi haberler var mı sizde hiç falları çıkan? rezzan abla bana evde bir hasta var demiştibugün yarın tekrar baktırmam lazım çok oldu yada sizin önerebileceğiniz yeni isim ?
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin sana bir tavsiye sağlıkla ilgili konularda fal baktırma canım özellikle tarot çünkü çok uzman tarotçular sağlıkla ilgili konulara yorum yapmazlar
Merhaba,
Gizem Sitare ve Şevval Erdal a Binnaz abla da fal baktırdım.. İkisi de aynı konuda tam zıt şeyler söyledi Siz olsanız hangisine inanırsınız?
fal aleme Queen diye biri gelmis kahve bakiyor nasil acaba...
Geciniz derim.
Binnazabla daki Maya yi deneyebilirsin.
Arkadaşlar içimde ukde kalan iki yorumcu var, Saraylı ve Esince baktırırsam hangisini tavsiye edersiniz
saraylihanim mi tellwe'deki? uzakta gözüküyordu en son :/
evet telwedi zaten şimdi değil ama baktırınca hangisine karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?