Binnaz Abla

Arkadaşlar içimde ukde kalan iki yorumcu var, Saraylı ve Esince baktırırsam hangisini tavsiye edersiniz

Sarayli 10 Haziran da donucem demis, ben begenmistim Zirvalamiyor kesinlikle.

Esince elektrigi tutanlara gayet guzel fal bakiyor, dedikleri cikiyor.........bana cikmadi mesela, ama cikanlar tam cikiyor

Rezzan ablaya baktırdım. kahveydi ama kahve değil kart sesleri geliyordu :44: neyse artık finito benim için

Kahve sesi nasıl olacaktıki zaten

Şaka gülüm belki kartla destekliyordur, sonuç nasıl memnun kalmadın mi

böyle içinden doğup gelecekti şekillerden gördüğüm kadarıyla denip ve şakır şakır kart seslerini duyunca, he hee yeme beniii

önceki baktıklarımdan çıkmışlığı olmuştur ama şimdiki durumumu hiç bilemedi bile. Sanırım kartlar oyun oynadı. Neyse artık

soru sorduğunda sor açıkça

sen hiç baktırdınmı. memnun kalmışmıydın?

Baktırdım çıkmıştır beğenirim ama rezzan abla olasılıklı konuşuyor nasıl anlatsam bu işin olacağna dair işaretler de var v.s gibi.

Ama o sitede Mert reiki daha kesin konuşmuştur şu tarihte şu gözüküyor bu tarihte bu gözüküyor şöyle olacak ama sonra böyle olacak v.s ve dediklerini hep yaşamışımdır.

Mert'in ufak tefek önemsizlerini yaşadım,Rezzan'ın hiçbirini yaşamadım.Falı çıkmasada sadece netliği için bende Reiki 'yi tercih ederim düşünmeden,özellikle tarotunu.

Bende de ne Mert ne Rezzan cikti

Bende de Mert asıl olaylarda patladı,çıksada çıkmasada olur kıvamında olanlar çıktı.
Bu ara nostalji yaşıyorum ben,falsepeti takılıyorum.Ada,Yağmur ....
Ne varsa eskidemi var ne?
Samira Ecren'miydi ?Òyle bişey hatırlıyorum sanki.

Rezzan abla, çok olasılıklı konuşmazdı önceden sanırım taktik değiştirmiş. Bir falda çok olasılıklı konuşulunca itibar edemiyorum, tamam Çok iddialı keskin hatlarla çizilmiş falada itibar ettiğim söylenemez ama..

mertin enerjisinin yüksek olduğu günlere denk gelindin mi,, cidden güzel bakıyor yani. sanırım onunda gününde olması gerekiyor..Ben ona kahve baktırmayı seviyorum oda uzun zamandır kahve falı almıyor

Rezzan bana hep olasılıklı konuştu",e o zaman ne gerek var Rezzan'a fal atmaya"diye saksıyı çalıştırıp Eylül ayında Rezzan'a son falımı atıp jübilesini yaptım.Fal dünyasındakini tek dahiyane hareketimdir.

Tarot ta baktırdım, kahve de ikisinde de iyiydi ama tekrar baktırsam kahve yi tercih ederim.

Fal sepetinde baktırırsam sadece Melek e baktırırım ama oda uzun zamandır yok.

bende en son ocağın ilk haftası baktırmışım. ahh nerden bileyim, olasılığı da geçtim, şimdi ki yaşadıklarımı bile bilemiyeceğini. parama acıdım

Ne yapalım bir falcının üzerini daha çizmiş oldum sadece hayırlısı olsun

Tarot ta baktırdım, kahve de ikisinde de iyiydi ama tekrar baktırsam kahve yi tercih ederim.

bende kahvesini tercih ediyorum. Fallarda çok tarotu hayatıma almak istemiyorum. Kahve ve su. Gerçi su da üç harf desteği var ama ama mert zen tarotu bakıyor ve bence zen tarotunu iyi kavramış gibi.

Fal sepetinde baktırırsam sadece Melek e baktırırım ama oda uzun zamandır yok.
Melek ' e iki kez baktırdım,bi ufak yorumun dışında hiçbiri çıkmadı.Ben diyorum bende var bi sorun:)

Aynen hayırlısî deneye yanıla òğreniyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…