Binnaz Abla

Melek ' e iki kez baktırdım,bi ufak yorumun dışında hiçbiri çıkmadı.Ben diyorum bende var bi sorun:)

Aynen hayırlısî deneye yanıla òğreniyoruz.

Bir kez baktırdım o zaman verdiği tarihte falı çıktı ondan sonra bir daha baktıramadım.

fal sepetine Ceren Aydın gelmiş.

Acaba eskilerden biri mi ismini mi değiştirdi, yoksa yeni biri mi? ceren aydını deneyen var mı?

Birde nesibe yok ortalıklarda. samiraya baktırmıştım hatırlamıyorum. ne oluyor bana fal krizim tuttu.

Son düzenleme:
Bir kez baktırdım o zaman verdiği tarihte falı çıktı ondan sonra bir daha baktıramadım.
Senin enerjin fal tutma konusunda on numara,maşallah diyelim.
Ben uzak aralıklarla baktîrdım Melek'e ...Hani üst üste baktıda olmadı diye bi durumda yok,ama tutmadı işte.Ancak geçmiş ve durum analizinde ve birde baktıran kişinin bilinçaltı konusunda kusursuz Melek..Ah bide acık geleceği tuttursaydı.
Yalnız Yağmur Sothis'in 32 dakikalık falı esaslı bi seanstı bana,yüreğine emeğine sağlık kendisinin.

Son düzenleme:

Şu ana kadar bir çoğu çıktı, barışma doğru barıştık, arada bir kopuş daha olacak dendi, doğru oldu barışma olacak ve bundan sonra resmiyete gidecek dediler işte bundan sonrakiler çıkarsa doğrudur enerjim iyidir diyeceğim.

32 dakikamı ne anlattı böyle

Ya bende Samira'yı merak ediyodum işte..
Ama onun için Ecren Kaila diyolardı galiba,öyleysede gerek yok Ecren'e zaten baktırmıştım.

32 dakikamı ne anlattı böyle

Vallahi aynen öyle 32 dk 2sn tam tamına.Ya geçmiş,şu an ve gelecek ama kendi yurtdışından aldığı destesiylede açılım yapıp detaylı bakım yapınca,üstüne bide benim ćektiğim tarot kartları...
Hâl böyle olunca sürede böyle oldu.Kendi durugòrü yeteneğide var Yağmur'un.Üstelik baştan savma bakmıyo kîz Allah için,işini severek yapan belli oluyo ya kim ne derse desin.Çıksın yada çıkmasın net konuşuyo en azından.Çıkarsa zaten yazarım.

Ya bende Samira'yı merak ediyodum işte..
Ama onun için Ecren Kaila diyolardı galiba,öyleysede gerek yok Ecren'e zaten baktırmıştım.

ben samiraya hiç detay vermeden baktırmıştım, ama maşallah süper detaylar bilmişti. sonrası olanlar için çok hatırlamıyor açıkçası. Türkçesi biraz bozuktu. Fal alemde Almiramıydı neydi onla aynı kişi olduğu söylendi, ses tonları çok benziyordu onunda türkçesi bozuktu... Bir ara kim kimdir öyle çorba olmuştu ki ! Yani bir fırıklaklar döndüğü kesindi. Bu falalem ile fal sepeti sanırım aynı. Falcılar arada bir yer değiştiriyor gibi. O değil paramıza yazık, kimse kim sabit dursun yerinde. Kendileri kaybeder walla

Hadi hayırlısı olumluysa çıksın ve bize haber ver peki ne kadar zaman var yani tarih veriyormu

Hımm Almira için çok iyi diyolardı.Eğer Samira oysa bi denenir demek ki..
E tabi böyle oynak olmasalar iyi olur,aynı kişiye tekrar tekrar niye baktıralım?Şimdi bòyle bahsedince aklıma direk falalem Sinem Seçkin falimpir Lebuda geldi.Acayip faka basmıştım.

Hadi hayırlısı olumluysa çıksın ve bize haber ver peki ne kadar zaman var yani tarih veriyormu
Tabiki tarih veriyo iki aya yakın bi zaman vermiş.Olumlular inşallah hepimize çıksın canım.Yağmur benim çok çok içime sindi,üstelik adı en az geçen isimlerden biridir keza Ada'da öyle.Bunlar için olan yorumlarda pek parlak değildir.Ben burdan bi pay çıkardım kendime.Kim varsa kıyıda köşede kalmış çok tutulmayan onlara baktırıcam artık.

hımm bunuda sen bulmuştun dimi. lebudaya baktırmıştım son derece imla kuralları zayıf. Kesinlikle dili geçmiş, mişli geçmiş zaman ve şimdiki zaman yok, Türkçe yazı dilini katleden bir falcı resmen bir cümleyi okuyup acaba burda nediyor diye bulmaca çözer gibi fal mı olur ya. Neyse hiç uğraşamam deyip, bir daha da baktırmadım zaten

bu yağmur hangi sitede? mesajlaşmaları 1-2 sayfa okudum ama kafam yorgun, çıkaramadım. binnaz abla'da mı?

Evet evet devrik cümlesinden ve noktalama işaretlerinin olmayışından çakmıştık.

Ada nasildi?

Yagmur'a ne baktirdin ablamiz? Ben ona horoskop baktirdim, ne zaman evlenicem diye sormustum net bir cevap alamamistim.

Bu arada ben Didem Ozturk'e baktirdim, Mayis demisti, patladi.

Son düzenleme:
Ben tarot baktırdım.Tarot,katina,horoskopta bakıyodu galiba.Yaģmur Sothis,gözünden kaçmıştır mutlaka.

Acaba yağmura mı baktırsam bana da 32 dk. konuşsun birşeyler yağmurun dedikleri çıktı mı sana. Yani biri çıkıpta yağmurun dediği çıktı diyen olmadı hiç. Şöyle atlayı baktırasım olmadı...çok melek muhabbeti yapıyor muş. meleklerime sordum meleklerim bana dediki, sarkaçıma sordum sana da böyle konuştu mu peki.

Ben tarot baktırdım.Tarot,katina,horoskopta bakıyodu galiba.Yaģmur Sothis,gözünden kaçmıştır mutlaka.

şimdi gördüm, adını arattım. çok pahalı geldi öğrenci bütçeme fiyatı. bu sanal falcıların soru istemesi işkillendiriyor beni, çok iyi bi falcı zaten soru sormadan görür göreceğini, reelde yaşadım bizzat. ha sanal falda da evet enerjimin tuttuğu 3 isim falan var ama ne bileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…