Ada nasildi?
Yagmur'a ne baktirdin ablamiz? Ben ona horoskop baktirdim, ne zaman evlenicem diye sormustum net bir cevap alamamistim.
şimdi gördüm, adını arattım. çok pahalı geldi öğrenci bütçeme fiyatı. bu sanal falcıların soru istemesi işkillendiriyor beni, çok iyi bi falcı zaten soru sormadan görür göreceğini, reelde yaşadım bizzat. ha sanal falda da evet enerjimin tuttuğu 3 isim falan var ama ne bileyim.
Evet hepsi fix bilgileri istiyor.Daha doğrusu falcıya gerek kalmıyo site o bilgileri alıyo zaten.Katılıyorum enerji konusundaki düşüncene,az öncede dedim ya bu isimler genelde beğenilmemiştir ama benim çok içime sindi.Belki bi başkası iğrenç bulacak...Asla bu yüzden hiçbir falcıya referans olup,kimseye baktırın diye îsrar etmem.Ben deneyimimi paylaşîr,görüşümü yazarım hepsi bu.şimdi gördüm, adını arattım. çok pahalı geldi öğrenci bütçeme fiyatı. bu sanal falcıların soru istemesi işkillendiriyor beni, çok iyi bi falcı zaten soru sormadan görür göreceğini, reelde yaşadım bizzat. ha sanal falda da evet enerjimin tuttuğu 3 isim falan var ama ne bileyim.
Acaba yağmura mı baktırsam bana da 32 dk. konuşsun birşeyleryağmurun dedikleri çıktı mı sana. Yani biri çıkıpta yağmurun dediği çıktı diyen olmadı hiç. Şöyle atlayı baktırasım olmadı...çok melek muhabbeti yapıyor muş. meleklerime sordum meleklerim bana dediki, sarkaçıma sordum sana da böyle konuştu mu peki.
Bana tellwe deki Fatima ve Sema hicbir sey demedigim halde her seyi bildiler. Sema nin ilk fali beni soke etti, kadin gecmisimde kimseye soylemedigim cok degisik bir seyi bilmisSema ya diger hesabimdan attim, 1.falinda ak dedigine bu sefer kara demis, bilemedim. Belki de ilk fali iyidir, birden fazla baktirmamamk gerekiyor. Cikacak mi Cherry dersen, ikisi de Haziran demis, ikisi de patlayacak gibi
Bir de falalem deki Beste Ulu her seyi bilmisti, her seyi ama verdigi tarih gecti.
Ben de soru verdigim falcidan etkilenmiyorum acikcasi.
Sanal fal isi bence de yalan, cikan tek bir sey yok. En iyisi parasini verip adam gibi yuz yuze baktirmak. Sen kimleri begeniyorsun sekerim?
Vallahi ben tek Yağmur'un değil şöyle esaslı konularda kimsenin dediğinin cıktığının yazıldığını görmedim zaten.Tutanlarında bi yere kadar sonrası başka hikâye..Ben yeni baktırdım o yüzden çıktı diyemem.Yooo Meleklerim lafını bana etmedi,ama iki açılım dışında melek kartı çektı,aynı zamanda sarkaçtanda faydalandı.Ama bunlar olumsuz şeyler değil,hepsi bir fal aracı.İçinden gelmese böyle detaylı bakmazdı zaten.Hepsi gibi bi açılımla sepetlerdi beni.Yinede sen bilirsin selinax'çım,belli olmuyor fal işi pek,karar senindir:)
bana dedikleri çıkanları söylüyorum, mert, deniz,nesibe, birde telwede biri vardı hatırlamıyorum gitmiş. Yani bunların dedikleri çıkmıştır bana. Diğerleri de ufak tefek şeyler işte. Neyse yağmurada bakarız artık :44:
canım tellwe'deki sema, hislerenerji ve portakal3 benim o sitedeki en beğendiğim 3 isimdir. hepsine üstü kapalı soru sormuştum ama vermediğim detayları bildiler. sema ve hisler'e kahve, portakal'a tarot atmıştım ve 3'ünden çok memnun kaldım. cezvve'deki şeyma bunların hepsini sollamıştı, onun da adı geçti burada zaten. ama sıralama yaparsam sanal falda 1. sırada şeyma olur, 2. sırada bu 3 isim beraber olur. bu 4'ü de öyle hemen 1 ayda olacak demediler, verdikleri zaman sonbahara falan denk geliyor.
benim asıl izmir'de bi falcı var, 2 senedir hç yanıltmadı beni. ravazza cafe. izmir'deki falcılar başlığında bakabilirsiniz, baya ünlüdür. fincanı açar açmaz patır patır diyo yani, sen sadece dinleyip şok oluyorsun. soru istemiyo. biraz sert ve huysuz biri ama enerjim müthiş tutuyor onunla. öyle detaylar veriyor ki şok olup çıkıyorum. 2 sene arayla 2 kere baktırdım ona ben. asıl dayanağım o olduğu halde niye bu sanal fal işine grdim ben de bilmiyorum. bu arada ravazza cafe ferda hanım da yakın zamanda olacak iş değil demişti. mesela 2 yıl önce deidkleri de patır patır çıkmıştı. izmir'e yolunuz düşerse bi deneyin derim. tavsiye pek sevmiyorum falda ama sanal falda para döküleceğine o kadına bi kere baktırılmalı yüzyüze en azından.
Bana tutan böyle üç beş isim olsa onlarla devam ederdim herhalde..
Izmir'de Sibel varmis sekerim, herkesin bayildigi , bir de Gulistan. Izmir'e gidecek olursam bu hatuna da giderim.
Seyma'ya ne baktirdin? ben kahve gondermistim, cicek bocuktu.
Bunlar ekşın olunca baktıdığım falcılar. Arada birde işte rahat durmayıp başka baktırdıklarımda oluyor.
onların da ismini burada duydum, ama ben ravazza'dan şaşmıyorum canım izmir'de. hakkını yiyemem bu kadının. 7-8 dakikada seceremi döküyor hatun :/ şeyma'ya kahve atmıştım, üstü kapalı soru sordum ama kimsenin bilmediği detayları bildi, yatağa yapıştım resmen okuyunca. pembe tablo çizmeyen, nokta atışları bol, geçmiş ve mevcut durum analizi müthiş bir faldı. verdiği tarih yine bu yıl içinde şeyma'nın ama hemen değil. net tarih vermedi zaten şu ay şu gün diye.
Bacı bu ravazza aplamız telefondan şey etmez mi ?:44:
pericim bunu başka bir arkadaşım da sormuştu, hiç bilmiyom ki canım ya bi arayıp sormak lazım cafeyi.
O zaman arasak ya cafeyi telefonu neym var mı ? Çok pis duygu sömürüsü yapar baktırırım o falı
evet google'a yaz ravazza cafe diye, çıkacaktır telefon numarası. gerçi kartı var bende, vereyim mesajla istersen
buldum kuzucum çok teşekkür ettimBuarada fiyatlar nasıl ? Va Falcımız kim ? Bazı cafelerde birden çok falcı olabiliyo ya hani ondan şeyettim
falcımız ferda hanım, tek kişi zaten. valla 24 mü neydi en son canım
24 iyimiş yine bi kere veririz adam gibi baktırırız .. sanala ne 24'ler döktük hepsi de cacık oldu gitti
evet yukarıda ben de bunu dedim, yani sanal olarak ne paralar döktük ama bu kadın enerjisi tuttu mu döktürüyor zaten google'da bile çıkıyor 2-3 farklı sitede hakkında yazılanlar. arada elbet sevmeyeni var, mesela sert ve huysuz biri ama ben hep anında yakaladım onu, yani gittiğimde cafe boş oluyor haftaiçi gündüz gibi mesela. soru da istemiyor yani, fincanı açıyor döktürüyor. o yüzden bu sanal falcıların soru istemesine işkilleniyorum ben, madem o kadar iyisin niye soru istiyon di mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?