Binnaz Abla

alcanzarcım yağmuru tavsiye ediyor musun ? çok bunalırsam denemek isterim

alcanzarcım yağmuru tavsiye ediyor musun ? çok bunalırsam denemek isterim

Canım bende son derece özenli,başarılı ve detaylarla dolu bi seanstı.Ama biliyosun seninle nadiren aynı falcıyı beğenmişizdir.Benim son derece içime sinen,soruma her yönüyle yanıt aldığım bi bakımdı.Bence bi kez olsun denenebilir.Ha en fazla hiç beğenmez" bu ne "dersen bi daha tekrarlamazsın Özge'cim:)
Ben tarot baktırdım canım aklında olsun,kahve ve katinası için bi fikrim yok.

Son düzenleme:

walla beğendiğin için korkuyorum ama baktıracağım
32 dakıka detaylı bakıyor yazmssın..))) içim gitti şekerim fiyatıda pahalı ama bi defacık baktırayım

kahve bakıyor mu???? profilinde görmedım

walla beğendiğin için korkuyorum ama baktıracağım
32 dakıka detaylı bakıyor yazmssın..))) içim gitti şekerim fiyatıda pahalı ama bi defacık baktırayım

Ahhhaaa, korkmakta haklısın:)Vallahi 32 dk 2 sn...Şöylede bişey var be canım,bi sürü para döküyoruz zaten .Sen Yağmur olmasa Ayşe Fatma 'ya illaki atıcan bi vakit.Rezzan'a 30 fal ne kadar para yapıyo,ne hayır verdiki?
O yüzden yine ısrarcı asla ne Yağmur nede başka bi falcı için olmam ama bizim gibi fala para heba eden tipler için bi denenir.
Yinede Özge'cim karar senindir ,içinden nasıl geliyosa datlım öyle yap..

kahve bakıyor mu???? profilinde görmedım
Vallahi bakmadım bende tahminen söyledim.Profilinde yoksa yoktur tabi.Demek tarot ,katina,horoskop bakıyor.Sarkaç ve melek destesi ile kendi yurtdışından aldığı tarot kartlarınıda ekliyo ve durugörüsü var,gözünün önüne gelen görüntüleri aktarıyor.Yani bana bu şekilde baktı.Tabi çıkar yada çıkmaz bakalım artık görücez..

durugörümü bayılırım duru fallara. bende bir ara baktırmayı düşünüyorum.

durugörümü bayılırım duru fallara. bende bir ara baktırmayı düşünüyorum.
Evet canım var durugörüsü kızın.Hatta bana"şu an zorluyorum alabildiğim her görüntüyü almak için"gibi bi cümle kurdu.Ya bide şu var bazı insana kanımız kaynarya onu hissettim Yağmur'da.Bilmiyorum belki çok iyi niyetli bi insandır,belki işini çok içten yapıyodur bu yansımıştır bana.Nedir bilmiyorum....Ama enerjisi,sesi bana iyi geldi ya...Bakımından anladığm kadarıyla falı çıksada çıkmasada bu işi dürüstçe ve hisleriyle yaptığı net.Tabiki bunlar Yağmur'un alcanzar'da bıraktığı izlenim.Bi başkası ne der ne düşünür bilemem....

tabi canım her falcı her müşterisine bıraktığı etkiler farklıdır. Kimine bilebilir, kimine hiç bilemez. Bu fal topicleri başladığı zaman buralarda çok kavgalar da kopmuyor değildi. Özellikle istanbul topiğinde Bildi bilemedi atışmaları, hep çocukça bulmuşumdur zaten...

Ben şu enerji meselesine inanırım. Normal hayatta da öyle değil mi zaten herkesle süper elektirk mi tutturuyoruz sanki, maalesef yok öyle bir şey.. Falcılarlada iyi elektrik tutturamayabiliriz, olağan bu. Neyse yani anlıyorum seni.

umarım birgün herkes kendi enerjisine uygun falcısını bulur.

Alzancarım bu yağmur bacımız nerdedir ?

pekiyi alcanzarcim son bi soru daha sorayim bebegim...

yagmur mu? ada mi???)))

cevaplarin icin sagol guzel alcanzarcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…