Binnaz Abla

pekiyi alcanzarcim son bi soru daha sorayim bebegim...

yagmur mu? ada mi???)))

cevaplarin icin sagol guzel alcanzarcim
Ne demek yav ,istediğini sor canımcım.Ben önce Yağmur sonra Ada derim.Zira bence ikiside bi kez denenmeli.Tu kaka bulunursa tek falda kalınmalı.

ayyy yagmuru bekleyemedım Ada'ya gönderdım(( inşallah memmun kalırım
bu son falım yıne bikaç aylık ara veriyorum

ada yıldıza gönderdiğim fal hala beklemede... hevesımde kalmadı deli oluyorum böyle bekletenlere..onlne olmayın arkadasım böle yapacaksanız

Ne diyosun?Dünden beri..Yani benimde bir iki saat içinde gelmedi ama gün içinde gönderdiğimde akşam almıştım.Siteye mail attınmı bu gecikme için?İnşallah gönderdiği falla bu süreyi telafi eder.

Ne diyosun?Dünden beri..Yani benimde bir iki saat içinde gelmedi ama gün içinde gönderdiğimde akşam almıştım.Siteye mail attınmı bu gecikme için?İnşallah gönderdiği falla bu süreyi telafi eder.

Ada'da bekleyen kimse yok,falın geldi umarım.

siteye mail attım canım..online bir yorumcu seçin dediler..bende nesibe yağmur ve ada baksın başka kimse yorumlamasın dedim..nesibe'ye geçti falım:))) kısmet nesibeymış:)))) baktırmak istiyordum ama çok takipçisi var...ilk falım bakalım:)))

Ayy kızlarr Ada demeyin bana!!!Geçenlerde gece gece dürttü bir şey , gittim Ada ya kahve falımı attım.. dediğiniz gibi onlinedı kaç saat bekledim,en sonunda dayanamayıp yattım. ertesi sabah kalktım yine yok , akşamleyin üstünden 20 saat geçmiş falım gelmiş..6 dakikalık falın , 3 dakikası neden geciktiğini açıklayıp , özür dilemeler canım, çiçeğim , bitanemle geçmiş...ardından fotoğrafları birleştiremedim , kulbunu göremedim ki zaman vereyim şeklinde cümleler...tam sallamasyon bir fal geldi , özensiz bir şekilde yani... Ben de iade istedim ilk defa bir de üstüne laf yedim , fotoğrafları düzgün çekip gönderin diye...Fal sepetinde de böyle bir şey var iade istersen yorumcuya sormak lazım şeklinde... şimdiye kadar onlarca fal gönderdim ,kimseden böyle bir şey duymadım kulbunu göremedim nee ??zaten kulbundan itibaren çekip atıyorum, ayrıca Binnazabla kesinlikle memnuniyet konusunda çok hassaslar , birkaç defa iade istedim kesinlikle sorgulanmadan iade aldım... Sonuç itibariyle bakamıyorsan olur ya enerjin düşüktür , bir sebep vardır işte sallama kendin iade et ,illa para kazanacağım diye atmaya gerek yok!! sonra aldığım iadeyle Hale ye baktırdım , çok memnun kaldım...Dedikleri çıkarsa paylaşırım.. Bu arada bakan her türlü bakıyor , İlkay mesela son falında sanırım aynı zamanda kızartma falan yapıyordu :)) ona rağmen döktürdü...hisler devredeyse zaten , bahaneye gerek yok...fincanmış,resimmiş hepsi bahane bence...Maalesef gönderdiğim fotolar her zaman çok kaliteli olmuyor . Ama bakan bakıyor ben buna inanıyorum..Bir de Binnazabla da falcı , bakması gereken süre içinde bakamıyorsa bilgilendirme maili geliyor , burada öyle bir şey de yok!!! Hele falalem de işine gelmeyen maillere cevap bile vermiyorlar ...orda da iğrenç kısacık bir fal almıştım iade için defalarca mail attım , cevap bile alamadım..belki okuyorlardır da görürler. Yani orda müdavimi olduğum falcılar olması sitelerine girmeyeceğim bir daha ama 3 ü de orada :)))

Olsun canım hayırlısı..Bende Ada'yı boş görünce baktı zannettim.Kısmet değilmiş,sağlık olsun:)

Fal işte bu belli olmuyor.Kimine kötü gelen kimine iyi geliyor.Ben Ada'dan ve falından gayet memnun kaldım.Tarottu benimki kahvesi için yorum yapamam tabi.Güniçi gönderdiğimde akşam saatlerinde falı dinleyebildim.Bu anlamda da sıkıntı yaşatmadı,ânına denk gelmişim demek ki...
İlkay ve Hale anda iyiydiler ,ama dedikleri hiiççç tutmadı,umarım sende tersi olur ve iyiler çıkar.Hale'yi sevmiştim ama elektriğini falan,falıda en uzun üçüncü falımdı 16dk.
Binnaz mail falan gönderiyoda Binnaz da'da falcı kaldımı ki?(Benim için Bilge dışında)
Falalemi nedense sistem olarak bende pek sevmiyorum.
Ne diyelim güzeller hepimize yalanda olsa çıksın,kötüler gerçekte olsa sonsuza kadar yaşanmasın.

Ben de aylar önce tarot baktırdığımda fena değildi Ada , çoook uzun zaman oldu diye tekrardan bir deneyeyim dedim...Kahve falında da böyle bir şey ile karşılaştım..Kesinlikle enerjilerin tutması ile alakalı :)) Ben de nedense hiç tarot baktırmıyorum aylardır , ne bileyim sanki içimden gelmiyor bana çok güvenilir gelmiyor artık , öyle bir şey oluştu belki saçma ama ... bakalım inşallah haziran da özellikle işimle ilgili gelişmeler yaşamam lazım , birçoğunun dediğine göre ....olursa paylaşacağım ben de :))) hem de detayları ile :) geçen yıl bu zamanlar ne kadar kandırılmış olduğumu hatırlıyorum bu fallar yüzünden arkadaşlar bilemezsiniz....!!

ya nesibe nasıl bişeydir nasıl bir hisse sahip hiç bir online faldaa fal bittikten sonra böyle titrediğimi hatırlamıyorum kz benim vücudumdaki dövmeyi yüzümü gözümü ne yasadığımı neler oldugunu hepsini söyledi 12 dakika fal 1 sn bile boş değil... eski erkek arkadasımn işini gücünü herseyi bildi..ve bu kıza isim detayı bile vermedim... öyle bir fal bakıyor kı sanki karsımda ben soruyorum o cevap veriyor..asla pozitifci değil çiçek böcek demedii....
gelecek için bekleyelim
iyiki ada bakmadı falıma nesibeye geçti :)))

Son düzenleme:

Hangimiz kandırılmadık aslına bakarsan,hangi fal çıktı ki?Hüsranın online yada reel falmı?Derdin hangisinden bacım?

İnşallah iyiler çıksın canım hayırlısıyla..

Hangimiz kandırılmadık aslına bakarsan,hangi fal çıktı ki?Hüsranın online yada reel falmı?Derdin hangisinden bacım?

Ben yüz yüze hayatımda 2 kere fal baktırdım yıllar önceee 2 side iyiydi aslında. Sonrasında işte online fala yapıştım bir kopamadım...Geçen yıl mart-temmuz arası o kabus dolu , tam dibe vurduğum zamanlarda abartısız onlarca fal baktırdım Binnaz da , hepsi mi pembe tablo çizer , işin kötü tarafı bazılarını hatırlıyorum da ,bildiğiniz salak yerine konmuşum.. ben zaten göremiyorum , görmek istemiyorum,sağlıklı düşünemiyorum....Aralarında sadece 1-2 si mantıklı ve gerçekçiymiş tabi sonradan anlıyorsunuz..Benim kurtuluşum da İlkay ile oldu , onu tekrardan bulmamla...açık açık dedi ki bu adamdan sana hayır yok , evlilik niyeti yok!!! işle ilgili de seçenekler sunmuştu...Hepsi çıktı mı hayır belki ama en azından kişilerle alakalı analizleri inanılmaz doğru ..sonra mesleğe öğretmenim yazıyorum tabi , işimle ilgili bir gelişme olacak mı diye soruyorum ?? kesinlikle atanacaksın , olacak edecek bilmem ne sallamalar ya...ne atanması mesleği bıraktım farklı bir alana yöneldim...özellikle kasımdan itibaren de baktırdığım çoğu falda da (önceki sayfalarda fal maceralarımı tüm detayları ile yazmıştım ) hala daha da öyle adım adım çoğunu yaşadım , çünkü çoğunluğu tutarlı , mantıklı ve gerçekçi ...açık açık şöyle şöyle diye söylüyorlar , hele Rezzan abla çoğu zaman hiç bilgi vermediğim halde hoşlandığım kişinin yüzündeki ize kadar , işle ilgili olarak melih yaptığım görüşmeyi 3 kişiyle yaptığıma kadar söyledi , hatta bakalım elimde daha yeni işimde oturacağım masanın rengine kadar detay veren var :)) dediğim gibi çok paralel bu sefer fallar ve genel düşünce eski erkek arkadaşımdan da bana hayır gelmeyeceği şeklinde evet bunu ben de biliyorum maalesef.. Önemli olan aslında bizim gerçekten gerçeklere gözlerimizi kapatmamamız sanırım..

Canim kimlerden memnun kaldin
Rezzan is konusunda? Ilkay erkek arkadasin konuusunda ? baska kimler var söylermisin merak ettim is konuusunda farkli alana yönelcegini bilenler oldu mu varsa kimler?

Bu Nesibe binnazdaki demi ? Kahve mi baktırdın canım sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…