Binnaz Abla

Hepimizin durumu aşagı yukarı aynı aslında,bu anlamda yaşadıklarımız....
Gerçekleri yüze vuran ve pembe tablo olmayanlar bi nebzede olsa tutuyo dediğin gibi.Bazen bildiğimiz gerçekleri tekrar duymak mı gerekiyo bilemiyorum.Hayırlısı ve güzelleri tutsun diye dua etmek bana en huzur veren şey .

Benım binnazda elif ışık ve firuze var tavsıye edebılıcegım. Ben begenıyorum açıkcası. Bana iyi gelıyolar.. Elif in dedığı birçok şeyide yaşıyorum işime gelmedı diye offladıklarımda var tabı:) nesibe hakkıkaten değişiktir dedıklerı çıktımı maglesef yaşamadım dedıgı bişeylerı ama anı, durumu, karşı tarafın hıssını ve senın içinden geçenı resmen okuyo evet. Hoş bana tam tarıhte verdı denemez . Ama dosttur nesıbe, bak elıfde her nekadar burda cok tutulmuyoo gıbı yazılar yazılsada hakkıkaten duyarlı ve fedakar bır yorumcudur. Beni hiç kırmadı iskanbıl ısterım ondan hep. Bak dedıgı işime gelmesede bırçok seyde cıkmıştır.. Rezzan abla ıyı gunundeyse ve ardardda baktırmazsan aman dıyım sana okur senı, agzın acık kalır.. Ama ıyı gununde ve ardarda olmıcak. Mesela bu 4 kişide bence bu ınternet ortamındakı en ıyıler.. Adını unuttugum mert var bakın oda cok ıyı yorumcu bence melek özde :)₺ bana aramaz dedıler aramadı yaza kadar işte eee cıkıyo işte ama bu aramaması hayatımda ıyı bır gelışme olmayınca hop cıkmadı dıyorum( aslında ne varsa ılk gunlerden berı baktırdıklarımuzda var..nesıbe olsun, elıf olsun rezzan abla olsun ıyı gelıyor bana.. Onun için ben tavsıye ederım ama fal gercekten göreceli.. Hepımızın ıyılerı cıksın kotulerı gitsın inşallahh

nesibenin bende bazı dediği şeyler çıkmıştır evet, ama her zaman her falın çıkacağı garantisinide veremiyorum yinede...Hep kaldığımız sabit noktada kalmıyoruz, çevremiz değişiyor, koşullar değişiyor, dünya dönüyor. Haliyle benimde fikirlerim değiştiği için nesibenin bana baktığı en son fal değişien fikirlerim neticesinde oluşan bir fal yorumuydu. Anlık durum konusunda iyidir evet.

ilkaya baktırdım iyi gibiydi.
üstüste baktırınca sanki hepsi aynı şeyi söylemiş
temmuz diyorlar ya hepsi tutturacak ya hepsi patlayacak

nesibe sende cikti mi yani sekerim anlayamadim

ilkaya baktırdım iyi gibiydi.
üstüste baktırınca sanki hepsi aynı şeyi söylemiş
temmuz diyorlar ya hepsi tutturacak ya hepsi patlayacak

ılkayı sevemedım ben bır baktırdım bır kere ayarlara ben oyle cok bılgı vermem orda ılıskısı yok yazıyomus efendım ben ılıskı sormusum ıkı saat fırca yedım bı kac tane ınsan tutuyorsa eger yenı falcılar denememek kararı aldımm kesınnlıkleeee rezzan,nesıbe yeter bıde melek vardı ama kayboldu offf :S

venusu cok severim ya 1 ay zaman gecsin baktiracagm

Senin elektriğin tutmuştu canım Venüsle,dediğin gibi biraz zaman geçsin bencede yinelemelisin.Aliye abladanda biraz zaman geçsin,denensin,ilk yorumlar bi düşsün falsepetine bende onu yoklayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…