Ben yüz yüze hayatımda 2 kere fal baktırdım yıllar önceee 2 side iyiydi aslında. Sonrasında işte online fala yapıştım bir kopamadım...Geçen yıl mart-temmuz arası o kabus dolu , tam dibe vurduğum zamanlarda abartısız onlarca fal baktırdım Binnaz da , hepsi mi pembe tablo çizer , işin kötü tarafı bazılarını hatırlıyorum da ,bildiğiniz salak yerine konmuşum.. ben zaten göremiyorum , görmek istemiyorum,sağlıklı düşünemiyorum....Aralarında sadece 1-2 si mantıklı ve gerçekçiymiş tabi sonradan anlıyorsunuz..Benim kurtuluşum da İlkay ile oldu , onu tekrardan bulmamla...açık açık dedi ki bu adamdan sana hayır yok , evlilik niyeti yok!!! işle ilgili de seçenekler sunmuştu...Hepsi çıktı mı hayır belki ama en azından kişilerle alakalı analizleri inanılmaz doğru ..sonra mesleğe öğretmenim yazıyorum tabi , işimle ilgili bir gelişme olacak mı diye soruyorum ?? kesinlikle atanacaksın , olacak edecek bilmem ne sallamalar ya...ne atanması mesleği bıraktım farklı bir alana yöneldim...özellikle kasımdan itibaren de baktırdığım çoğu falda da (önceki sayfalarda fal maceralarımı tüm detayları ile yazmıştım ) hala daha da öyle adım adım çoğunu yaşadım , çünkü çoğunluğu tutarlı , mantıklı ve gerçekçi ...açık açık şöyle şöyle diye söylüyorlar , hele Rezzan abla çoğu zaman hiç bilgi vermediğim halde hoşlandığım kişinin yüzündeki ize kadar , işle ilgili olarak melih yaptığım görüşmeyi 3 kişiyle yaptığıma kadar söyledi , hatta bakalım elimde daha yeni işimde oturacağım masanın rengine kadar detay veren var :)) dediğim gibi çok paralel bu sefer fallar ve genel düşünce eski erkek arkadaşımdan da bana hayır gelmeyeceği şeklinde evet bunu ben de biliyorum maalesef.. Önemli olan aslında bizim gerçekten gerçeklere gözlerimizi kapatmamamız sanırım..
Bu Nesibe binnazdaki demi ? Kahve mi baktırdın canım sen ?
binnazda boyle bi yorumcunun ne isi var.:)) falsepetinde
pööfff kahve falı bakmıyormuş
kahveden karttan ziyade kizdaki durugoru yetenegi hd kalitesinde.
Elimde cillop gibi kahve fincanı var amma velakin yorumlatacak birini bulamadım gitti
binnazda fal baktırıp çıkan yada çok iyi bakıyor dediniz kimler var?
vallamı desene benim fallar patlayacak
Kızlar Venüs Amber fal sepetinde artık
nesibenin bende bazı dediği şeyler çıkmıştır evet, ama her zaman her falın çıkacağı garantisinide veremiyorum yinede...Hep kaldığımız sabit noktada kalmıyoruz, çevremiz değişiyor, koşullar değişiyor, dünya dönüyor. Haliyle benimde fikirlerim değiştiği için nesibenin bana baktığı en son fal değişien fikirlerim neticesinde oluşan bir fal yorumuydu. Anlık durum konusunda iyidir evet.
Evet canım birde Aliye abla diye biri başlamış.
ilkaya baktırdım iyi gibiydi.
üstüste baktırınca sanki hepsi aynı şeyi söylemiş
temmuz diyorlar ya hepsi tutturacak ya hepsi patlayacak
venusu cok severim ya 1 ay zaman gecsin baktiracagm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?