Binnaz Abla

nesibe sende cikti mi yani sekerim anlayamadim

Evet çıktı. İşin özeti çıkan bir faldan sonra diğer falında yüzde yüz çıkacağı garantisi yok bunu demek istiyorum. Zamanla benim fikirlerim değişebiliyorsa neden zamanlada karşı tarafın fikirleride değişmesin dimi.. Aslında sonucu bir tek Allah bilir ya, fala inanmıyoruz falsızda kalmıyoruz diyelim

Alcanzar tesekkur ederım. Bırtek ona baktırmak nasıp olmadı bunca zaman ama buseferde yakalamak zor olucaksa ugraşamıcam. Bır yorumcuda en benı yoran şey dedıgı cıkar cıkmaz sorun etmıyorum artık ama yakalamaya calışmak ınan yoruyo(( telwede gunlerce bekledım yok gelmedı venüs şimdi burdada aylarca ınşallah beklemek durumunda kalmam:))))

Rica ederim.İnşallah rahatça yakalayıp baktırırsın.Tellwede bana hiç bilememişti ya ama burda denemeyi düşünüyorum bi kez daha.Yalnız hakikaten öyle online yakalamakla falan bende uğraşamam.Eskiden olsa peşini bırakmazdım ama benimde takatim kalmadı bu anlamda.Denk gelirse ne alâ gelmezse sağlık olsun.

aynen oylee oldugunu dusunuyorum bende evet cıkıyor ama zaman akıyor degısıyor hersey o yuzden gelecekle ılgılı yuzde yuz garantılı degıl hıc bır fal ama an ve karsıdakının dusuncesı ıcın evet vede bıldıklerımızden sasmamak lazım galıbaa onu anladım yenı denemeye korkar oldum dılım yandı

Senin elektriğin tutmuştu canım Venüsle,dediğin gibi biraz zaman geçsin bencede yinelemelisin.Aliye abladanda biraz zaman geçsin,denensin,ilk yorumlar bi düşsün falsepetine bende onu yoklayacağım.

canım benım bence bir kere bilemediyse birdaha bilemez ben öyle düşünüyorum bu fal işini... sen bilirsin ama parana yazıkk...

canım benım bence bir kere bilemediyse birdaha bilemez ben öyle düşünüyorum bu fal işini... sen bilirsin ama parana yazıkk...

Doğru Özge'cim aslında dediğin.İkinci faldada bilme ihtimali çok çok düşük.Başka birini değerlendirsem daha mantıklı olur sanki.Aliye ablada da dün iki kişi vardı baktıran,bugün tek yorum yok.Anlamadım ikiside iademi aldı acaba nedir?

Telwede 15 puanım var kımi onerırsınız portakal3 cok dıkkatımı cekıyo yıldızname atıyım dıyorum danışmadan yapmıyım dedım

daha önce bana fal bakmıştı ilişki konusunda olumsuz konuştu göremiyorum dedi. başka bi istediğim falcıya atıyodum falı ona gitmiş o bakmadı. sana bakmadım daha önce gel bakarım filan dedi sonra başka falcıya baktırdım attım falı ona gelmiş kabul etmiş olumlu konuşmuş yok bana gel vesflere muhabbet falı sana döner filan senle olur sahtekar arkadaşlar sakın inanmayın baktırmayında vefk 100 tl bide ona vereceğime gider tanınmış yüz yüze olan falcıya veririm sakın fal atmayın siz bilirsiniz

Canim kimlerden memnun kaldin
Rezzan is konusunda? Ilkay erkek arkadasin konuusunda ? baska kimler var söylermisin merak ettim is konuusunda farkli alana yönelcegini bilenler oldu mu varsa kimler?

O zamanlar dediğim gibi daha Rezzan a hiç baktırmamıştım ilk Aralıkta baktırdım , hem Mert e hem Rezzan 'a ... Rezzan abla nın o zaman işle ilgili mesela hiçbir değişiklik aklımda yokken , bana mart - nisan aylarında işle ilgili değişiklik yapmak isteyeceğimi..2 aşamadan geçeceğimi ve sınava gireceğimi söylemişti. Hakikaten de oldu önce sınava sonra mülakata girdim bu aylarda..O zamanlar sadece biri yanlış hatırlamıyorsam Ekin Sarpen ve Pınar gökçe olması lazım bir arkadaşının yardımıyla bir işe başlayacaksın demişlerdi ki öyle oldu. Hatta Ekin Eylül demişti , o zaman oldu gerçekten. İlkay ise seçeneklerin olacak demişti o da tutturmuştu. Ama herkesin yaptığı gibi bende ara sıra eski fallarımı dinliyorum ve yine Rezzan , Mert ,Melih, Bilge ve Ester çok çok iyiler yaa...Hani her biri farklı konularla ilgili nokta atışları olmuş .. Dediğim gibi zamanlarını tutturdukları oldu bazen zamanlarda kayma olmuş ama oldu yani çoğunu yaşadım. Mert bana bir tanıdığınla ilgili isminde m olan kara haberini alabilirsin demişti , oysa biz birkaç gün önce almıştık. Ama şöyle söyleyim Haziran en geç temmuz ortalarına kadar hem işe başlamam hem de yeni bir ilşkiye başlamam lazım kızlar :)) Yoksa hepsi patlar , olduğu zaman liste yapacağım buraya kim ne demişti :)) Şimdi de işsiz olup evde kafayı yediğim için , az önce Falalem e Yazgı soydan diye birine kahve falı attım :)) yeni gelmişş deneyelim de hatrı kalmasın değil mi ama

Tam buraya yazdım 2-3 dk sonra mail geldi falınız yorumlandı diye şaşırdım :) ben dalga geçmiştim yahuu :)) hissetti mi ne :O

Neyse zaman vermemiş çok yakında demiş o da ,diğerleri gibi hem iş hem aşk çoook yakında kızlaaaar !!

Yakın geçmişle ilgili söyledikleri tutarlı , ama wowww dediğim bir şey yok... yine de denenebilir... Biraz genel olmuş sanki :) karar sizin.

Bu arada biri beni durdursun yaa, denemediğim falcı kalmadı , aşkı falan geçtim bir an önce işe başlasam da kurtulsam şu can sıkıntısından ...BİLGE ÖZDOĞRU nun dediği gibi gelirin zaten yok , giderlerini dengede tutman lazım , 1 liranın bile hesabını yapman gerekebilir diye :))) Fal baktırmasam denge bozulmayacak da işte neyseee Ağlanacak halime gülüyorum bir de

Bilge ask konusunda ne demis, merak ettim

Bilge ask konusunda ne demis, merak ettim

ya bu bilge binnazda ki olumsuz bilge mi??? gecen yil sevgilimle cicek bocek oldugum zamanlarda fal atmistim evlilik tarihi yakinmidir diye o kadr olumluydu ki sabah aksam der gibi yorum yapmisti...ayrildik yine fal attim kaderin degismis dedi bence kizda his yok sadece kartlarin anlamlarini söylüyor

Son düzenleme:

aliye ablayi bende gördüm..ama biraz yorum falan gelsin. bakalim..aklimada kimse gelmiyor ki en son nesibeye baktirdim onu tavsiye edecem ama sen begenmemistin sanirim...
ay ben hala nesibenin falinin etkisinden kurtulamadim...(( fali hem canimi yakti hem mutlu etti. ruh halim bile degisti. iki gündür agliyorum...olumsuzdu(((

Son düzenleme:

özeline bakarmsn cnm msj attım

Bilge sadece kart yorumluyo canım haklısın ama bana şahsen en yakın yorumu o yapmış ,en azından şu an için öyle.Ancak hisleriyle cevap vereceği bişey sorduğunda yorum asla yapamıyor dediģin gibi"öyle bi kart çekmemişsiniz"demişti banada.Durugörüsü sıfır.
Aliye için bende yorum bekliyorum.Nesibe bana hiiiçç çıkmadı ,an itibariylede pekçoğu gibiydi.Allah bilir be canım çokta etkilenmemek gerek aslında,olumlu veya olumsuz her falda her falcının yanılma payı çok yüksek biliyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…