Bilge sadece kart yorumluyo canım haklısın amn yakın yorumu o yapmış ,en azından şu an için öyle.Ancak hisleriyle cevap vereceği bişey sorduğunda yorum asla yapamıyor dediģin gibi"öyle bi kart çekmemişsiniz"demişti banada.Durugörüsü sıfır.
Aliye için bende yorum bekliyorum.Nesibe bana hiiiçç çıkmadı ,an itibariylede pekçoğu gibiydi.Allah bilir be canım çokta etkilenmemek gerek aslında,olumlu veya olumsuz her falda her falcının yanılma payı çok yüksek biliyosun.
aynen ben kart secrr anlamlarina nettende bakarim o yuzden bence bilge bu isi biraksin.
nesibeyi bu kadar beklemiyordum gecmisi ani cok cok iyi bilmesi onun düşüncelerini v.s gercekten emek veriyor kiz. artik hayirlisi Rabbimden... iste her falci herkeste ayni degil. ozellikle benim begendiklerime kesinlikle baktirma alcanzarcim
kızlar nasılsınız?? 1 yıldır baktırdığım hiçbir falın tutmadığı nedense bu sabah kafama dank etti.. keşke fal yerine bir araba falan alsaydım..
kızlar nasılsınız?? 1 yıldır baktırdığım hiçbir falın tutmadığı nedense bu sabah kafama dank etti.. keşke fal yerine bir araba falan alsaydım..
prenses34 çıkmıç yine meydana acaba şu kız aramızdan birimi çok merk ediyorum umarım artık mithatla kavuşursun
Prenses akillandi, MIthat in adam olmadigini anladi:
1 ay önce [Tarot Falı]
prenses34
ne yani gülşahlan mithat sadece arkadaş değilde beraber çıkıyolarmı?cinsellikmi yaşıyo mithat gülşah denen o..puyla?mithat beni nezaman ararda pişman oldunu söler?nezaman arkadaşlıkları kankalıkları tamamen bitecek?öle ah ettimki onlara ahlarım tutuyomu?gülşah mithata paramı yediriyo gülşah ancak para yer para yedirmezki.gülşah faceni kapadımı gizledimi gözükmüyoda.uğur esmer mavi gözlü ben ise
+ Devamı
prenses34 sarışın renkli gölü adam istiyorum.öle biri nezaman karşıma çıkıcakda bende aşık olup evlencem?mithat şu sıralar pişmanmı beni düşünüyo özlüyomu?bana yapdığı haksızlığın farkındamı?mithat gülşahdan nezaman büyük bi kazık yiyecek?mithatın iş ve aşk durumu kötü gidiyomu?uğurda beni elde edince değişicekmi?mithat beni seviyomu?sevse böle herseferinde terslemez benle buluşurdu dimi?
bak daha dün ne yazmışş cheryyy
prenses34
mithat beni nezaman arıcakda görüşüceğiz?benlen barışdıkdan sonra bana karşı davranışlarında bir iyileşme olacakmı mithatın?
Bizim ondan ne farkimiz var sekerim, hepimiz maddi manevi tukendik, ama sor Cherry akillandin mi diye bana
Bu tukenme isinden yanima kar kalan tek sey, sizlerle olan guzel arkadaslik oldu
aynen tek kazandıgım şey burda güzel arkdaşlarım oldu onun dışında fısttt o paralarla neler yapardık (bugün 3 fal atıım )
bende henüz akıllanmadım
3 fal kime attin, bana kimse cikmadigi icin zirvalamalarini artik dinlemek istemiyorum kimsenin.
şeymanın falını bekliyorum semanın yorumu geldi rezzan ablaya attım o geldi bide o kadar çok övülmüşki warlock a fal attım onu bekliyorum baksana sayfsna cherry millet ölmüş bitmiş herife
Oyy kuzum warlocka bikac gün önce bende fal attim kariayada attim ikisinide begenmedim hele warlock tam bir corba olarak falimi yolladi hicbisi anlamadim bile .keske hic atmasaydin
Semaya fal atmissin gördüm seni neler dedi sanaa :))
benii bulmuşsun bebegimmmsema bana nasihat veriyo valla sürkli bence oda hayattan cok çekmiş herhal
warlocka simdi üzüldüm bak iptal ediyimii o derece kötümü
benim fali görsen aglardin o derece benceicinden cikamadim basinda baska ortasinda baska sonunda baska
cok zor bisi sordum heralde
Selena derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?