Binnaz Abla

Mayanin cikmasina sevindim

Cherrycim hoşlandığım zat-ı muhteremde adım atacakmış benim yarım aklım hepten karışacakmış ama diğer adamı seçersem daha iyi olurmuş ama karar senin tabi dedi.bende o adım atarsa diğerlerinin suratına bakmam yazdım soru-cvp kısmında.birde ihtimal vermiyorum adım atacağına dedim.bekle gör dedi bakalım.bu sema hangi falda iyi peki dostlar ?

:)))) bu konusma üslubunu hiç unutmayacağım:)))) 70 yasında torunlarıma da bi prenses vardı diye anlatacağım

bugün benim falıma bakmamaya yemin etmiş falcılar hiçbirinin yorumu gelmedi

Uzun zamandır sitede görünmeyen Neşe Özışık a fal attım az önce bayanlar :)) daha önce hiç denememiştim :)))

Bakalım o neler diyecek :) var mı daha önce baktıran ?

merhaba kızlar;bende size kötünün iyiside olsa çıkan fallarımdan bahsedim,öyle büyük şeyler değil belki ama olsun ilk önce kalista ve serüven bi kaç ay önce baktırdığım fallarımda ev alacağımızı bildiler ve dedikleri gibi mayıs ayında ev aldık.sonraki bilende cezvvede ki şeyma onada 3 kez fal baktırdım kahve-katina ve iskambil bu fallarında dediği bazı şeyleri yasadım,mesela; bana sağ elinin üstünde ve sırtında ağrı olacak dikkat et dedi ve dediği gibi sırtım tutuldu ve sağ elim ağrıyo,bide bi kıskançlık olayın olacak dedi iş yerinde evet o da oldu onuda bildi yani o kadar faldanda olsun o kadar dimi

7 haziran yani bugun Merkür gerilemesi var kızlar eski aşklar hortlayabilir 7 hazirana odaklanmayın 1 hafta öncesi ve 1 hafta sonrasıda etkileri devam edecek benden demesi

Kızlar venuse ilk defa baktırma şansım oldu telwede hıc yakalayamıyodum falsepetinde fırsat buldum ve yuhhh dıyorum nacızane:)) şoka soktu benı işimle ılgılı hıc bır bılgı vermedım pat dıye kurumsal sırket dedı 9 lu bı zaman dedı gun olur ınşallah dedı daha neler nelrr sızin venus ıcın yorumlarınız onemlı özge alcanzar cherryy ve dıger dostlar yorucam sızı bı görüş bıldırın:))) lutfennn

venüse telwedeyken kahve baktırmıştım açıkcası şimdiki durumumu bilememişti.gelecekle ilgili dediği şeyide henüz yaşamadım.yaklaşık bir 6-7 ay olmuştur baktıralı.diğer arkadaşları bilmem ama ben memnun kaldığımı söyleyemem.sen ne baktırmıştın tatlım?

2 fal baktirdim 1. falda söyledigi tek bisey vardi ve tutumadi
2. faldada ayni sekilde tutmadi
kis aylarinda baktirrmistim
venüs an konusunda ve insanlari kisiligi konusunda iyidir ama falin tutma potansiyeli konusunda zayif en azindan benim icin öyle
umarim sana söyledigi güzel seyler tutar

canım benım venüsün ilk falında aynen senin suanki durumun gibi şoklara girmiştim:)) burda da paylaşmıştım keza 2. ve 3. falı yine beni şoklara soktu..venüsü çok severim... rezzan abla yakın bir tarih vermişti venüs zamanı daha uzun tutmustu rezzan abla çıkmadı venüse henüz zaman var.cıktı veya çıkmadı diyemeyecğim o yüzden...
ama venüsün yakın zamanlı söyledeiği durumları yaşamaktayım...pembe tablocu değildir...çok güzel geçmişi ve an yorumu yapıyor..olaylar venüsün yorumu gibi ilerlemekte bakalım... bana göre en başarılı buldugum 3 yorumcudan biri

Son düzenleme:

Canım vallahi tellwede bana hiiçç tutturamamıştı Venüs.Ne geçmiş ne şu an...Gelecekte çıkmadı ,zaten belliydide öyle bi yorumdan gelecek tahmininin tutmayacağı.Yalnız sen şimdi 9 lu zaman yazınca dikkatimi çekti.Net aklımda banada 9'lu vade vermişti.Bilemedim ,tesadüfte olabilir tabi bişey diyemem.Ben hatta bi şans daha vermeyi düşünmüştüm falsepetinde Venüs'e.Sağolsun Özge'cim vazgeçirdi beni,şimdi tellwedeki falımı hatırlayınca Özge iyiki engel olmuş bana,tekrarlamaya gerek yok gerçekten.Senin için güzel yorumları çıksın umarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…