Arkadaşlar kısmen çıkan fal haberlerim var :) maya demir ve chloe haziran ayında bir kısmet açıklığı ve iki kişi arasında kalmaktan bahsetmişlerdi.bende dalga geçmiştim nerde bu bolluk diye.artık tesadüf mü başka birşey mi bilmem ama gerçekleşti bu.bir yanda 2 yıldır hiç konuşmadığım eski sevgili dönme talebinde,diğer yanda benle çıkmak isteyen iki kişi ama toplasan bi adam eder mi cık :) benim aklım platonik olarak hoşlandığım birinde.neyse bu falcılara o sıra kızmıştım nerde bu bolluk diye ama oldu.
Maya demirin başka falı çıkanı var mı arkadaşlar? Birde sema dediğiniz nerede bakıyor ?
Mayanin cikmasina sevindim
Prenses akillandi, MIthat in adam olmadigini anladi:
1 ay önce [Tarot Falı]
prenses34
ne yani gülşahlan mithat sadece arkadaş değilde beraber çıkıyolarmı?cinsellikmi yaşıyo mithat gülşah denen o..puyla?mithat beni nezaman ararda pişman oldunu söler?nezaman arkadaşlıkları kankalıkları tamamen bitecek?öle ah ettimki onlara ahlarım tutuyomu?gülşah mithata paramı yediriyo gülşah ancak para yer para yedirmezki.gülşah faceni kapadımı gizledimi gözükmüyoda.uğur esmer mavi gözlü ben ise
+ Devamı
prenses34 sarışın renkli gölü adam istiyorum.öle biri nezaman karşıma çıkıcakda bende aşık olup evlencem?mithat şu sıralar pişmanmı beni düşünüyo özlüyomu?bana yapdığı haksızlığın farkındamı?mithat gülşahdan nezaman büyük bi kazık yiyecek?mithatın iş ve aşk durumu kötü gidiyomu?uğurda beni elde edince değişicekmi?mithat beni seviyomu?sevse böle herseferinde terslemez benle buluşurdu dimi?
bu maya nerede yahu birde bu venüsamber tellwedeki mi?
Arkadaşlar kısmen çıkan fal haberlerim var :) maya demir ve chloe haziran ayında bir kısmet açıklığı ve iki kişi arasında kalmaktan bahsetmişlerdi.bende dalga geçmiştim nerde bu bolluk diye.artık tesadüf mü başka birşey mi bilmem ama gerçekleşti bu.bir yanda 2 yıldır hiç konuşmadığım eski sevgili dönme talebinde,diğer yanda benle çıkmak isteyen iki kişi ama toplasan bi adam eder mi cık :) benim aklım platonik olarak hoşlandığım birinde.neyse bu falcılara o sıra kızmıştım nerde bu bolluk diye ama oldu.
7 haziran yani bugun Merkür gerilemesi var kızlar eski aşklar hortlayabilir7 hazirana odaklanmayın 1 hafta öncesi ve 1 hafta sonrasıda etkileri devam edecek benden demesi
Kızlar venuse ilk defa baktırma şansım oldu telwede hıc yakalayamıyodum falsepetinde fırsat buldum ve yuhhh dıyorum nacızane:)) şoka soktu benı işimle ılgılı hıc bır bılgı vermedım pat dıye kurumsal sırket dedı 9 lu bı zaman dedı gun olur ınşallah dedı daha neler nelrr sızin venus ıcın yorumlarınız onemlı özge alcanzar cherryy ve dıger dostlar yorucam sızı bı görüş bıldırın:))) lutfennn
Uzun zamandır sitede görünmeyen Neşe Özışık a fal attım az önce bayanlar :)) daha önce hiç denememiştim :)))
Bakalım o neler diyecek :) var mı daha önce baktıran ?
Uzun zamandır sitede görünmeyen Neşe Özışık a fal attım az önce bayanlar :)) daha önce hiç denememiştim :)))
Bakalım o neler diyecek :) var mı daha önce baktıran ?
Kızlar venuse ilk defa baktırma şansım oldu telwede hıc yakalayamıyodum falsepetinde fırsat buldum ve yuhhh dıyorum nacızane:)) şoka soktu benı işimle ılgılı hıc bır bılgı vermedım pat dıye kurumsal sırket dedı 9 lu bı zaman dedı gun olur ınşallah dedı daha neler nelrr sızin venus ıcın yorumlarınız onemlı özge alcanzar cherryy ve dıger dostlar yorucam sızı bı görüş bıldırın:))) lutfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?