Binnaz Abla

kahvede perihan sal da iyi ama ben bu 3lüyü tercih ederim zaten bir süre ugramam dedim onlarla da vedalaştım yani melek'in yorumu çok içtendi ama gerçekten ben sana doğruları söyledim asla umut vermiyorum inan demiş kendini yemiş bitirmiş uzuldum ona da yani gerçekten içten yorumlardı benim için benim verdiğim tek detay adı işte ilişki sürem ve ayrı şehirlerde oluşumuz bu kadar yani kahve için bazen tip tarif ediyorum ki karışıklık olmasın nasılsa tek bir kişiye odaklı baktırıyorum diye amin inşallah herkes için en güzeli en hayırlısı olsun hayat bu ben hep anlatırım yakın ark. lisede birine aşıktı 1 ay çıkıp ayrılmak zorunda kaldılar tam 5 yıl sonra yeniden buldular birbirlerini tamamen tesaduf gecen yaz evlendiler hayat işte kısmetse size elbet bulur uzulmeyin sabretmek ilk başta zor geliyor sonra alışılıyor açıkçası beklemek gerek tabi beklerken kendinizi kapamayın daha hayırlısı çıkar belki bilinmez... bir de burda tavsiye uzerine fahriye ablaya baktırdım güzel diğerleriyle paralel bir faldı ama ilk ekz oldugu için yorum yapamıycam beklemek gerek Nesibeye de son bir baktırayım istiyorum ama bakalım inş. bugun yakalarım...

Burcun ne aynı ben gibisin herşeyi anlatmak zorundayız sanki durumumuz çok aynı değil ama işte benzer tarafları da yok değil yani eğer gurur yapmak zorunda değilsen bir adımda sen atsana tabi ben bilmem belki uygun olur aslında yalvarır pozisyona girmek çok doğru olmuyor neyse konuyu saptırmıyayım hayırlısı inşallah düzelir bakarsın bir anda

adım attım zaten canım olmaz dedi olacaksa eğer sende istersen ben her türlü gurursuzluğu yaparım ama şimdi değil dedi...ben aslanım o koç canım

Bana bu sorulur mu Cansuu?? :)) bari sen sormaa :)) TABİİ Kİ REZZAN ABLA :)) 8 ledik cok sukur :)

beyzacım rezzan abla yeni yerinde genelde ne zaman online? Yeni bir gracie macerasına hazır olun genclerr :)))

Son düzenleme:
fal sepetinde kahvede en iyisi hangisi acaba baktırıp memnun kaldıklarınız kimler veya tarotta

Son düzenleme:
bu falcı bacılardan gerçekten de bilen var mı ? geçmişi değilde geleceği bilen var mı ?

beyzacım rezzan abla yeni yerinde genelde ne zaman online? Yeni bir gracie macerasına hazır olun genclerr :)))

:))) yeni bi gracie macerasi olacagini sanmiyorum ben cunku cok sık online oluyor :) canim zamanini bilmiyorum inan ben baktirmak istegimde genelde online buluyorum onu. Sen de ara ara bak mutlaka cikar karsina :) ilk kez baktiracaksan uyarmam lazim: gercekten bagimlilik yapiyoo :)

Yok beyza daha once baktırdım binnaz abladayken, 3 ay oluyor. idareli denemek istedim nesibe ve onu. Rezzan ablanın falını dun yine dinledim... markette alışverişteyken kulağımda onun falı:)) geçenlerde rastladım falalemde ona ama tarot degil ya hani hazırlık yapmak gerek fotograf falan, yakalayamadım sonra.

Dun erkeklerle ilgili yaptığınız yorumlara da kesinlikle katılıyorum. Aramayınca daha değerli oluyorsun inan bana. Ozellikle de yalnız kaldıklarında anlıyorlar. Hepsi cocuk gibi ilgi görünce şımarıp nazlanıyorlar ulaşamadıklarında merak ediyorlar.

Son düzenleme:

Aynennn oylee aynennn ne zaman aramiyosun tipis tipisss ariyolar,ama biz ariyosak asla donmuyolr asla

ilki güzeldi demişstin ama sanırım denesem mi diye düşünüyorum çok fal baktırasım var ama tarot yeni baktırdığım için kahve istiyorum bulamadım bitürlü baktırcak sürekli rezzan ablaya baktırıyorum değişik birini istedim

Bilemiyorum ki bende dün senden sonra ikinciyi gönderdim ama birinci fal ile tıpatıp aynı şeyleri yazmış harfler bile aynı o yüzden güvenim sarsıldı artı bir soru sordum cevabını bildiğim onu da bilemedi öyle olunca da biraz kızdım ama denemek istersen bir şey diyemem tabi

Anladım canım ay çok baktırasım var bulamadım bitürkü =)

kızlar annem tutturdu baktırcam diye ödeme şekilleri nasıl oluyor bilen var mı acaba

Arkadaşlar cidden kahvede Rezzan dışında bir öneriniz yok mu ? Farklı birini denemek istiyorum :)

aynen öyle ya eski yazılarıda okuyorum bulamadım bitane baktırcak insan gittim çağana tarot gönderdim bu kadar tarot baktırmakta iyi değil kahve için birini bulursan bana da söyle =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…