Canım vallahi tellwede bana hiiçç tutturamamıştı Venüs.Ne geçmiş ne şu an...Gelecekte çıkmadı ,zaten belliydide öyle bi yorumdan gelecek tahmininin tutmayacağı.Yalnız sen şimdi 9 lu zaman yazınca dikkatimi çekti.Net aklımda banada 9'lu vade vermişti.Bilemedim ,tesadüfte olabilir tabi bişey diyemem.Ben hatta bi şans daha vermeyi düşünmüştüm falsepetinde Venüs'e.Sağolsun Özge'cim vazgeçirdi beni,şimdi tellwedeki falımı hatırlayınca Özge iyiki engel olmuş bana,tekrarlamaya gerek yok gerçekten.Senin için güzel yorumları çıksın umarım:)
Alzancarım cancağzım mesaj kutun dolup taşmış canım haber ediyim dedim
hayırdır canım ? hepimiz yapıyoruz bazen takma kafana :)
yaa galiba tellwede ilk defa tutan bi falım oldu ama yanlış hatırlamıyosam çok saçma diye 1 yıldız vermiştim falcı da iade etmişti. şimdi bulamıyorum silindi galiba. 5 harf vermişti adında bunlar olucak diye bi onları hatırlayabildim. bugünde öyle biriyle tanıştım
yaa galiba tellwede ilk defa tutan bi falım oldu ama yanlış hatırlamıyosam çok saçma diye 1 yıldız vermiştim falcı da iade etmişti. şimdi bulamıyorum silindi galiba. 5 harf vermişti adında bunlar olucak diye bi onları hatırlayabildim. bugünde öyle biriyle tanıştım
:))) hatirla be palamutum
Fal gecmisinde olmuyor mu sekerim iade edilenler?
Falcilarin listesine soyle bir goz gezdirsen, hangisi belki hatirlarsin
Az once topikte mesajlarini aradim, yazmissin ki:
Adin
Mina
Esince
Ugga
Sema
ya baktirmissin.Olumsuz konusabilen Rumii, Chloe ve Asli da vardir sanirsam, onlardan biri olmaya?
Sema cikti mi sana? Bana patlayacak gibi.
canım sema patladı. çok zorladım da kehriban olabilir o falın sahibi
İçimizden biri yanılmıyorsam beğeniyordu Kehriban ı
Bıde kızlar ne soruyosun hep dıceksınız ama ınanın zor durumdayım. Selena mı ne telwede oda super seyler demış ınanayımmı
Selena benim favorimdir tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?