Binnaz Abla

Alzancarım cancağzım mesaj kutun dolup taşmış canım haber ediyim dedim

Arkadaşlar

bugün çok ilginç bir şey oldu hani tesadüf müdür nedir yoksa bir işaretmidir.

telwe nin promosyonuna fal yolladım treas dan yorum gelmiş aynen kopyalıyorum.

Fincanın çok ferah çıkmış maşallah hemen yorumluyorum. geçen aylar kötü geçmiş ama yeni yıl sana çok şanslı geliyor yıldızın parlıyor. hiç beklemediğiniz ve ummadığınız bir haber sizi çok ama çok mutlu edecek.bu habere o adar çok sevineceksinizki göz yaşlarınıza hakim olamayacaksınız. bu günlerde sevindirici bir haber alacaksınız. Bir teklif sizi oldukça güç bir duruma düşürecek. bu aralar yapmanız gereken şeyleri ihmal etmeden yapın. süpriz bir mutluluk yaşayacaksınız. Belirgin bir S harfi görüyorum fincanında. Çok sevineceğin bir olay yaşayabilirsin. Dini inancınız var ben size tavsıyem allahın izniyle faydası oluyor yapabilirsen selavatı tefriciye okuyun. Güle güle canım.

dua işlemi bugün benim için başladı sağolsun periye, S harfide arkadaşımın baş harfi inanırmısınız paralı fallardan daha iyi geldi bu bana

ayyy kızlar yaaaa milattan sonranın en büyük aptallığını yaptım herhaldeee anlatıcam birzdan telaşım geçsin.

hayırdır canım ? hepimiz yapıyoruz bazen takma kafana :)

yaa galiba tellwede ilk defa tutan bi falım oldu ama yanlış hatırlamıyosam çok saçma diye 1 yıldız vermiştim falcı da iade etmişti. şimdi bulamıyorum silindi galiba. 5 harf vermişti adında bunlar olucak diye bi onları hatırlayabildim. bugünde öyle biriyle tanıştım

boş ver iyiki de silmişsin yoksa kesin hepimiz denerdik

:))) hatirla be palamutum

Fal gecmisinde olmuyor mu sekerim iade edilenler?

Falcilarin listesine soyle bir goz gezdirsen, hangisi belki hatirlarsin

Az once topikte mesajlarini aradim, yazmissin ki:

Adin
Mina
Esince
Ugga
Sema

ya baktirmissin.Olumsuz konusabilen Rumii, Chloe ve Asli da vardir sanirsam, onlardan biri olmaya?

Sema cikti mi sana? Bana patlayacak gibi.

Son düzenleme:

canım sema patladı. çok zorladım da kehriban olabilir o falın sahibi

Ya baktımda benim tek fallarım değil,bunlara tabir ettirdiğim rüyalarda çıkmamış.Abi yani biri olmazsa biri ya ...

Merhaba arkadaşlar hemen ıkı konu hakkında bılgı vermek ıstıyorum. Bılemıyorum bakırkoye yollu düşen olurmu didem varmış bende bugun gittim iskanbıl bakıyo tarot da acıyo 30 tl ama ılk etapta cok soguk bı kadın eyvah yandık dedım:) sonra bı başladı gecmışı okudu bu normal.. Benımkının karakterını yani annesı olsa nu kadar. Bunada tamam gelecekle ilgili işimle ılgılı emın degılım ama pek ıstedıgın olmıcak dedı aşkla ılgılı 2 hafta verdı cıkarsa yazıcam. Ama asıl arkıma Ayın 17 sı demış gecen ay içim o gunde adamla karşılaşmış bılemem tesadufmu? Onun gazına gittim.sız hep yardımcı oluyosunuz bana bende paylaşıyım dedım. 14 gun sonra okeylıcem cıkarsa:)bırde fıruzenın dedıgı gıbı bır sekılde gıdıyo olaylar ama aşk degıl iş anlamında şimdi beklemede oldugum venusun 9 gunu var:) onuda yszıcam mayaya attım şuan kahve normelde kıtap yazılır kahvelerıme o kadar yogun cıkar azıcık cıkmış sekıller sınır oldum:))) sevgıler ıyı hbrlerınızı beklıyorum

Bıde kızlar ne soruyosun hep dıceksınız ama ınanın zor durumdayım. Selena mı ne telwede oda super seyler demış ınanayımmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…