Binnaz Abla

mayanın yorumu geldi mi şekerim? nasıl buldun geldiyse?

Arkadaşlar mayanın yorumu geldi ve inanın gene şoklardayım:) diceksınızkı sende her yorumcuda şoktasın ama çokk beğendım hatta dıdemı solladı aslında son 4 falımda hemen hemen aynı seyler dendı sadece işimle ılgılı bır olumsuz yorum oldu aşkla ılgılı sanki sözleşmişler gıbı aynı tarıhler aynı yorumlar hoş ben ocaktada bı boyle olmuştum ama çıkmamıştı. Busefer sağlama yapayapa gidiyorum artık 2 haftada kımseye baktırmıcam. Maya, selena, fıruze , dıdem , venüs ya aynı anda patlıcaklar yada cıglıkcıglıga yazıcam sıze oldu diye:)) sadece işle ılgılı dıdem olumsuz konuştu bakalım..,, tavsıye edıyorum mayayı es geçmiyelım. Dedıgı cıkan varsa paylaşın lütfen umut oluyo:)))

Canım benimde yorumum süperdi ama kesin sonuç için biraz zaman var ama gerçekten çok iyiydi.

tarihi ne zaman verdiler :)
insallah tutar

Kızlar merhaba, kahve falına cidden iyi bakan birileri var mı binnaz'da? Gelecek ve geçmişte iyi olan?

Rezzan abla, Nesibe ve Binnaz abla arasında kaldım? Dediklerini yaşayan var mı?
Hiçbirini yaşamadım,bana çok popüler ve ön planda olan isimler pek iyi gelmiyor.Genelde olumsuz yorum alanlar ,daha az adı geçenler biraz daha etkiliyor beni.Ha sen dene içinden geleni tabiki...

Binnaz daki Maya Demir i tavsiye ederim.

Bir de Tellwe de missladybird var, tami tamina fincani okuyor, sekilleri yorumluyor. Miraclenil de guzel.

Missladybird bana òyle bi fal yollamıştıki okurken sıkıldım.Ama tarottu benimki kahvesi iyidir belki.

Hiçbirini yaşamadım,bana çok popüler ve ön planda olan isimler pek iyi gelmiyor.Genelde olumsuz yorum alanlar ,daha az adı geçenler biraz daha etkiliyor beni.Ha sen dene içinden geleni tabiki...

Binnaz daki Maya Demir i tavsiye ederim.

Bir de Tellwe de missladybird var, tami tamina fincani okuyor, sekilleri yorumluyor. Miraclenil de guzel.

Ne zormuş yahu, kafam karıştı:44: İzmir'de iyi birini bulsam gidip yüz yüze baktırıcam. Yüz yüze baktırmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum aslında. Ama bir üşendim netten baktırayım dedim.

Zaten fikir aldıkça kafan karışır.Çünkü hepimizin iyi bulduğu başka başka falcılar oluyo genelde.Eğer imkânın varsa git sağlam bi falcıya ,en azından bi kafede düzgün birine baktır,daha kârlı çıkarsın.Zaten fiyatlar aynı gibi,üstelik reel olunca istediğin kadar soru sor,tek soru tek cevap zımbırtısı olmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…