Merhaba arkadaşlar hemen ıkı konu hakkında bılgı vermek ıstıyorum. Bılemıyorum bakırkoye yollu düşen olurmu didem varmış bende bugun gittim iskanbıl bakıyo tarot da acıyo 30 tl ama ılk etapta cok soguk bı kadın eyvah yandık dedım:) sonra bı başladı gecmışı okudu bu normal.. Benımkının karakterını yani annesı olsa nu kadar. Bunada tamam gelecekle ilgili işimle ılgılı emın degılım ama pek ıstedıgın olmıcak dedıaşkla ılgılı 2 hafta verdı cıkarsa yazıcam. Ama asıl arkıma Ayın 17 sı demış gecen ay içim o gunde adamla karşılaşmış bılemem tesadufmu? Onun gazına gittim.sız hep yardımcı oluyosunuz bana bende paylaşıyım dedım. 14 gun sonra okeylıcem cıkarsa:)bırde fıruzenın dedıgı gıbı bır sekılde gıdıyo olaylar ama aşk degıl iş anlamında şimdi beklemede oldugum venusun 9 gunu var:) onuda yszıcam mayaya attım şuan kahve normelde kıtap yazılır kahvelerıme o kadar yogun cıkar azıcık cıkmış sekıller sınır oldum:))) sevgıler ıyı hbrlerınızı beklıyorum
Arkadaşlar mayanın yorumu geldi ve inanın gene şoklardayım:) diceksınızkı sende her yorumcuda şoktasınama çokk beğendım hatta dıdemı solladı aslında son 4 falımda hemen hemen aynı seyler dendı sadece işimle ılgılı bır olumsuz yorum oldu aşkla ılgılı sanki sözleşmişler gıbı aynı tarıhler aynı yorumlar hoş ben ocaktada bı boyle olmuştum ama çıkmamıştı. Busefer sağlama yapayapa gidiyorum artık 2 haftada kımseye baktırmıcam. Maya, selena, fıruze , dıdem , venüs ya aynı anda patlıcaklar yada cıglıkcıglıga yazıcam sıze oldu diye:)) sadece işle ılgılı dıdem olumsuz konuştu bakalım..,, tavsıye edıyorum mayayı es geçmiyelım. Dedıgı cıkan varsa paylaşın lütfen umut oluyo:)))
Arkadaşlar mayanın yorumu geldi ve inanın gene şoklardayım:) diceksınızkı sende her yorumcuda şoktasınama çokk beğendım hatta dıdemı solladı aslında son 4 falımda hemen hemen aynı seyler dendı sadece işimle ılgılı bır olumsuz yorum oldu aşkla ılgılı sanki sözleşmişler gıbı aynı tarıhler aynı yorumlar hoş ben ocaktada bı boyle olmuştum ama çıkmamıştı. Busefer sağlama yapayapa gidiyorum artık 2 haftada kımseye baktırmıcam. Maya, selena, fıruze , dıdem , venüs ya aynı anda patlıcaklar yada cıglıkcıglıga yazıcam sıze oldu diye:)) sadece işle ılgılı dıdem olumsuz konuştu bakalım..,, tavsıye edıyorum mayayı es geçmiyelım. Dedıgı cıkan varsa paylaşın lütfen umut oluyo:)))
tarihi ne zaman verdiler :)
insallah tutar
bu maya maya demir mi? bir de tellwede maya vardı herrhalde hangisi:)
bende çok beğenmiştim nokta atışları vardır.
Annem nerdesin sen yahu, facene bak hele
bu maya maya demir mi? bir de tellwede maya vardı herrhalde hangisi:)
Hiçbirini yaşamadım,bana çok popüler ve ön planda olan isimler pek iyi gelmiyor.Genelde olumsuz yorum alanlar ,daha az adı geçenler biraz daha etkiliyor beni.Ha sen dene içinden geleni tabiki...Rezzan abla, Nesibe ve Binnaz abla arasında kaldım? Dediklerini yaşayan var mı?
Rezzan abla, Nesibe ve Binnaz abla arasında kaldım? Dediklerini yaşayan var mı?
Binnaz daki Maya Demir i tavsiye ederim.
Bir de Tellwe de missladybird var, tami tamina fincani okuyor, sekilleri yorumluyor. Miraclenil de guzel.
Hiçbirini yaşamadım,bana çok popüler ve ön planda olan isimler pek iyi gelmiyor.Genelde olumsuz yorum alanlar ,daha az adı geçenler biraz daha etkiliyor beni.Ha sen dene içinden geleni tabiki...
Bir de Tellwe de missladybird var, tami tamina fincani okuyor, sekilleri yorumluyor. Miraclenil de guzel.
Ne zormuş yahu, kafam karıştı:44: İzmir'de iyi birini bulsam gidip yüz yüze baktırıcam. Yüz yüze baktırmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum aslında. Ama bir üşendim netten baktırayım dedim.
Hani sen soru sormadan bile herşeyi ortaya döken tipler vardır ya onlar gibi mi bu missladybird?
Ne zormuş yahu, kafam karıştı:44: İzmir'de iyi birini bulsam gidip yüz yüze baktırıcam. Yüz yüze baktırmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum aslında. Ama bir üşendim netten baktırayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?