Binnaz Abla

Binnazdaki mayaya fal yolladım hiç ama hiç beğenmedim uymadı bana hiç bi dediği iade aldım artık online defterini uzunca bi süre kapatmam lazım sanırım

En iyisi yaparsın canım, en azından forumdaki arkadaşlar bazen bahseder bende rast geldim Prenses34 telwedei her yorumcuya baktırmış diyebilirim bu bizim gördüğümüz site Mithat, Gülşah diye sıyırmış artık kız 1 sene öncesi yorumları var kah sevinmiş kah üzülmüş sonuş ne hiç bir şey kısacası özellikle duygusal yorum alan kardeşlerime tek bir sözüm var. SİZİN İÇİN ÇABALAYAMAN İNSANI ÇIKARIN HAYATINIZ dan

Gunaydin herkese

O kiza umit veren falcilar var adamin kizi istemedigi belli boyle insanlara fal bakirmamiz ne kdr dogru...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haklısın canım bende bunu kendime çok söylüyorum o seni senin kadar düşünüyor mu umursuyor mu ki sen onun derdinden derbeder oluyosun diyorum ama iş uygulamaya gelince yapamıyorum bi türlü

Gunaydin herkese

O kiza umit veren falcilar var adamin kizi istemedigi belli boyle insanlara fal bakirmamiz ne kdr dogru...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Vallahi Prenses e olunlu konusan hic kimseye baktirmadim ve baktirmam da.

Kizlar melek özden hala haber yok dimi?

Son düzenleme:
Bu kızın falları olumlu çıkarsa toplu intihar ederiz artık ..

Prensesin sarışın mavi gözlüsü noldu acaba onu da duygu mu kaptı ki :44:

Peri sen çok yaşa emi

Kızlar benim merak ettiğim şu ; diyelimki 50 falcı dan yorum aldık ve bunların 45 i hemen hemen aynı olumlu ve sizin istediğiniz bir sürede olaylar yorumlar daki gibi gelişiyor ve kafanızda şu düşünce beliriyor "bunların hepsi de yanılacak değil ya" ama sonuç olumsuz.

Bunun sebebi nedir kader değişkenli bir şey mi

Benim başıma gelmedik şey değil.Ama sonuç hep söylenilenden farklı olmuştur.Bana zaten bütün falcılar hemen hemen aynı şeyleri söylemişlerdir.Diyelimki altı aylık bi süre ve elli fal baktırdım o sürede kırkbeşi aynı yorumu yapmıştır.Ancak ne tuhaf ki hiiçç onların yani çoğunluğun dediği çıkmamıştır.Şimdi sen bunu belirtince bende gerçekten ne garip bi durumdur farkına vardım.
Kader konusunda ana hatların yani doğum,ölüm,evlilik gibi dönüm noktalarının kesinlikle sabit mutlak kader olduğuna sonsuz inanır ve bunun böyle olduğunu bilirim.Ancak önemli olan bi diğer kısım muallak kader yani mutlak kadere giden yolda bizim elimizde olan belirleyeceğimiz gidişattır.İllaki alnımıza yazılı olan mutlak kadere o yolun sonuna ulaşıcaz.Yalnîz finishe ana yoldanmı yoksa ara sokaktan gidilerekmi varılacağı biraz bizim elimizde sanırım.Tabiki dua ve sadaka kaderi değiştiren tek şeydir.Aslında başa dönüyoruz.Yani kader sabittir diyerek pes etmek yanlış çünkü gönülden gelen bir dua levhi mahfuzda yazılî olan yazıyı değiştirme gücünü sahip tek olgu.Kader sabit ama dualarımızla Allah güzel sona ulaşma yolunu umarım hem kısaltır hem kolaylaştırır.

Kizlar bence bu is boyle olmiycak kalp gözü acil bu isi para için yapmayan birini bulmak lazim mardin kiziltepedeki falci gibi

Kizlar bence bu is boyle olmiycak kalp gözü acil bu isi para için yapmayan birini bulmak lazim mardin kiziltepedeki falci gibi
Öyle biri İstanbul,İzmir,Ankara'da vs.çıkmaz zaten,cingözlerin hepsi büyük şehirlerde.

Fal baktırma sebeplerimiz çoğunlukla gönül işi yani evlilik bu mutlak kader ise, ve biz bunun için can gönülden dua ediyorsak ancak olmuyor ise bu insanlar kaderimizde yok o zaman ve buna göre de bu fal bakma işi fos çünkü 45 kişi bu kişiyle evleneceksin demiş ama adam veya kadın başkasıyla evlenmiş.

Ya tam bir muamma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…