Binnaz Abla

kızlar bırısı nedibeye baktırdım ama aldatıldım falan yazmış ben konuyu tam anlamadım ? anlatsın bırı bana nesibeyı severım dedıklerıde olur guvendıgım bı konu var uzuldum sımdık :S:S

Bi daha burda şaka yaparsam ne olayım!! Vakt-i saatine mi geldi nedir bi şaka yaptık tuttu

Açelyayla ilgili konuşurken burdan bir arkadaşla şakalaşmıştık (kim olduğunu hatırlamıyorum affetsin beni) Açelya falı bıraktı diye..

Kısmen de olsa gerçek oldu Açelya artık kahve falı bakmayacakmış

Bekleyen arkadaşlar vardı sanırım o yüzden söylüyorum ki boşa kahve için beklemesinler.. Allahtan tarotu bırakmamış bari..

Kizlar sahra hanimdan fal yorumum geldi cok pisman oldum keske gondermeseydim 5 dk lik bir fal yorumu ve 4 dk si sadece tavsiye arkada calan fon muzigi ve konusma tarzi ayni radyoda siir okuyan hikaye anlatan kadinlara benziyo tuhaf geldi bana hic memnun kalmadim soru bile sormuycam

Bana bu sorulur mu Cansuu?? :)) bari sen sormaa :)) TABİİ Kİ REZZAN ABLA :)) 8 ledik cok sukur :)

rezzan ablaya baktırırken, uzun uzun yazdınmı kendinle ilgili çok açıklama yapmadan yani. yoksa sen çok detay vermeden döktürüyor mu?

nedendir bilinmez imi burada geçen biraz popiler olan falcı nın ilk işi kahve bakmayı bırakmak oluyor e haklılar tabi kahve 10 tl tarot 20 tl ne diye uğraşsınlar nasıl olsa birileri baktıracak

rezzan abla kıvamında başka önerebileceğiniz kahve falı bakan var mı?

Sennn cidddimisin btnmmmm ((

Cagandanda yorumum geldi neyseki bunu begendim durum tespitleri guzel gelecekle ilgili dedikleri tutarli umarim cikar soyledikleri rezzan nesibe ve melekle hemen hemen ayni seyleri soyledi

sabahtan beri nesibenin online olmasını bekledim yarın akşama kadar da yorumu bekleyeceğim sanırım

kızlar bana haleh, nesibe, rezzan abla... hiçbirinin dediği çıkmadı. daha da kolay kolay kimseye baktırmam. özel bir şey sormuştum bugün belli oldu. gerçekleşmemiş. hayırlısı artık...

kızlar bana haleh, nesibe, rezzan abla... hiçbirinin dediği çıkmadı. daha da kolay kolay kimseye baktırmam. özel bir şey sormuştum bugün belli oldu. gerçekleşmemiş. hayırlısı artık...

Canım çok net bir şey mi sormuştun? İlişkiyle ilgili bir şey mi ya da tarih? Hiç bilmemiş miydi onlar bi şey peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…