- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
kredi kartıyla ödeme yapabilirsin ya da mobil ödemeyle yapıyosun faturana yansıyo
parakartta oluyor mu acaba
parakartta oluyor mu acaba
Bana bu sorulur mu Cansuu?? :)) bari sen sormaa :)) TABİİ Kİ REZZAN ABLA :)) 8 ledik cok sukur :)
bi daha burda şaka yaparsam ne olayım!! Vakt-i saatine mi geldi nedir bi şaka yaptık tuttu
açelyayla ilgili konuşurken burdan bir arkadaşla şakalaşmıştık (kim olduğunu hatırlamıyorum affetsin beni) açelya falı bıraktı diye..
Kısmen de olsa gerçek olduaçelya artık kahve falı bakmayacakmış
bekleyen arkadaşlar vardı sanırım o yüzden söylüyorum ki boşa kahve için beklemesinler.. Allahtan tarotu bırakmamış bari..
Yok beyza daha once baktırdım binnaz abladayken, 3 ay oluyor. idareli denemek istedim nesibe ve onu. Rezzan ablanın falını dun yine dinledim... markette alışverişteyken kulağımda onun falı:)) geçenlerde rastladım falalemde ona ama tarot degil ya hani hazırlık yapmak gerek fotograf falan, yakalayamadım sonra.
Dun erkeklerle ilgili yaptığınız yorumlara da kesinlikle katılıyorum. Aramayınca daha değerli oluyorsun inan bana. Ozellikle de yalnız kaldıklarında anlıyorlar. Hepsi cocuk gibi ilgi görünce şımarıp nazlanıyorlar ulaşamadıklarında merak ediyorlar.
Bi daha burda şaka yaparsam ne olayım!! Vakt-i saatine mi geldi nedir bi şaka yaptık tuttu
Açelyayla ilgili konuşurken burdan bir arkadaşla şakalaşmıştık (kim olduğunu hatırlamıyorum affetsin beni) Açelya falı bıraktı diye..
Kısmen de olsa gerçek olduAçelya artık kahve falı bakmayacakmış
Bekleyen arkadaşlar vardı sanırım o yüzden söylüyorum ki boşa kahve için beklemesinler.. Allahtan tarotu bırakmamış bari..
kızlar bana haleh, nesibe, rezzan abla... hiçbirinin dediği çıkmadı. daha da kolay kolay kimseye baktırmam. özel bir şey sormuştum bugün belli oldu. gerçekleşmemiş. hayırlısı artık...
Sennn cidddimisin btnmmmm((
rezzan abla kıvamında başka önerebileceğiniz kahve falı bakan var mı?
sabahtan beri nesibenin online olmasını bekledim yarın akşama kadar da yorumu bekleyeceğim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?