Binnaz Abla

bu ara kafayı esince ye taktım zor tuutyorum kendimi bathshebamı yoksa esincemii

Ben ikisinede baktırmadım açıkçası benim de kafamda daha önce hep Saraylı vardı ama yok kendime engel oluyorum bir süre baktırmak istemiyorum açıkçası bu kısır döngü beni maddi manevi yıprattı açıkçası

Nasıl bir şey bu özel fal sonucu hemen yaz hatun bugün sayemizde tavan yapacak

Canım böyle hemen yaz falan yazdım kusura bakma fikrini yazarsan sevinirim.

ayy ne kusuru canım...falım gelsın hemen size özet geçiyorum:)))7. sıradaym yapmış bile tavan..
walla bilmiyorum özel fal falan yazınca kıydım 10 lirama gönderdim...

ayyy siraz falımı iade etmşşş yorumculara düşük puan verdiğim için... iyi falcılardı da ben mi begenmedim...hıh...ahhh öylece kaldı telve de kredilerim baska kime baktırablırım ki.
neden bi Nesibe'ye bi Rezzan'a bi Mert'e bi Venüs'e bi Melek Öz'e düşük puan vermiyorum da telve falcılarına veriyorum neden?????

yorumcular bizim kime ne puan verdiğimizi görüyor ise başka yorumcuların yaptığı yorumları görüyormudur ?

yorumcular bizim kime ne puan verdiğimizi görüyor ise başka yorumcuların yaptığı yorumları görüyormudur ?

telwe ve falımpiri sevemedim gitti....herşey olabilir bence bu iki sitede
birde pembeci binnaz var...
yine en güvenilir fal sepeti ve fal alem

Son düzenleme:
Kızlar geçen gün fallarımın çıkmadıgını söylemiştım ve sızlerde çok destek olmuştunuz sayenızde acım hafıflemişti bunun için çok tesekkurler. Bugun uzun zamandır melek öz yoktu, ve sansa bugun yenıden actı sıstemını daha oncede demiştim aşk konusunda 1 sene once dedıgı gıbı ılerlıyo dıye.bugun gorunce hem kahve hem tarot attım.ve gercekten çok begendım.olmadı işim dedım oda ınatla canı gönülden bu işin peşini bırakma dedı.o kadar samımı o kadar yurekten emek vererek bakmışkı.12 dakka bırı 14 dakka bırı gelmış. Bılmıyorum cıkarmı cıkmazmı ama ılk baktıgı fal gıbı geldım bugune kadar degışık bır bakış şeklı var dost oldugu sesınden bellı. Olumlu olumsuz herseyı demiş. Sızınlede paylaşmak ıstedım. Melek'e için gercekten adı gıbı demek ıstıyorum. Sızce cıkarmı dedıklerı?? Sevgıler kaderdaşlarım

canım, melek bende inadına iyimserdir ve dedikleri de olur aslında ama nasıl diyim benim durumum umutsuz vaka..karşılıklı olarak biz zaten çift olamayız kişilik yapılarımız çok ters..her bir ileri 2 geri şeklinde ama melek nedense hep olumludur.. yani ben 1-2 yıkım sonrası baktırmıştım çok net hatırlıyorum asla olmaz dediğim şeyleri olmuştu..ama yine kendi durumumda asla oluru yok..zaten peşini bıraktım başka denizlere yelken açtım bile..başkası var şu an hayatımda..
dolayısyla çıkmamış oluyor dedikleri ama ben kendi ellerimle de değiştirmiş olabilirim bilmiyorum.. aylar oldu ona baktırmayalı göndermeye de çekinirim şimdi, o o kadar olumlu iken ben başkasında buldum teselliyi çünkü artık gözyaşlarım kurumuştu...

kızlar falalemdeki ester kira nasıldır? dedikleri çıkan çıkmayan var mıdır?

kızlar falalemdeki ester kira nasıldır? dedikleri çıkan çıkmayan var mıdır?

ay ben öneremiyorum maalesef. Bana söylediği bir şeyin 2 gün sonra tam tersini yaşamıştım. Bilemiyorum başka öneren olur mu ama, bendeki fal tam bir fiyaskoydu

Canım Melek yazındanda anladığım kadarıyla sana çok iyi gelmiş ve bence en önemlisi şu an bu.Bugün tellwe topiktede muhabbeti geçti.Melek'in minik bi yorumu dışında iki tarotuda bana çıkmadı.Hatta ikincide iddialı bi şekilde ay ve gününe kadar spesifik tarih verdi ama onunda üstünden aylar geçti zaten nitekim olmadı.Tabi faldır bu ,Melek'in beğeneni az buz değil,on kisiyle siftah yaptı bugün.Ve çokta memnun kalmışsın inşallah Allah'ın izniyle Melek sende bilmiş olur.

Öncelıkle tesekkur ederım cvp verdıgın için.üzüldüm gözündeki yaşlara ama bır bakımada tesellı buldum en azından şimdi huzurluymuşsun... Bana bı senebönce bakmıştı ve gercekten herkes kasım ocak derken o 1 seneyı bulur demişti ve dedıgı gıbı 3 ay sonra 1 yıl( olumlu konuşuyo evet benımde hıc umidim yok ama melek' e garıp bır inancım var.. Iyı konuştu diye degıl.işle ılgılı mesela kotu sonuç aldım dıyorum başka yorumcu olsa kısmet degılmış boşver dıyıp başka seyler soyler melek ınatla üzerıne gıt rıskın burdan dıyor sımdı yazdıgımın etkısınde kalmıyor onu farkettım.elbett herseyı harfıyen bılemezler dedıgın gıbı bızım elımızde hersey ama sana aşkla ilgili dıyıpde cıkan bı durum oldumu? Özel degilse bırde tarıh konusunda tutuyomu??? Ester demişsin aman arkadasım uzak dur sakınnnnn

Ben hala sızın yazıların altına paylaşım yapamıyorum neden ayrı ayrı yazıyorum. Evet melek bana ıyı geldı, ama bana hep bu oluyo bın kişi aynı şeyı dıyo cıkmıyoooooo( melekımde dedıgı 1 seneyı bulur demesı ve bekledıgım ınsanın ayrılıcagı tarıhı obur kızla bılmesınden dolayı ümitliyim.. Dedıgım gıbı gerçekten yiğittinde dedıgı ayrılık tarıhlerı cıktı,ama beni mutlu edıcek kısım cıkmadı. Sanada cok uzuldum tarihler cok etkılıyor... Cok haklısın umarım hepımız mutlu oluruzx...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…