evett durum analizinde fln cok iyi bence üstelik sadece 3 krediben cok begendim vallaaa
telwede gülüm siraz
Ben açıkça şaşırdım yani kısa ama net ve tutarlı idi lafları gevelemeden süslemeden özetlemişti
bu ara kafayı esince ye taktım zor tuutyorum kendimi bathshebamı yoksa esincemii
siraz özel falı gönderdim
Nasıl bir şey bu özel fal sonucu hemen yaz hatun bugün sayemizde tavan yapacak
Nasıl bir şey bu özel fal sonucu hemen yaz hatun bugün sayemizde tavan yapacak
Canım böyle hemen yaz falan yazdım kusura bakma fikrini yazarsan sevinirim.
ayyy siraz falımı iade etmşşş yorumculara düşük puan verdiğim için... iyi falcılardı da ben mi begenmedim...hıh...ahhh öylece kaldı telve de kredilerim baska kime baktırablırım ki.
neden bi Nesibe'ye bi Rezzan'a bi Mert'e bi Venüs'e bi Melek Öz'e düşük puan vermiyorum da telve falcılarına veriyorum neden?????
yorumcular bizim kime ne puan verdiğimizi görüyor ise başka yorumcuların yaptığı yorumları görüyormudur ?
telwe ve falımpiri sevemedim gitti....herşey olabilir bence bu iki sitede
birde pembeci binnaz var...
yine en güvenilir fal sepeti ve fal alem
Kızlar geçen gün fallarımın çıkmadıgını söylemiştım ve sızlerde çok destek olmuştunuz sayenızde acım hafıflemişti bunun için çok tesekkurler. Bugun uzun zamandır melek öz yoktu, ve sansa bugun yenıden actı sıstemını daha oncede demiştim aşk konusunda 1 sene once dedıgı gıbı ılerlıyo dıye.bugun gorunce hem kahve hem tarot attım.ve gercekten çok begendım.olmadı işim dedım oda ınatla canı gönülden bu işin peşini bırakma dedı.o kadar samımı o kadar yurekten emek vererek bakmışkı.12 dakka bırı 14 dakka bırı gelmış. Bılmıyorum cıkarmı cıkmazmı ama ılk baktıgı fal gıbı geldım bugune kadar degışık bır bakış şeklı var dost oldugu sesınden bellı. Olumlu olumsuz herseyı demiş. Sızınlede paylaşmak ıstedım. Melek'e için gercekten adı gıbı demek ıstıyorum. Sızce cıkarmı dedıklerı?? Sevgıler kaderdaşlarım
kızlar falalemdeki ester kira nasıldır? dedikleri çıkan çıkmayan var mıdır?
Canım Melek yazındanda anladığım kadarıyla sana çok iyi gelmiş ve bence en önemlisi şu an bu.Bugün tellwe topiktede muhabbeti geçti.Melek'in minik bi yorumu dışında iki tarotuda bana çıkmadı.Hatta ikincide iddialı bi şekilde ay ve gününe kadar spesifik tarih verdi ama onunda üstünden aylar geçti zaten nitekim olmadı.Tabi faldır bu ,Melek'in beğeneni az buz değil,on kisiyle siftah yaptı bugün.Ve çokta memnun kalmışsın inşallah Allah'ın izniyle Melek sende bilmiş olur.Kızlar geçen gün fallarımın çıkmadıgını söylemiştım ve sızlerde çok destek olmuştunuz sayenızde acım hafıflemişti bunun için çok tesekkurler. Bugun uzun zamandır melek öz yoktu, ve sansa bugun yenıden actı sıstemını daha oncede demiştim aşk konusunda 1 sene once dedıgı gıbı ılerlıyo dıye.bugun gorunce hem kahve hem tarot attım.ve gercekten çok begendım.olmadı işim dedım oda ınatla canı gönülden bu işin peşini bırakma dedı.o kadar samımı o kadar yurekten emek vererek bakmışkı.12 dakka bırı 14 dakka bırı gelmış. Bılmıyorum cıkarmı cıkmazmı ama ılk baktıgı fal gıbı geldım bugune kadar degışık bır bakış şeklı var dost oldugu sesınden bellı. Olumlu olumsuz herseyı demiş. Sızınlede paylaşmak ıstedım. Melek'e için gercekten adı gıbı demek ıstıyorum. Sızce cıkarmı dedıklerı?? Sevgıler kaderdaşlarım
kızlar falalemdeki ester kira nasıldır? dedikleri çıkan çıkmayan var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?