Binnaz Abla

yok canım özeli mi kaldı zaten :) herşeyi yazmışımdır burda..tatlım ben tamı tamına 2,5 seneye yakın yoğun bir aşk acısı çektim..ama öyle böyle değildi..en ümitsiz ve yoğun dönemimde ki buna 1,5 sene önceydi, meleke tarot atmıştım, ve söylediklerini ağlayarak dinlemiştim, olmaz dediğim için ağlamıştım..melekin o falında verdiği tarih dediği zamanda ve onun da bahsetmediği derecede olumlu olmuştu..yani o kişi bana geldi o tarihte kibirinden arınmış bir halde geldi hem de..ama devamında yine koptuk vs vs.. bizim hikaye böyle zaten, gel-git, acı, gözyaşı, hüsran, gurur kırıklığı, imkansızlıklar.. melek bu 2 senede dediği tarihlerde görüşmeler oldu hep..bizim görüşmelerde öyle ha deyince olmazdı, 1 ay- 1,5 ay arayla filan.. sen yazınca son falını açtım dinledim, o son falda ben kelt açılımı yollamıştım çünkü o kişiyi sormadım. kararlıydım, unutacaktım v e bunu da yazdım ona ama o yine de yorum yapmış.. şimdi dinleyince yorumu çıkmış..hatta söyle söyliim, "urminacım o olay oyle değil, bu kişi asla öyle bişey yapacak biri de değil, senle ilgili durumu bu deil" gibi şeyler söylemiş..fevri çıkışını yani tükürdüğünü yalayacak demiş..bunlar oldu..ama şu an biz birlikte değiliz.. Yiğit'in bana aylar önce ilk baktırdığımda söylediği adam var şu an hayatımda..

son kaydını dinlemeye devam ediyorum melekin..affedeceksin onu, özür dileyecek ve hatta sevginde artış olacak demiş.. özür diledi, affettim ama sevgimde artış olmadı çünkü o özür için geldiğinde zaten artık başkası vardı hayatımda..sadece kısa ve yalın bi biçimde affettim.. geride hiç bişey kalmasın içimi acıtacak diye..onun içine dert olmasın diye.. affetmesen değiştireceğim bir şey zaten yok diye affettim ama sevgimde artış olmadı ve devamı da olmadı bu işin...

hani özetle "bu aşk burada biter ve ben çekip giderim" durumu oldu bizde..hoş kendisinin umrunda değl gitmem-etmem ama benim açımdan büyük bir olay bu ben hiç ona "seni çok özlüyorum" diyememiştim, şimdi hayatımdaki kişiye sanırım binlerce kez diyorum.. içimde kalmışlıklarla dolu bir zaman dilimi...

yine de melek i severim.. o zor zamanlarda terapistim gibiydi ve çok iyi birisidir.. umarım senin de hakkında hayırlısı olur

Açıklaman için sagol umarım cok mutlu olursun.. Okurken hem sevındım hem üzüldüm hakkında hayırlısı ne ıse o olsun ınsallah.benım durumumda aynı gibi 9 aydır ha bu ay ha obur ay derken beklıyorum bakalım .....çokkk huzurlu ve mutlu ol hayatın boyunca umarım fallara gerek kalmayan bı ilişkin olur...,

Melek bende cikmadi...oldukca pembe bi yorumdu zaten dinlemeye kiyamazsin...
ama bir yildir topikteyim canim..burdan cogu arkadaşima ciktigini hatirliyorum..hatta 50-60 tane falcinin icinden sadece melek cikti diyenler bile oldu...insallah guzel yorumlari sana da ciksin

Canım ben de Melek e Ocak ayında baktırmıştım o zaman arkadaşımdan ayrıydım bana barışmanın maksimum 4 ay içinde olacağın v.s demişti o çıktı sonuç için kesin bir şey demedi o sıra çektiğim kartlarda olasılık vardı ama evet kesin böyle olacak demedi.

Yiģit olumsuzu bilmiş,falcılar zaten kötüyü bilmekte çok başarılılar.Hepsi böyle ama,olumsuzu söylesinler ertesi gün çıksın.Enteresan valla ya...
Bin kişi banada aynı şeyi söylemiştir ve hiçbiri çıkmamıştır.Zamanla öyle alışıyoki insan ,ben şu an artık hiç yadırgamıyorum.Bu doģrultuda inancım kalmadı çünkü.İnanmayınca önemsemiyosunda.Olursada sürpriiizzzzz...
Canım bide alıntı yapmak istiyosan sağ altta gördüğün minik sembolden artısız olana tıkla o yazıyı alıntılamış olursun.Birden fazla alıntı yapmak istersende +'lı sembole tıkla canım.

Son düzenleme:
Venüs fal sepetine fal bakmamak için üye oldu sanırım bir kez onlıne olmuş ondada ben kaçırdım bir daha yok
fal baktırmak istiyorum kimse yok

Venüs fal sepetine fal bakmamak için üye oldu sanırım bir kez onlıne olmuş ondada ben kaçırdım bir daha yok
fal baktırmak istiyorum kimse yok

cnım, venusu facebookundan takip ettiğim için onun şöyle bir sorunu varmış mp3 formatında kayıt istemişler, kız o yuzden giremiyor sanırım.. o sorununu halledince girecek...ben de msj attım da yanıtladı.. ben de uzun zamandır onu bekliyorum...seviyorum Venusu

merhaba bende fal düşkünü biri olarak online fal çılgınlığına kapılmış biriyim arkadaşlar.Gecenlerde falımpir sitesinin adını ilk kez duydum ve hemen tecrübe edeyim dedim.Diğer sitelerden cok farklı geldi,büyü,okuma,tılsım,başka birinin zihnini okuma vsden bahsediliyordu.Şüphelendim ama amaaan nolcek diye baktırıverdim.Ücretsiz falıma clairdelun baktı,ortalama şeyler söyledi.Sonra medyum mystery indirime girmiş yıldızname baktırayım dedim aman Allahım tam bir felaket.O kadar iddalı konuşuyorki profilinde ama nanay yani,yaşadıklarımın hiçbirini bilemedi.Bir de kısacık ve düşük cümleleydi bakımının sonucu.Ben de eleştirimi yaptım ve çok saldırgan bir tutumla falımı iade etti oysa ben iade istemedim,çünkü iade ederse benim olumsuz yorumlarım görülmeyecekti.Sonra nazdrovyaya yıldızname baktırdım ama durumumdan bahsettim ve dedimki gelecekle ilgili söylemleriniz çok önemli değil ben yaşadığım durum hakkında gecmişle ilgili bilgi istiyorum,diğerinden daha güzel baktı ve hemen işi büyü var yorumuna getirdi.Sonra birkaç kişiye daha baktırdım hep aynı şey;başka bir falım var canım-büyülü-okumalı-bağlamalı-ona gel beklerim.Kalan kredilerimi kullanayım bir daha bu siteye uğramayayım derken başka bir yorumcuya fal gönderdim;o da diğerleriyle aynı şeyleri söyledi ve üstüne üstlük benim böyle bağlama okuma yeteneğim yok,bu işi herapunzel çözer dedi..Belki de diyeceksiniz ki sende amma enayiymişin ama insan kötü durumdayken mantıklı düşünemiyor maalesef.neyse sonuç olarak falımpiri beğenmedim.Çok samimiyetsizler ve insanların duygularından nemalanmaya çalışıyorlar.Rahmetli anneannem;''doktora gitme dertlisin,hocaya gitme cinlisin derler''derdi.O yüzden fal işini eğlence amaçlı eş dosta baktırmak ve söylenenlere bel bağlamamak gerekli.Öyleki bu falımpir de hertürlü oyunun döneceğini düşünüyorum.Yorumcular birbirlerinden haber alırlar bence.

Geleyim binnaz ablaya;binnaz ablanın kendisine baktırdım beğendim,elif ışık,tornisha,bilge hiçbirinin söylediği çıkmadı.Ama binnaz ablanın bazı söyledikleri çok tutarlıydı ve yaşadım diyebilirim.
Fal sepeti;İlkay artık kendini ispatladığından mı nedir pek önemseyerek bakmıyor v en son baktırdığım faciaydı.Yağmur cok profosyonel bakıyor çok iyimser şeyler söylüyor,henüz söylediklerini yaşamadım.Didem'in hisleri inanılmaz kuvvetli ve yaşadığım olayı çok güzel anlattı.Melih öğüt veriyor,Zeusun da bazı söylediklerini yaşadım. Bir de onlinefalcım da neslihan var ben Ankara da yüzyüze baktırdım ve harika bir kadın.Detaylara iniyor kesinlikle.

Benden bu kadar;ama şunu unutmayalım kader diye birşey var ve biz onu yaşamakla mükellefiz.Hiçbir irade bunu değiştiremez.
sevgiler saygılar

Pek alakası yok ama aklıma geldikçe gülüyorum geçen sene ilk fal baktırdığım sıralar Zeus a fal baktırdım öyle güzelki hep diyorsunuz ya pempe tablo tam ondan falın sonuna doğru biz i evlendirdi bir de kız çocuğu sahibi yaptı soru kısmında dedim ki beni güldürdün Allah ta seni güldürsun
ben 43 adam 59 unda evleneceğim tarihte adam 60 ını geçecek ben büyük bir ihtimalle menopaza gideceğim cevabında biraz bozulmuştu, çıkan kartlara göre yorum yapıyorum falan dedi.

Oncelikle 60lik adama asik oldugun icin tekrar dalgami gecmek istiyorum ablamiz

Ayol belli mi olur, ben bu heriften korkmaya basladim acikcasi, yas 60 ama is bitmemis baksana 40lik hatunla evleniyor, damatlik bilem giyer Ne adammis arkadas, 40lik akilli,olgun bir kadini bile falcilara dusurdu Abimizin onunde saygiyla egiliyorum

Hiç sorma kart zampara bazı konularda benle akran olan eski kocamdan daha iyiydi

Üç gündür Bilge'ye rüya yorumlatıcam bi türlü yetişemiyodum.O dört kişi alıyo bide ,Allah a şükür dördüncü kişi olarak sıkışıverdim en sonunda.Bakıyım rüya yorumu nasılmış?Mesela Binnaz yorumcularından Hülya,Tumay,Gizem rüya yorumunda da berbattılar.

Ne baba sefkati be, Nuri Alco sefkati olur olsa olsa Boyle baba mi olur Allah askina

Sen çok yaşa emi ama avantajı ne biliyormusun yaşını hiç göstermiyor normalde tanımadan önce deselerdi seni biriyle tanıştıracağız yaşı şu kabul etmezdim bile gerçi tesadüf tü bizim tanışmamız ama dediğim gibi hiç ama hiç göstermiyor zaten belirli bir yaş ve olgunluktan sonra dostlukta ilişkide farklı şeyler arıyorsun yaş , tip önemli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…