Öncelıkle tesekkur ederım cvp verdıgın için.üzüldüm gözündeki yaşlara ama bır bakımada tesellı buldum en azından şimdi huzurluymuşsun... Bana bı senebönce bakmıştı ve gercekten herkes kasım ocak derken o 1 seneyı bulur demişti ve dedıgı gıbı 3 ay sonra 1 yıl( olumlu konuşuyo evet benımde hıc umidim yok ama melek' e garıp bır inancım var.. Iyı konuştu diye degıl.işle ılgılı mesela kotu sonuç aldım dıyorum başka yorumcu olsa kısmet degılmış boşver dıyıp başka seyler soyler melek ınatla üzerıne gıt rıskın burdan dıyor sımdı yazdıgımın etkısınde kalmıyor onu farkettım.elbett herseyı harfıyen bılemezler dedıgın gıbı bızım elımızde hersey ama sana aşkla ilgili dıyıpde cıkan bı durum oldumu? Özel degilse bırde tarıh konusunda tutuyomu??? Ester demişsin aman arkadasım uzak dur sakınnnnn
Açıklaman için sagol umarım cok mutlu olursun.. Okurken hem sevındım hem üzüldüm hakkında hayırlısı ne ıse o olsun ınsallah.benım durumumda aynı gibi 9 aydır ha bu ay ha obur ay derken beklıyorum bakalım .....çokkk huzurlu ve mutlu ol hayatın boyunca umarım fallara gerek kalmayan bı ilişkin olur...,
Öncelıkle tesekkur ederım cvp verdıgın için.üzüldüm gözündeki yaşlara ama bır bakımada tesellı buldum en azından şimdi huzurluymuşsun... Bana bı senebönce bakmıştı ve gercekten herkes kasım ocak derken o 1 seneyı bulur demişti ve dedıgı gıbı 3 ay sonra 1 yıl( olumlu konuşuyo evet benımde hıc umidim yok ama melek' e garıp bır inancım var.. Iyı konuştu diye degıl.işle ılgılı mesela kotu sonuç aldım dıyorum başka yorumcu olsa kısmet degılmış boşver dıyıp başka seyler soyler melek ınatla üzerıne gıt rıskın burdan dıyor sımdı yazdıgımın etkısınde kalmıyor onu farkettım.elbett herseyı harfıyen bılemezler dedıgın gıbı bızım elımızde hersey ama sana aşkla ilgili dıyıpde cıkan bı durum oldumu? Özel degilse bırde tarıh konusunda tutuyomu??? Ester demişsin aman arkadasım uzak dur sakınnnnn
Ben hala sızın yazıların altına paylaşım yapamıyorum nedenayrı ayrı yazıyorum. Evet melek bana ıyı geldı, ama bana hep bu oluyo bın kişi aynı şeyı dıyo cıkmıyoooooo ( melekımde dedıgı 1 seneyı bulur demesı ve bekledıgım ınsanın ayrılıcagı tarıhı obur kızla bılmesınden dolayı ümitliyim.. Dedıgım gıbı gerçekten yiğittinde dedıgı ayrılık tarıhlerı cıktı,ama beni mutlu edıcek kısım cıkmadı. Sanada cok uzuldum tarihler cok etkılıyor... Cok haklısın umarım hepımız mutlu oluruzx...
Venüs fal sepetine fal bakmamak için üye oldu sanırım bir kez onlıne olmuş ondada ben kaçırdım bir daha yok
fal baktırmak istiyorum kimse yok
Venüs fal sepetine fal bakmamak için üye oldu sanırım bir kez onlıne olmuş ondada ben kaçırdım bir daha yok
Melek gelir onu bekle :)
doğru diyorsun vallahi bir kaç yorum yapmış gene yok ortada
merhaba bende fal düşkünü biri olarak online fal çılgınlığına kapılmış biriyim arkadaşlar.Gecenlerde falımpir sitesinin adını ilk kez duydum ve hemen tecrübe edeyim dedim.Diğer sitelerden cok farklı geldi,büyü,okuma,tılsım,başka birinin zihnini okuma vsden bahsediliyordu.Şüphelendim ama amaaan nolcek diye baktırıverdim.Ücretsiz falıma clairdelun baktı,ortalama şeyler söyledi.Sonra medyum mystery indirime girmiş yıldızname baktırayım dedim aman Allahım tam bir felaket.O kadar iddalı konuşuyorki profilinde ama nanay yani,yaşadıklarımın hiçbirini bilemedi.Bir de kısacık ve düşük cümleleydi bakımının sonucu.Ben de eleştirimi yaptım ve çok saldırgan bir tutumla falımı iade etti oysa ben iade istemedim,çünkü iade ederse benim olumsuz yorumlarım görülmeyecekti.Sonra nazdrovyaya yıldızname baktırdım ama durumumdan bahsettim ve dedimki gelecekle ilgili söylemleriniz çok önemli değil ben yaşadığım durum hakkında gecmişle ilgili bilgi istiyorum,diğerinden daha güzel baktı ve hemen işi büyü var yorumuna getirdi.Sonra birkaç kişiye daha baktırdım hep aynı şey;başka bir falım var canım-büyülü-okumalı-bağlamalı-ona gel beklerim.Kalan kredilerimi kullanayım bir daha bu siteye uğramayayım derken başka bir yorumcuya fal gönderdim;o da diğerleriyle aynı şeyleri söyledi ve üstüne üstlük benim böyle bağlama okuma yeteneğim yok,bu işi herapunzel çözer dedi..Belki de diyeceksiniz ki sende amma enayiymişin ama insan kötü durumdayken mantıklı düşünemiyor maalesef.neyse sonuç olarak falımpiri beğenmedim.Çok samimiyetsizler ve insanların duygularından nemalanmaya çalışıyorlar.Rahmetli anneannem;''doktora gitme dertlisin,hocaya gitme cinlisin derler''derdi.O yüzden fal işini eğlence amaçlı eş dosta baktırmak ve söylenenlere bel bağlamamak gerekli.Öyleki bu falımpir de hertürlü oyunun döneceğini düşünüyorum.Yorumcular birbirlerinden haber alırlar bence.
Geleyim binnaz ablaya;binnaz ablanın kendisine baktırdım beğendim,elif ışık,tornisha,bilge hiçbirinin söylediği çıkmadı.Ama binnaz ablanın bazı söyledikleri çok tutarlıydı ve yaşadım diyebilirim.
Fal sepeti;İlkay artık kendini ispatladığından mı nedir pek önemseyerek bakmıyor v en son baktırdığım faciaydı.Yağmur cok profosyonel bakıyor çok iyimser şeyler söylüyor,henüz söylediklerini yaşamadım.Didem'in hisleri inanılmaz kuvvetli ve yaşadığım olayı çok güzel anlattı.Melih öğüt veriyor,Zeusun da bazı söylediklerini yaşadım. Bir de onlinefalcım da neslihan var ben Ankara da yüzyüze baktırdım ve harika bir kadın.Detaylara iniyor kesinlikle.
Benden bu kadar;ama şunu unutmayalım kader diye birşey var ve biz onu yaşamakla mükellefiz.Hiçbir irade bunu değiştiremez.
sevgiler saygılar
Pek alakası yok ama aklıma geldikçe gülüyorum geçen sene ilk fal baktırdığım sıralar Zeus a fal baktırdım öyle güzelki hep diyorsunuz ya pempe tablo tam ondan falın sonuna doğru biz i evlendirdi bir de kız çocuğu sahibi yaptı soru kısmında dedim ki beni güldürdün Allah ta seni güldürsun
ben 43 adam 59 unda evleneceğim tarihte adam 60 ını geçecek ben büyük bir ihtimalle menopaza gideceğim cevabında biraz bozulmuştu, çıkan kartlara göre yorum yapıyorum falan dedi.
Oncelikle 60lik adama asik oldugun icin tekrar dalgami gecmek istiyorum ablamiz
Ayol belli mi olur, ben bu heriften korkmaya basladim acikcasi, yas 60 ama is bitmemisbaksana 40lik hatunla evleniyor, damatlik bilem giyer Ne adammis arkadas, 40lik akilli,olgun bir kadini bile falcilara dusurdu Abimizin onunde saygiyla egiliyorum
Hiç sorma kart zampara bazı konularda benle akran olan eski kocamdan daha iyiydi
Ha bu arada Mert Reiki nin söylediği gibi sen bu adamda baba şefkati bulmuşsun
Ne baba sefkati be, Nuri Alco sefkati olur olsa olsaBoyle baba mi olur Allah askina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?