Bence helikopterle gidelim.Paraşutlede tam Fatma bacının tepesine atlarız.Boyumuzun ölçüsünü Mardin'den de almış olarak hafifleyerek döneriz.Forumda okumuşsunuzdur mutlaka otuz kişi falan oluyomuş sırada.Saat birde giden beşte anca girebilmiş.Bu kadar insana ücretsiz bakmaz yaa sanmam.Şahsen bende olsam bakmam şimdi doğruyu yazmak gerekirse.Emek var sonuçta ortada ,harcanan zaman var.Tamam kalp gözü açıktır ama ermiş değil oda insan.Hakkını vermesem benim içim içimi yer.
Zaten 40 liraya bakiyomus
Evet aslında bu kadar unlu olmasına rağmen ücreti uygun benceDaha iyi be canım ücret alması,bizim gibi fala para heba etmeyi boynunun borcu olarak gòrenlerede makûl ücret.Öteki türlü tamamen beleş insan minnet altında kalır.
Vicdanlı kadınmış,başkası olsa bu popülariteye dedikleri tutmasada 200'den aşağı bakmaz.Evet aslında bu kadar unlu olmasına rağmen ücreti uygun bence
Vicdanlı kadınmış,başkası olsa bu popülariteye dedikleri tutmasada 200'den aşağı bakmaz.
Arkadaşlar 40 TL diye arkadaşımdı karısı yarın veya salı günü gidecek Fatmaya ya fiyat netleşir bunun üzerinde değildir İnşallah ama daha fazla olduğunu sanmıyorum çevre köyler den gelip baktırdıklarına göre
Doğru köydeki insan kalkıpta yüzlükleri bayılamaz.Büyük olasılık o civardadîr fiyatı.Yada şehirden geleni ayrı ücrete tâbi tutuyor olabilirmi?
Valllahi bilmiyorum bu hafta detayları öğrenirim yanına gidecek olan arkadaş kendi mahallesinden farklı bir fiyat istemez gibime geliyor
Evet aslında bu kadar unlu olmasına rağmen ücreti uygun bence
Valllahi bilmiyorum bu hafta detayları öğrenirim yanına gidecek olan arkadaş kendi mahallesinden farklı bir fiyat istemez gibime geliyor
Vallahi ünlü diyorsun ama ben düne kadar duymamıştım ayrıca fal, büyü hoca kurşun gibi işlemler genel de doğu anadolu, g.anadolu bölgesinde yaygın bir inanış orada her mahallede mutlaka cinci hoca, kurşuncu lar v.s var batıya geldikçe medyum diye adlandırılıyor.
Acaba oraya gidilmeden telde falanda bakiyomu asil önemli olan bu bence:26:
Kızlar dayanamadım yazacağım geçen hafta fal olayını kapamaya karar vermiştim ve 3 kredim kalmıştı sitede dolaşırken Medyum Siraz diye biri vardı ona kahve yolladım hani hep diyorsunuz ya nokta atışlar işte böyle bir şey ilişkiyi bitirme sebebim, kısacası 3 kredilik fal 20 veya 25 lik krediler den daha da iyiydi.
Ayrıca prenses 34 e de bakmış prenses çok sinirlenmiş.
Kızlar dayanamadım yazacağım geçen hafta fal olayını kapamaya karar vermiştim ve 3 kredim kalmıştı sitede dolaşırken Medyum Siraz diye biri vardı ona kahve yolladım hani hep diyorsunuz ya nokta atışlar işte böyle bir şey ilişkiyi bitirme sebebim, kısacası 3 kredilik fal 20 veya 25 lik krediler den daha da iyiydi.
Ayrıca prenses 34 e de bakmış prenses çok sinirlenmiş.
hangi site bugun fal baktırasım var...şu populel online falcılarından sıkıldım
aynen öyle bende gecenlerde baktırdım 3kredilik ama maşşlh yani bildgi seyler vardı bende
Sendemi siraz a baktırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?